Istar19 Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Czy Nero już w swoim domu? Daleko chłopaka wywiało? może właściciele założą mu teraz adresówkę..może chipa...wtedy od razu byłby wśród swoich :) ale dobrze, że jego rodzina się odnalazła! Quote
słodkokwaśna Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Zawsze jest trudno jak trafiają starsze psy ,bo trzeba się liczyć z tym, iż nie da się mu znaleźć domku i kiedyś trzeba będzie go przeprowadzić przez TM. A to jest najgorsze co może spotkać osoby opiekujące się psami. Ciężko na duszy , masa wyrzutów sumienia ,niepewność czy rzeczywiście psiak będzie miał dobrze,pustka .....to tylko zostaje...Nie ma pocieszenia. Quote
słodkokwaśna Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 Marzenko ,Nero jest już w swoim domku:) Piszczał ze szczęścia na widok właściciela. Zaginął 4 miesiące temu ok30 km od miejsca znalezienia. Dostał ode mnie adresówkę a na wiosnę ma mieć kastrację . Podobno już miał umówiony termin wcześniej ,ale mu przepadł jak zaginął. Od razu pan pojechał z nim do weta a tak w ogóle to jego pan jest dosyć znany w Kielcach ...no i mój małżonek zna go osobiście , nawet wczoraj był u niego w firmie ....a jak zaginął Nero ,to grali razem w siatkówkę:roll: Jest tylko jeden mały szkopuł ,bo jak zaginął Nero ,to przygarnęli jakiegoś bidę i psiaki się muszą polubić. Quote
słodkokwaśna Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 (edited) Moje kochane cioteczki pomagaczki :) trzymajcie kciukasy za jutrzejszy dzień ....Może 3 psice dzięki Wam będą miały domki..... A dzisiaj uroczy wesołek Jimmy doczekał się na swe szczęście i jest już w swoim domku:multi: CUDNY RUDASKU MIEJ ŻYCIE TAKIE CUDOWNE JAK TY ,BEZ TROSK....ZAWSZE RADOSNE , PEŁNE CIEPŁA I MIŁOŚCI BLISKICH ......BĄDŹ SZCZĘŚLIWY!!! Edited February 1, 2014 by słodkokwaśna Quote
słodkokwaśna Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Karola ,mam nadzieję że Morek ma teraz lepiej .....szkoda psiaka ,nic go dobrego w życiu nie spotkało:-( A my mamy nowe nabytki: 6 nowych ,puchatych łobuzów ....mają ok 2 miesięcy .4 dziewczynki i 2-ch prawie facetów. Jutro zdjęcia a dziś może zrobię paskudom rezydującym u mnie. Okey bez jajec ,Jessiczka ,Sayka to mega ekipa ....tylko Jessica jest jeszcze obolała i leży a tamta para mi dom rozwala:cool3: Quote
savahna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ciekawe komu się domki szykują.Obstawiam Sabe,Seta i.....Henia, o! SZANTA na Warszawę http://www.morusek.pl/ogloszenie/215111/SZANTA-srednialagodna-przyjacielskaaktywna-suczkaADOPCJA/#.Uu4LbvuTxvw Pozdrawiam Agatę P z Cz.Już się zaczynam martwić.Zasypało Ci komputer czy co?:roll: Quote
ewelinka_m Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Edytko czekam na zdjęcia szczeniorków... ja wydałam swoje do świetnych domków a teraz standardowo mam mnóstwo chętnych :) Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='savahna']Ciekawe komu się domki szykują.Obstawiam Sabe,Seta i.....Henia, o! SZANTA na Warszawę http://www.morusek.pl/ogloszenie/215111/SZANTA-srednialagodna-przyjacielskaaktywna-suczkaADOPCJA/#.Uu4LbvuTxvw Pozdrawiam Agatę P z Cz.Już się zaczynam martwić.Zasypało Ci komputer czy co?:roll: Beatko,Agata pewnie w Krakowie siedzi i czeka na moje psiaki ..... Ewelinko zaraz wkleję....fotki nie tak piękne jak Wasze ,ale maliuchy cudne:) Może jeszcze im zdjęć dorobię..... Małe będą docelowo średnie ok kolan. Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 No i są .... Chłopczyk:) dziewczynka:) Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Następna dziewczynka:) Chłopczyk Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Mają mordki mokre ,bo akurat były po jedzeniu. No i ostatnia dziewczynka ....śliczności:) Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Nie wiem dlaczego część zdjęć jest mała a reszta większa ?. Ustawiłam na jeden rozmiar. Chyba im jeszcze w boksie dorobię .... Quote
savahna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Śliczne szczeniaczki, takie to na pniu do domków pójdą.:lol: Tak sobie zaglądam czy jakieś wieści o tych tajemniczych trzech psiakach są/ A Agata P to na grzybach pewnie...:cool1: Quote
PaSja Hera Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Ja tez ciekawa jestem ,które to psiaki do domku się szykują. Mocno trzymam kciuki :) Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 TOZ się doczekałyście:evil_lol: Sabcia ,wielka słodycz jest już w swoim domku:multi: Set, przymilak jest już w swoim domku :multi: Bazz ,mały charakterny ale przytulaczek jest już w swoim domku:multi: ....BĄDŹCIE ZAWSZE TAKIE SYMPATYCZNE,UROCZE I MILUSIE.....NIECH WAM BĘDZIE W NOWYM DOMKU LEPIEJ NIŻ U WŁASNEJ MAMUSI!!! Quote
ania1985 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Świetna wiadomość :loveu: Teraz na pierwszy ogień Usia, Malinka, Dyzio, Blakuś - ogłosze w wolnej chwili :) Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Aniu ,Bazz pojechał do pana Wojtka ...tego od Ciebie :) Bardzo fajny pan. Quote
andzia69 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='savahna']Ciekawe komu się domki szykują.Obstawiam Sabe,Seta i.....Henia, o! [/QUOTE] no proszę..choć tu ruch w interesie Edi - czy aby Sabcia pojechala do dobrego domu? Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Możesz się sama przekonać:razz: ,jak chcesz....są nią oczarowani:) Pewnie jutro zdjęcia jej zrobią,bo pan to fotografik. Jadą z nią też do weta po witaminki i inne dupominki:cool3: Dostałam wiadomość od Jimmiego i jego rodzinki oraz zdjęcia :lol:,tylko potem wkleję bo ganiam teraz za Okeyem i Sayką:) Tak szaleją ,że nie zauważają pewnych przedmiotów oraz mnie ;) Chociaż dziś u Sayki zauważyłam przełom....machała na mój widok ogonem,chyba iż sobie mnie z kimś pomyliła:razz: Quote
słodkokwaśna Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 Wiadomość od Jimmiego:) [FONT=Times New Roman]Dzień dobry :) Jimmy jest już w domku. Podczas podróży był strasznie ciekawski. Patrzył przez jedno okno, potem drugie, zaglądał do tyłu. Na początku miał opory i nie chciał wejść do bloku a potem do mieszkania, ale jak już się odważył to obwąchał wszystko i zaczął szaleć i się wygłupiać. Na spacerach jest bardzo grzeczny. Ładnie chodzi na smyczy i nie załatwia nam się w domu :D Jest wszędzie tam gdzie my. Nie lubi być sam w pokoju :D Kładzie się koło kanapy. Chociaż w nocy śpi na swoim legowisku. Często wskakuje nam na łożka ale szybko łapie, że nie może i musi zejść. Pierwsze mycie było dosyć niespokojne. Bał się, chciał wyjść z wanny ale to już za nami. Teraz jest piękny i czyściutki. W nocy był bardzo grzeczny. Spał cały czas. Uwielbia się bawić! Jest przecudowny i przekochany. Dziękujemy jeszcze raz bardzo za Jimmiego. A teraz pare zdjęć :D Kiedy się bawi, ogląda telewizje, śpi :D [/FONT][FONT=Times New Roman] Wkleję tylko 5 zdjęć . [/FONT] Mam już wiadomości od dwóch panów Wojtków z Krakowa odnośnie Bazza i Sabci:) Bazz śpi z panią na fotelu ,wykąpany .Jest grzeczny w domu a na spacerze poznał już swoich nowych kumpli. Sabcia za to śpi z panią na łóżku i macha ogonem bezustannie :) Obie rodzinki są zauroczone psiakami i zostałam poinformowana też ,że w ogóle psiaki za mną nie tęsknią:cool1: Quote
andzia69 Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='słodkokwaśna']Możesz się sama przekonać:razz: ,jak chcesz....są nią oczarowani:) Pewnie jutro zdjęcia jej zrobią,bo pan to fotografik. Jadą z nią też do weta po witaminki i inne dupominki:cool3: [/QUOTE] a możesz coś więcej napisać? skad domek - cokolwiek? Quote
savahna Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='andzia69']a możesz coś więcej napisać? skad domek - cokolwiek?[/QUOTE] Nie pisz, nie pisz....:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts