Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz wieczna radość i beztroska:) Ary kocha wszystko i wszystkich. Skacze i fruwa jak motylek z radości:) To taki promyczek szczęścia.\

Powinien mieć na imię Happy:)

Lubi również kąpiele w wodzie.

28luqmh.jpg

kagumg.jpg

etd3ie.jpg

b9afx0.jpg

27y1qbo.jpg

Posted

Jaką rasę Wam przypomina? Czy owczarka katalońskiego...czy nizinnego a może jeszcze innego?//

On ma niesamowitą sierść ... krótką z bardzo długimi i rzadkimi kosmykami jak końcówka piór u strusia. Kolor też zaskakujący, bo pod spodem jest złoty a na wierzchu srebrno -szary.

14wsw9s.jpg

qzfy54.jpg

e7gcxz.jpg

wv8zk7.jpg

33pfqix.jpg

Posted

Co działo się dziś napiszę jutro , bo jakoś padam..:( Albo starość ..albo przesilenie wiosenne?///?;)

Wklejam zdjęcia, bo to ważniejsze ..

Szansa, pomieszkuje u nas w domu i pięknie się tam odnajduje. Zachowuje czystość, jest cicha i spokojna. Typowa sunia kanapowa:)

Chodzi za mną jak cień, ale ma jeszcze zachowania psa wystraszonego.Kuli się w sobie jak się znienacka wstanie lub podniesie rękę a na początku bywało nawet podsikiwanie ze strachu .W ogóle nie szczeka, tylko chce się przytulać...przytulać i przytulać:)

mii1zk.jpg

20qi4c5.jpg

2v2bm1l.jpg

2qvffkk.jpg

o69svd.jpg

Posted

nie szkodzi, że misz masz - zdjęcia wkrótce wylądują na stronie :)

przepraszam, że ostatnio nie odebrałam, ale ..spałam już - w niedziele miałam na rano do pracy. Jak coś dziś wieczorem jak znajdziesz czas (po 17, do 22, dziś nie idę wcześnie spać ;) ) to możesz zadzwonić. Jak zdobędę informację o psiakach to w systematycznie będę robić opisy ;)

Posted

umówiłam się na spacer z kolegą i jego psem, więc do 19 pewnie mnie nie będzie, ale jak później znajdziesz chwilę to dzwoń, a jak nie dziś to jutro popołudniu/wieczorem :)

Posted

Nie będę mogła przyjść w niedzielę do psiaków. Przepraszam, ze tak późno daję znać, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że nie dam rady :/

Rozumiem...

wczoraj przyjechała nowa sunia . Młodziutka i dobrze wyglądająca...zadbana. Jest mała -średnia;)

Bardzo rozpacza i myślę,że komuś zaginęła ...chociaż podobno została wyrzucona z samochodu razem z drugim psem. To może płacze za tym psem?/?

Dowiedziałam się ,że Gandi też został wyrzucony, z białego busa:(

To ta nowa sunia...może jutro więcej zdjęć..bo teraz padam na łeb ,szyje i mój Andrzej jej robił fotki.

2lncmci.jpg

33ont6b.jpg

Marzenko przepraszam, może jutro rano uzupełnię wiadomości na wątku ...poza tym muszę do Ciebie zadzwonić.

Posted

nie przepraszaj, ja i tak mam teraz urwanie głowy  w pracy, to ciężko mi za cokolwiek się zabrać...poniedziałek mam wolny, to możesz dzwonić, albo w niedziele po 20...jutro prawie mnie w domu nie ma :(

Posted

Ło...Matko ale mi się zaległości nazbierało:( 

Zacznę od nowej suni...

Ma ok 1,5 roku, imię  Asa(do wymiany, bo wet  musiał już wpisać) Płacze bidulka ciągle za jakimś  ludziem lub za psem przyjacielem.

Jest w idealnym stanie fizycznym i to też wskazuje na jakiś domek.

Weronika z Asią jej robiły fotki....takie troszkę w stylu folk;)

2llc9bs.jpg

2qiqqvb.jpg

9kqv5l.jpg

2vmhhs6.jpg

34isa4j.jpg

Posted

A teraz ( w końcu) Piesy , które w ciągu ostatniego tygodnia znalazły domek:)

Imusia, słodka sunia o podwójnej tożsamości:)

ima.jpg

Rózia, maleńka sunia z charakterkiem Lwa:)

roza3.jpg

Różyczka, słodka jak nektar z róży:)

rozia.jpg

Szamanek, mały czarodziej nastroju:)

szaman7.jpg

Nike, grzeczny i radosny piesio:)

nike32066989090.jpg