kolejna kobietka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 odwiedzam, podnosze i o pomoc prosze... Quote
paulina02 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Piesek od Randy się nie złapał wysyła mi klatkę , tylko ciekawe jak psiaki takie ostrożne w lesie czy wejdą do klatki ....Gdyby złapały się dwa to co robić jak nie ma deklaracji na hotelik , ja nie moge kolejnych piesków na swój dowód zabrać bo mam już jednego na siebie w hoteliku.. Quote
Macia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Mam nadzieję, że się uda. U nas niestety klatka się nie sprawdziła (mamy "własną"). Trzy razy złapała się kura (ta sama), trzy razy pies sąsiadów (ten sam), raz jeż, a sunia nawet nie podeszła. Te które biegają już kilka lat są wyjątkowo uważne. U nas praktycznie za każdym razem w końcu zostawał użyty sedalin (ok. 7 razy). Teraz też będziemy łapać matkę (biega kilka lat), jej córkę (ma 10 miesięcy) i 3 szczeniaki. Trzymam kciuki żeby u Was się potoczyło lepiej i wejdą do klatki. Quote
paulina02 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Właśnie są ostrożne zobaczą klatkę ciekawe czy wejdą , chyba że jedzenie je skusi ...Nie dostaną jeść będą głodne to może się uda ....To na hotelik jest na jednego psiaka ......a jeszcze transport ... Quote
iwonamaj Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Uaktualniłam FB, jeśli chodzi o rozliczenia... Na razie najważniejsze, żeby złapać psiaki... Jakoś się da "zamaskować" klatkę- łapkę? Czy Paulina ma kogoś do pomocy? Czy ma jakieś doświadczenie w tej kwestii? Quote
paulina02 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Na klatkę łapałam tylko dzikie koty raz wejdą raz nie , zobaczymy .Niech klatka przyjdzie zawiezie mnie znajoma mam nadzieje że do auta wejdzie klatka nie znam rozmiarów.. Quote
ewu Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='paulina02']Właśnie są ostrożne zobaczą klatkę ciekawe czy wejdą , chyba że jedzenie je skusi ...Nie dostaną jeść będą głodne to może się uda ....To na hotelik jest na jednego psiaka ......a jeszcze transport ...[/QUOTE] Bazarek trwa:) Quote
lika1771 Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Deklarcje i jednorazowe potrzebne.Mamy tylko 60zl dekl.stalych.... Quote
__Lara Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Masakra.... ja nie mam niestety czasu rozreklamować wątku :( fajnie jakby ktoś mógł ludzi pozapraszać.... Quote
kolejna kobietka Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 podnosze! hopsa watku pokaz sie... Quote
paulina02 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Mam klatke dziś doszła i problem jest długa nie zmieści się w aucie ....Musze coś wymyśleć ale będzie ciężko , musi mój tż zrobić mi na działce to znaczy zabić dziure w drzwiach do kotów żeby pies nie uciekł jak się złapie ,,, tylko nie wiem jak ją tam zawiozę do znajomej do samochodu nie wejdzie ..... Quote
Nadziejka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1111.gif[/IMG]:thumbs::thumbs:Calym sercem kibicuje paulince i psim serdunkom , b trudna akcja , kochana paulinko , niechaj sie uda:thumbs::iloveyou: Quote
paulina02 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 Jutro spróbuje złapać psine zobaczymy usmaże udko może się skusi .....tylko martwi mnie brak stałych deklaracji ..Co zrobie jak złapały by się dwa gdzie je dam itd.... Quote
iwonamaj Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Nie martw się, podstawa to je złapać... Trzymam kciuki... Quote
kolejna kobietka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 odwiedzam... trzymam kciuki! Quote
ewu Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Umieram z niepokoju, pieski dajcie się złapać. Quote
Panna Marple Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Jezuuu, na wszystkich wątkach, na których jestem nic tylko oczekiwanie, nerwy i zaciskanie kciukasów... Niech się Wam uda, psinki:thumbs::modla: Quote
__Lara Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Halooooooooo, kto porozsyła wątek???????????? Quote
Recommended Posts