słodkokwaśna Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 A teraz wieczna radość i beztroska:) Ary kocha wszystko i wszystkich. Skacze i fruwa jak motylek z radości:) To taki promyczek szczęścia.\ Powinien mieć na imię Happy:) Lubi również kąpiele w wodzie. Quote
słodkokwaśna Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Jaką rasę Wam przypomina? Czy owczarka katalońskiego...czy nizinnego a może jeszcze innego?// On ma niesamowitą sierść ... krótką z bardzo długimi i rzadkimi kosmykami jak końcówka piór u strusia. Kolor też zaskakujący, bo pod spodem jest złoty a na wierzchu srebrno -szary. Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Co działo się dziś napiszę jutro , bo jakoś padam..:( Albo starość ..albo przesilenie wiosenne?///?;) Wklejam zdjęcia, bo to ważniejsze .. Szansa, pomieszkuje u nas w domu i pięknie się tam odnajduje. Zachowuje czystość, jest cicha i spokojna. Typowa sunia kanapowa:) Chodzi za mną jak cień, ale ma jeszcze zachowania psa wystraszonego.Kuli się w sobie jak się znienacka wstanie lub podniesie rękę a na początku bywało nawet podsikiwanie ze strachu .W ogóle nie szczeka, tylko chce się przytulać...przytulać i przytulać:) Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 A teraz mała szczekająca paskudka:) Vivi:) To niespożyta energia , 100% miłości do ludzi, ale jednocześnie wielki duch w małym ciałku. A to już z innymi piesami... Reszką i Bystrym:) Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Sorki za misz masz zdjęciowy,,,........ Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Szamanek na pierwszym wymuszonym spacerku.... BYło ciężko...ale zapowiada się nieźle, grunt że Szamanek zrobił kilka kroków Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2015 Author Posted April 12, 2015 Ima, która kiedyś była Imkiem;) Płeć też zmieniamy:) Słodka jeszcze bardziej jak się okazała sunią:) Mało zdjęć, bo jest już prawie jedną łapką w domu, tylko czeka na sterylkę. Quote
Istar19 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 nie szkodzi, że misz masz - zdjęcia wkrótce wylądują na stronie :) przepraszam, że ostatnio nie odebrałam, ale ..spałam już - w niedziele miałam na rano do pracy. Jak coś dziś wieczorem jak znajdziesz czas (po 17, do 22, dziś nie idę wcześnie spać ;) ) to możesz zadzwonić. Jak zdobędę informację o psiakach to w systematycznie będę robić opisy ;) Quote
Istar19 Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 umówiłam się na spacer z kolegą i jego psem, więc do 19 pewnie mnie nie będzie, ale jak później znajdziesz chwilę to dzwoń, a jak nie dziś to jutro popołudniu/wieczorem :) Quote
słodkokwaśna Posted April 16, 2015 Author Posted April 16, 2015 Halinko dzięki Tobie:) Bardzo dużo się u nas działo i do tego dziś nie było Krysi, to czasu maleńko na pisanie.... Przepraszam jutro coś nagryzmolę. Quote
BlackShadow Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Nie będę mogła przyjść w niedzielę do psiaków. Przepraszam, ze tak późno daję znać, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że nie dam rady :/ Quote
słodkokwaśna Posted April 17, 2015 Author Posted April 17, 2015 Nie będę mogła przyjść w niedzielę do psiaków. Przepraszam, ze tak późno daję znać, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że nie dam rady :/ Rozumiem... wczoraj przyjechała nowa sunia . Młodziutka i dobrze wyglądająca...zadbana. Jest mała -średnia;) Bardzo rozpacza i myślę,że komuś zaginęła ...chociaż podobno została wyrzucona z samochodu razem z drugim psem. To może płacze za tym psem?/? Dowiedziałam się ,że Gandi też został wyrzucony, z białego busa:( To ta nowa sunia...może jutro więcej zdjęć..bo teraz padam na łeb ,szyje i mój Andrzej jej robił fotki. Marzenko przepraszam, może jutro rano uzupełnię wiadomości na wątku ...poza tym muszę do Ciebie zadzwonić. Quote
Istar19 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 nie przepraszaj, ja i tak mam teraz urwanie głowy w pracy, to ciężko mi za cokolwiek się zabrać...poniedziałek mam wolny, to możesz dzwonić, albo w niedziele po 20...jutro prawie mnie w domu nie ma :( Quote
słodkokwaśna Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 Ło...Matko ale mi się zaległości nazbierało:( Zacznę od nowej suni... Ma ok 1,5 roku, imię Asa(do wymiany, bo wet musiał już wpisać) Płacze bidulka ciągle za jakimś ludziem lub za psem przyjacielem. Jest w idealnym stanie fizycznym i to też wskazuje na jakiś domek. Weronika z Asią jej robiły fotki....takie troszkę w stylu folk;) Quote
słodkokwaśna Posted April 19, 2015 Author Posted April 19, 2015 A teraz ( w końcu) Piesy , które w ciągu ostatniego tygodnia znalazły domek:) Imusia, słodka sunia o podwójnej tożsamości:) Rózia, maleńka sunia z charakterkiem Lwa:) Różyczka, słodka jak nektar z róży:) Szamanek, mały czarodziej nastroju:) Nike, grzeczny i radosny piesio:) Quote
Buńka Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 http://oi60.tinypic.com/lbhfn.jpg- świetny ma pycholek <3 Może Aska? :D W sumie Asa też nie jest źle, wpada w ucho ;) Albo Wiolka , Holly ? :) Quote
Recommended Posts