Istar19 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 czekamy więc na zdjęcia ;) -> no dobra, ja czekam :P Szykują się Wam jakieś adopcję na Śląsk? czy obroże wysłać pocztą ?;) (dla mnie żaden problem) Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Marzenko na wyjazdy nic się nie szykuje...Jedynie jedzie do Krakowa Luka, ale za tydzień po sterylce. A to już nowe psice, oba fajowe...ten bury ma ok roku,jest mniejszy i taki charakter jak Hagir a rudy , ma ok 2-3 lata i taki charakter jak Evan...jest spokojniejszy. Może będzie Oran a ten bury Miluś.... To zębole Orana;) Quote
Istar19 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 słonka fajne ;) dodam ich dziś/jutro rano na stronę a to ja może wyślę obróżki :) wyjdzie mi na poczcie 9.30 zł to nie majątek ;) będą obróżki, jedna malutka niespodzianka, chyba 3 smycze (już sama nie pamiętam) i jedne szelki - tak jak pisałam nie są super, ale na spacery się nadają :) Quote
słodkokwaśna Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Marzenko wstrzymaj się z tą wysyłką, bo mamy teraz dużo zleceń na złapanie psów....może któryś pięknioch pojedzie. Poza tym mam na razie obróżki itp dla piesów. Quote
Istar19 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 no to ok, jak coś to mów, na pocztę mogę iść w każdej chwili ;) Quote
Istar19 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/145625-koniec-rozliczam-wielka-wyprzeda%C5%BC-nowe-fanty-na-potrzeby-s%C5%82odkopsiak%C3%B3w-do-12-marca-br-godz-21-zapraszamy/page-22 UZBIERAŁO SIĘ 387 zł 95 groszy, czyli zaokrąglając na konto Słodkopsiaków leci 390 zł ! :) bardzo proszę o potwierdzenie otrzymania przelewu na wątku bazarku :) Quote
słodkokwaśna Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Dziękuję Marzenko:) A to psiaki następne do adopcji ... Nike:) młody ok roczny i lekko wystraszony...wesoły, merda ogonkiem na widok człowieka, ale boi się dotyku.Chudzina, wiecznie głodna. Pozytywnie się zachowuje względem innych psów. To taki słodziaczek:) Jest po kastracji ..Oran też. Rashid ok 4-5 letni , cudowny , łagodny przytulak i takie suczydło ...mała trzpiotka 4-5 miesięcy Quote
słodkokwaśna Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Luka i Reszka są po sterylizacji i Reszka pomału się otwiera. Widać,że chce i podoba jej się głaskanie, ale boi się sama podejść do człowieka. Podchodzi, gdy inny pies się łasi . Ale już nie gryzie i można ją wziąć na ręce. Niestety z adpocji wrócił Hardy:( Podobno fajny pies, tylko sąsiedzi się skarżyli,że wyje nocami...:( U nas nie wył wcześniej, ale teraz też zaczął...ciekawe dlaczego? Quote
Buńka Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 http://oi60.tinypic.com/2rrtedw.jpg:O <3 Piękna mordeczka i jeszcze to morengowe umaszczenie <3 CUDNY! Teraz jeszcze bardziej serce będzie ściskać... już tyle czasu nie byłam u słodkopsiaków :( Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Nowe psice :) Marzenko jakbyś dała je od razu na stronę będę wdzięczna:) Sunia przesłodka, ciągle chce być przytulana. Mniejsza od owczarki i młoda ok roczna....może ma kilka miesięcy. Wychudzona z zakołtunioną sierścią ma na sobie obrożę typowo łańcuchową:( Quote
Istar19 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 sunia śliczna...jeju, jak ja chce trzeciego psa! heh daj mi jeszcze jej imię to od razu powędruje na stronę a co z amstafem? wyjaśniło się coś ?:) Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 No właśnie sama byś wymyśliła jakieś słodkie imię;)Jest do schrupania:) Zaraz wkleję jej towarzysza z chorym oczkiem. Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Piesio jeszcze o nieznanym wieku, bo bardzo się stresuje i boi się dotyku.Jest mały ok 40cm. Ma chore oko, ale dopiero jutro wet go zbada, to będzie wiadomo co mu dolega. Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 a co z amstafem? wyjaśniło się coś ? :) czekam na tel Quote
Istar19 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 hmmm dla suni może Selena? -> księżyc, albo Stella - po włosku gwiazda :) może być również Szept, Szelest, Ivy (Iwi) - czyli bluszcz, albo Mariposa - motyl ;) a w skrócie Mari Rusałka, Luna, Heidi... czarny psiak ma imię? mam nadzieje, że w końcu zadzwonią i wyjaśnią sprawę Rashida Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Rashid już ma prawie wyjaśnioną sprawę, a jak nie to znajdzie szybko nowy dom:) Dopiero byli u nas państwo z Odim i Rashid bardzo się panu spodobał :) Tylko mają już 3 swoje psy, to adopcja 4-tego równa się z przesadą. Rashid się ludziom podoba , to dobrze:) A Odi zadowolony dreptał tu ze szcześcia za nimi i zazdrośnik pilnował ich kolan przed słodziarą Lukaśką :) Odi jest oczkiem w głowie pana:) Quote
Istar19 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 to daj znać jakbym miała do na stronę wrzucać :) Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Może Selena...chociaż tragicznie skończyła:( najlepiej 2 sylabowe.... Dżena...Koka,Gandzia;) Quote
słodkokwaśna Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 OOo Dalia:) ....kwiat o wielu obliczach:) Quote
Istar19 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 to będzie Dalia :) zaraz ją dodam w pełni na stronę, a czarnego psiaka na razie bez własnej karty - ale na stronie w dziale psy do adopcji już jest,, zbieram się spać powoli, jutro praca na 6 ;) Quote
Recommended Posts