Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='eliza_sk']Kojarzycie takiego piesa może ? Wydany do Krk. [/QUOTE] Kurka, a wiesz że nie wiem czy go nie spotkałam gdzieś kiedyś... Choć ręki se nie dam uciąć. Quote
Buńka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 (edited) [quote name='Majkowska']Z tego co widzę to nas Wisla dzieli, ale może kiedyś sie spotkamy, bo ja [B]łażę[/B] tu i ówdzie ;) Jak spotkam to dopadnę i fotki zrobię ;)[/QUOTE] Co to Wisła dla ciebie :evil_lol: Wpław Majcia :diabloti: Przeczytałam[B] leżę [/B]tu i ówdzie :evil_lol: hahahah spółka mnie zniszczyła:shake::loveu: EDIT: Jak już kiedyś tam ją dopadniesz to wytarmoś i szepnij na uszko, że to głaski od ciotki Buńki ;):loveu: Edited February 5, 2014 by (:Buńka:) Quote
eliza_sk Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']Kurka, a wiesz że nie wiem czy go nie spotkałam gdzieś kiedyś... Choć ręki se nie dam uciąć.[/QUOTE] Bo to alarm z Krk jest :( Quote
słodkokwaśna Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='eliza_sk']Bo to alarm z Krk jest :([/QUOTE] Zaginął....? Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ale pies jest u właściciela do odebrania czy zwiał itp? Będę patrzeć. Ja dość dużo łażę , a mój pies się do wszelkiego stworzenia klei więc przystanę na chwilę zabawy tu i ówdzie, a potem patrząc na zdjęcia psiaków niektóre wydają mi się bardzo znajome... [quote name='(:Buńka:)']Przeczytałam[B] leżę [/B]tu i ówdzie :evil_lol: hahahah spółka mnie zniszczyła:shake::loveu: [/QUOTE] Jeszcze w tym roku nie leżałam mimo że chodniki jak lodowisko a Wald mknie na smyczce niczym w zaprzęgu :evil_lol: Quote
Buńka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']Ale pies jest u właściciela do odebrania czy zwiał itp? Będę patrzeć. Ja dość dużo łażę , a mój pies się do wszelkiego stworzenia klei więc przystanę na chwilę zabawy tu i ówdzie, a potem patrząc na zdjęcia psiaków niektóre wydają mi się bardzo znajome... Jeszcze w tym roku nie leżałam mimo że chodniki jak lodowisko a Wald mknie na smyczce niczym w zaprzęgu :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie miałam tyle szczęścia:evil_lol: A Waldek może w poprzednim wcieleniu był haszczakiem :D:evil_lol: Teraz jak masz tyle psów wypatrywać to spółka ci się na lornetkę złoży:diabloti: to by ułatwiło ci zadanie :D Quote
Majkowska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Spoko spoko Waldek nie ominie żadnego pieska bez zapoznania się z nim ;) Quote
Buńka Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Majkowska']Spoko spoko Waldek nie ominie żadnego pieska bez zapoznania się z nim ;)[/QUOTE] ooo a juz chciałam apel wygłaszać o zbieranie funduszy na lornetkę:shake::evil_lol: Idę stąd bo znowu zaczynam spamować:evil_lol: I to wszystko wina Mariki! (naszej spółkowej [COLOR=#3E3E3E] [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/118130-maryg22"]maryg22[/URL]):diabloti: Quote
słodkokwaśna Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 Dziewczyny czy nie macie czasem psiaków do Warszawy? Jettunia ma szansę na dobry dom ,ale potrzebuje transportu. Quote
słodkokwaśna Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 W końcu mój mężulek wysłał mi zaległe fotki Sabci z telefonu:) Pan Wojtek obiecał następne zdjęcia aparatowe wysłać na maila. Oto ona :) [CENTER][FONT=Times New Roman][B]Biorę to łóżko w posiadanie![/B][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT][/CENTER] [IMG]http://imageshack.com/a/img856/9185/d8ra.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.com/a/img577/8500/xbyq.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.com/a/img542/8149/ezcs.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.com/a/img560/6901/nhwe.jpg[/IMG] Wczoraj trafił do nas mały ,rudy piesek liskowaty prawdopodobnie wywalony z auta w trakcie jazdy:angryy: Dziś się rozstrzygał jego los... jest nieźle. 3 łapy połamane i powykręcane oraz brak przednich zębolków.Najgorsze było to ,iż psiak nie miał czucia w tylnych łapach i baliśmy się o kręgosłup ,ale prześwietlenie wykazało iż wszystko w porządku:) Bardzo dziękuję andzi69 ,ewieb i jej mężulkowi Krzysiowi za pomoc wczoraj przy transporcie psiaka na prześwietlenie itp.:loveu: Oraz jestem wdzięczna moim wetom ,że podjęli się leczenia psiaka u siebie przez ok 2 miesiące aż do całkowitego wyleczenia po operacjach za śmieszne pieniądze.:loveu:(1000zł) A nadmienię iż dużo tych operacji się szykuje:( Teraz jedynie możemy trzymać za niego kciuki.... Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Boziu jaka jestem niemota:roll::oops: Jetta jedzie nie do Warszawy tylko Wolbroma ok Krakowa . Pomyliłam sobie ,bo rozmawiałam o niej z ludźmi z Warszawy i się tak zasugerowałam iż ten Wolbrom to tyż koło Warszawy. Pani Wiola nie może się jej doczekać i już posłanko kupuje dla niej. Tylko nasz Konrad będzie się smucił jak Jettunia pojedzie ,bo to jego ulubienica. Jetta kocha go bardzo i zawsze na jego widok panienka szaleje ze szczęścia mając gdzieś spacery ....biegnie na mizianie i zabawy do Konrada:) Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Nasza słodziutka Jessy jest już w nowym domku:multi: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-7E38atahsm0/UuUgW0bNQUI/AAAAAAAAORQ/9EKdwOP5-Hg/w640-h423-no/IMG_1358.jpg[/IMG] Nasz łobuziak Dante jest już w nowym domku:multi: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-OOjScTd5jD0/UuUiP-1EdnI/AAAAAAAAPBM/xyzAABECh2I/w640-h441-no/IMG_2297.jpg[/IMG] [COLOR=#000000]ŻYJCIE PEŁNIĄ SZCZĘŚCIA .....KORZYSTAJCIE Z JEGO UROKÓW.... NIECH WASI OPIEKUNOWIE ZAWSZE OTACZAJĄ WAS DOBROCIĄ I MIŁOŚCIĄ!!![/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR] Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Dodam tylko jeszcze ,że szykuje się niespodzianka względem jednego psiaka:) Dzwonił pan Wojtek od Sabci :) Podobno smoczyca robi furorę wśród ludzi ...wszystkim się twarze rozjaśniają na jej widok:) szczególnie lubią ją właściciele zoologów ...potrafi nawet wysępić przysmaki w dużych ilościach. Cwaniara;) Dlatego Saba uwielbia wchodzić do sklepów ,do każdego się ładuje :cool3: i potem trzeba ją wyciągać na siłę. Ma kolegę ,małego czarnego ....i uwielbia z nim zabawy . Czyżby podobny do jej Bleckusia z boksu? Japka jej się śmieje cały czas i przytula się do wszystkich a najbardziej do pana Wojtka:) Quote
savahna Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='słodkokwaśna']Dodam tylko jeszcze ,że szykuje się niespodzianka względem jednego psiaka:) [B][COLOR=#ff0000]A nie jest to Dyzio?? Bo mam zamiar go ogłosić i może Usię bym zrobiła...planuję też Okeya[/COLOR][/B];) Dzwonił pan Wojtek od Sabci :) Podobno[U] smoczyca robi furorę wśród ludzi [/U]..:)[/QUOTE] Dlaczego mnie to nie dziwi???:loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Zazdrość to chyba pozytywne uczucie tak??!:diabloti: Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Nie ,żaden z tych psiców. Ale to też nie pewne...nie chcę naciskać. To pomysł pani Małgosi od Szejka i Zary. Quote
Agata P Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Mam pytanie od Pani o Usię ,czy jest wysterylizowana ? Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Usia jest wysterylizowana:) Wszystkie są ...tylko Coco jeszcze nie ,ale będzie na dniach. A o Okey-ka nikt się nie pyta? Dzięki Wam dziewczyny za ogłoszenia:loveu: Quote
Majkowska Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Zlokalizowałam po fotkach ich teren spacerowy i z przykrością stwierdzam że Sabka króluje po drugiej stronie Wisły. Ale może kiedyś na siebie wpadniemy ;) Quote
andzia69 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Bardzo się cieszę z wieści Sabciowych :) :) fajnie, ze choć tu można poczytać, ze psy domy znajdują Quote
słodkokwaśna Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Majkowska']Zlokalizowałam po fotkach ich teren spacerowy i z przykrością stwierdzam że Sabka króluje po drugiej stronie Wisły. Ale może kiedyś na siebie wpadniemy ;)[/QUOTE] Abyście nie wpadły na siebie w Wiśle. Uważaj ,bo Saba to piękność i Twój piesio może uznać ją za atrakcyjną sunię .... to skończy się tym iż wylądujesz w wodzie.:cool3: Andzia Ty mi tu nie zapeszaj:razz:...bo pierwszy raz od wielu miesięcy mam luzy i wolne boksy:) i tak chcę aby było zawsze:) U Was pewnie też się ruszy ...wiosna!!! Quote
savahna Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Czy Pani która pytała Agatę o Usie się odezwała, bo chcę ją ogłosic...Może bym Szantę jeszcze zrobiła...i coś nowego jeszcze,żeby Agata się nie nudziła Maksia tego czarnego podpalanego może.... [B]OKEY na Warszawę[/B] [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216204/OKEY-szczeniak-7-mies-pieseklagodnyprzyjaznywesolybiszkoptowyADOPCJA/#.UvYVL_sllvw[/URL] [B]Dyzio na Katowice [/B][URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/216177/DYZIO-jagdteriersrednilagodnydzieciolubny-indywidualista/#.UvYVmPsllvw[/URL] Quote
PaSja Hera Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Savana ogłosiłam Okeya na Warszawę,także daruj sobie :eviltong:. Quote
savahna Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='PaSja Hera']Savana ogłosiłam Okeya na Warszawę,także daruj sobie :eviltong:.[/QUOTE] Sobie to daruje, ale Tobie;) to niekoniecznie, bo już mu zrobiłam. PaSja, ja Cię bardzo proszę, jak masz jakieś plany to błagam pisz, mogłam zrobić innemu psiakowi albo weglanej kocicy na przykład, no szkoda...:roll: EDIT: A mogłabyś chociaż na tych najważniejszych rejon zmienić, cooooo??? Quote
PaSja Hera Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='savahna']Sobie to daruje, ale Tobie;) to niekoniecznie, bo już mu zrobiłam. PaSja, ja Cię bardzo proszę, jak masz jakieś plany to błagam pisz, mogłam zrobić innemu psiakowi albo weglanej kocicy na przykład, no szkoda...:roll: EDIT: A mogłabyś chociaż na tych najważniejszych rejon zmienić, cooooo???[/QUOTE] Napisałam ,ale na Śtozowym wątku :roll:...wybacz :modla: Quote
savahna Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='PaSja Hera']Napisałam ,ale na Śtozowym wątku :roll:[/QUOTE] :mdleje:Jajcara:roflt::roflt::roflt:Dobrze,że nie w pamiętniku:hand:Zmień rejony to wybaczę.:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts