Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na koniec uroczy i bardzo oddany Gadżet:) który z psa siedzącego tylko w budzie zrobił się psem światowym rządnym przygód:)Brawo Gadżecik!

Z resztą wszystkie dzisiejsze psy miały szkołę spacerów bardzo trudną. Ale się udało :)

IMG_1808 (615x800).jpg

IMG_1818 (771x800).jpg

IMG_1820 (800x770).jpg

IMG_1822 (800x533).jpg

IMG_1824 (800x533) (2).jpg

Posted

piękne zdjęcia :)

Jutro pododaje je na stronę, dziś już idę spać...czekałam tylko na koniec meczu...szkoda, że przegraliśmy, ale i tak dobrze szło ! :)

Posted
1 minutę temu, Istar19 napisał:

piękne zdjęcia :)

Jutro pododaje je na stronę, dziś już idę spać...czekałam tylko na koniec meczu...szkoda, że przegraliśmy, ale i tak dobrze szło ! :)

Tak, piękny był mecz i dobrze nasi grali . Kubuś jest i tak super! niestety to tylko gra.

Posted

Szczeniory już urosły i nadal bez domków:(  Są łatwe do uczenia chodzenia na smyczy a puszczane bardzo się pilnują,,,aż za bardzo. Stwierdzenie, że,, trzymają się maminej spódnicy '' w ich przypadku jest dosadne i prawdziwe . Nie można się od nich opędzić;) Na spacery chodzą ostatnio z Abbą :)

IMG_1902 (800x533).jpg

IMG_1905 (800x533).jpg

IMG_1915 (800x533).jpg

IMG_1924 (576x800).jpg

IMG_1949 (800x642).jpg

Posted

Edi w pracy jestem,w domu będę po 23. Jak coś jest nie tak na stronie to napisz mi proszę,bo nie mogę teraz rozmawiać.a przed spaniem mogę stronę ogarnąć.

Posted

no tak :)

ja teraz zakręcona jestem...właśnie skończył się mój 7 z rzędu dzień pracy i zaczął się mój urlop !! Długo wyczekiwany ;)

swoją drogą jak tylko dzień pracy się skończył, i zaczął się czas wolny to zaczęło padać :D normalnie w tym samym momencie ^^' No ale miejmy nadzieje, że nie będzie tak całe dwa tyg ;)

Ja we wtorek wczas rano wyjeżdżam na tydzień. nie ma mnie 5-12 lipca. Jakieś drobne zmiany na stronię będę mogła przez ten tydzień wprowadzać, ale nie wiele, bo głupio tak u rodziny w gościach spędzać czas przed laptopem :) ale jak będzie trza zmienić opis czy wprowadzić nowego psa, to to zrobię :)

Posted

Mufka od 3 dni chodzi na spacery na samej obróżce:) spacery to chyba za duże słowo, bo ona robi to co trzeba na spacerach a potem odwrót i ciągnie do boksu.Ale codziennie te spacerki wydłuża. 

Zmieniła się bardzo pod względem zachowania. Jest bardzo radosna i bardziej odważna:)

Mamy za to nową inną , wystraszoną sunieczkę od tegoż samego zbieracza:( Sunia jest czarna , ale bardzo podobna do czekoladki i czekoladka:)A propos czekoladki to MIMi:)

No i wreszcie dobre wieści:)

Lucky, przekochany piesiol ma już swój dom:)

lucky890.jpg

Łobuźny szczenior też już w swoim domku:)

5776a8305bc1a_img_1991800x573jpg4670e474

Zdrowego, dobrego życia .....bądźcie szczęśliwi!!!

Posted

Nic ostatnio nie pisałam, aby się Marzenka trochę wyluzowała, ale niestety psiaki nie pozwalają.....trzeba im szukać domków.

Taka Fraszka nas tu nawiedziła i płacze ciągle...,, ja chcę do swojego domku, niech się tam mną cały czas zajmują....''

Ma 3 miesiące i główkę pełną ciekawych pomysłów. Jest odrobaczona.

IMG_0145 (800x587).jpg

IMG_0154 (800x677).jpg

IMG_0155 (800x691).jpg

IMG_0157 (646x800).jpg

IMG_0160 (800x570).jpg