Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy Nero już w swoim domu? Daleko chłopaka wywiało? może właściciele założą mu teraz adresówkę..może chipa...wtedy od razu byłby wśród swoich :) ale dobrze, że jego rodzina się odnalazła!

Posted

Zawsze jest trudno jak trafiają starsze psy ,bo trzeba się liczyć z tym, iż nie da się mu znaleźć domku i kiedyś trzeba będzie go przeprowadzić przez TM.
A to jest najgorsze co może spotkać osoby opiekujące się psami.

Ciężko na duszy , masa wyrzutów sumienia ,niepewność czy rzeczywiście psiak będzie miał dobrze,pustka .....to tylko zostaje...Nie ma pocieszenia.

Posted

Marzenko ,Nero jest już w swoim domku:)
Piszczał ze szczęścia na widok właściciela. Zaginął 4 miesiące temu ok30 km od miejsca znalezienia.
Dostał ode mnie adresówkę a na wiosnę ma mieć kastrację . Podobno już miał umówiony termin wcześniej ,ale mu przepadł jak zaginął.
Od razu pan pojechał z nim do weta a tak w ogóle to jego pan jest dosyć znany w Kielcach ...no i mój małżonek zna go osobiście , nawet wczoraj był u niego w firmie ....a jak zaginął Nero ,to grali razem w siatkówkę:roll:

Jest tylko jeden mały szkopuł ,bo jak zaginął Nero ,to przygarnęli jakiegoś bidę i psiaki się muszą polubić.

Posted (edited)

Moje kochane cioteczki pomagaczki :) trzymajcie kciukasy za jutrzejszy dzień ....Może 3 psice dzięki Wam będą miały domki.....

A dzisiaj uroczy wesołek Jimmy doczekał się na swe szczęście i jest już w swoim domku:multi:

CUDNY RUDASKU MIEJ ŻYCIE TAKIE CUDOWNE JAK TY ,BEZ TROSK....ZAWSZE RADOSNE , PEŁNE CIEPŁA I MIŁOŚCI BLISKICH ......BĄDŹ SZCZĘŚLIWY!!!

Edited by słodkokwaśna
Posted

Karola ,mam nadzieję że Morek ma teraz lepiej .....szkoda psiaka ,nic go dobrego w życiu nie spotkało:-(

A my mamy nowe nabytki: 6 nowych ,puchatych łobuzów ....mają ok 2 miesięcy .4 dziewczynki i 2-ch prawie facetów.
Jutro zdjęcia a dziś może zrobię paskudom rezydującym u mnie.
Okey bez jajec ,Jessiczka ,Sayka to mega ekipa ....tylko Jessica jest jeszcze obolała i leży a tamta para mi dom rozwala:cool3:

Posted

[quote name='savahna']Ciekawe komu się domki szykują.Obstawiam Sabe,Seta i.....Henia, o!

SZANTA na Warszawę
http://www.morusek.pl/ogloszenie/215111/SZANTA-srednialagodna-przyjacielskaaktywna-suczkaADOPCJA/#.Uu4LbvuTxvw

Pozdrawiam Agatę P z Cz.Już się zaczynam martwić.Zasypało Ci komputer czy co?:roll:

Beatko,Agata pewnie w Krakowie siedzi i czeka na moje psiaki .....

Ewelinko zaraz wkleję....fotki nie tak piękne jak Wasze ,ale maliuchy cudne:)
Może jeszcze im zdjęć dorobię.....
Małe będą docelowo średnie ok kolan.

Posted

Śliczne szczeniaczki, takie to na pniu do domków pójdą.:lol:
Tak sobie zaglądam czy jakieś wieści o tych tajemniczych trzech psiakach są/
A Agata P to na grzybach pewnie...:cool1:

Posted

TOZ się doczekałyście:evil_lol:

Sabcia ,wielka słodycz jest już w swoim domku:multi:

Set, przymilak jest już w swoim domku :multi:

Bazz ,mały charakterny ale przytulaczek jest już w swoim domku:multi:

....BĄDŹCIE ZAWSZE TAKIE SYMPATYCZNE,UROCZE I MILUSIE.....NIECH WAM BĘDZIE W NOWYM DOMKU LEPIEJ NIŻ U WŁASNEJ MAMUSI!!!

Posted

[quote name='savahna']Ciekawe komu się domki szykują.Obstawiam Sabe,Seta i.....Henia, o!

[/QUOTE]

no proszę..choć tu ruch w interesie

Edi - czy aby Sabcia pojechala do dobrego domu?

Posted

Możesz się sama przekonać:razz: ,jak chcesz....są nią oczarowani:) Pewnie jutro zdjęcia jej zrobią,bo pan to fotografik.
Jadą z nią też do weta po witaminki i inne dupominki:cool3:

Dostałam wiadomość od Jimmiego i jego rodzinki oraz zdjęcia :lol:,tylko potem wkleję bo ganiam teraz za Okeyem i Sayką:)
Tak szaleją ,że nie zauważają pewnych przedmiotów oraz mnie ;)
Chociaż dziś u Sayki zauważyłam przełom....machała na mój widok ogonem,chyba iż sobie mnie z kimś pomyliła:razz:

Posted

Wiadomość od Jimmiego:)

[FONT=Times New Roman]Dzień dobry :) Jimmy jest już w domku. Podczas podróży był strasznie ciekawski. Patrzył przez jedno okno, potem drugie, zaglądał do tyłu. Na początku miał opory i nie chciał wejść do bloku a potem do mieszkania, ale jak już się odważył to obwąchał wszystko i zaczął szaleć i się wygłupiać. Na spacerach jest bardzo grzeczny. Ładnie chodzi na smyczy i nie załatwia nam się w domu :D Jest wszędzie tam gdzie my. Nie lubi być sam w pokoju :D Kładzie się koło kanapy. Chociaż w nocy śpi na swoim legowisku. Często wskakuje nam na łożka ale szybko łapie, że nie może i musi zejść. Pierwsze mycie było dosyć niespokojne. Bał się, chciał wyjść z wanny ale to już za nami. Teraz jest piękny i czyściutki. W nocy był bardzo grzeczny. Spał cały czas. Uwielbia się bawić! Jest przecudowny i przekochany. Dziękujemy jeszcze raz bardzo za Jimmiego. A teraz pare zdjęć :D Kiedy się bawi, ogląda telewizje, śpi :D
[/FONT][FONT=Times New Roman]

Wkleję tylko 5 zdjęć .
[/FONT]

Mam już wiadomości od dwóch panów Wojtków z Krakowa odnośnie Bazza i Sabci:)
Bazz śpi z panią na fotelu ,wykąpany .Jest grzeczny w domu a na spacerze poznał już swoich nowych kumpli.

Sabcia za to śpi z panią na łóżku i macha ogonem bezustannie :)

Obie rodzinki są zauroczone psiakami i zostałam poinformowana też ,że w ogóle psiaki za mną nie tęsknią:cool1:

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Możesz się sama przekonać:razz: ,jak chcesz....są nią oczarowani:) Pewnie jutro zdjęcia jej zrobią,bo pan to fotografik.
Jadą z nią też do weta po witaminki i inne dupominki:cool3:

[/QUOTE]

a możesz coś więcej napisać? skad domek - cokolwiek?