Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla:beluniuuu dziekuje serdecznie za zdjateczka wstawienie:multi:kocia rozrabia w mojej kurtaszce :evil_lol: Fiorsteinbok Edyniuu:modla::iloveyou::iloveyou::ylsuper::ylsuper:dziekujemy slicznie razem z tygrysiczka cioteczki- za 10 zlociszkow od cioci Agnes:multi:kupilam zwirek 5 litrowy i dwie puszeczki 40 dekowe Kitekatkadziekujemyyyyy:multi:

Posted

:iloveyou::ylsuper::ylsuper::ylsuper::bye::kociak:dziekuje slicznie Dianusiu za zdjateczka:multi: to sa zdjateczka z biura kocinkowego, utyla troszenke nasz pyzunia kotuniaaaa:multi: na jutro jestem umowiona , na szczepionko w przychodni , oj bedzie ziaziaaaaaaaaaaa:multi::razz::evil_lol: rozrabia nasza kocinka jak tygrysos bengalski na swych wlosciach , na rece wziac sie nieeeeda za czesto , , narazie nikt nie dzwonil , pozdrawiamy z kocinkowaten ludek w czrwonym sweterku , to jamci , ale na pol minutki tylko na raczkach tygysiczka byla , bo ona niema czasu na raczenkowanieponiewz trzeba : latac fikac kozilki , zrywac ubranka z krzeseleczek , targac gazetki , jak u kazdej kobietki, miauczunkowo gadac 3 godziny , skakuniac po wsyckich oknach i parapetkach , targusiac dziurki w bluzkach i skarpetkach ufffffffffffffffff tyle robotki codzien , apetycik jako sloniuszeka ma nasza lalunia!

Posted

:Cool!::bye::kociak::buzi::tree1:witamyyyyyyy Zosienkooooo dziekujemy slicznie:multi::multi:ja jeszcze teraz polece do laluni na chwilke i usciskuniam na noc , tygrysinke i doloze troszke suchej karmy , boc przecie juz od samiuckich drzwi - bedzie kocia gadala i gadallla o jedzonku!

Posted

:cool2::sweetCyb::kociak::bye:cioteczkiiiii dopiero wrocilismy z tygryskiem od weta:loveu::loveu::loveu:uszenka wyleczone , pan doktor zbadal:loveu::modla::iloveyou:temperaturka zmierzona: 38,2 stopienki , czyli w normire okiej:loveu: szczepieoneczka zrobiona w karczus tygrysiczki, nazyawa sie ,,Nobivax Tricat Trio,, kotunia moze byc troszke ospala po szczepionce , jak wrocilysmy minibuskiem do domku , to sie wziela i na mnie obrazila:evil_lol:za to pakowanie do kosza , niesienie niewiadomo gdzie , ziaziu w karczus i ogolnie sie obrazila , ale juz coraz lepiej , senna jest tylko ociupenke , wyslalm zdjateczko tej szczepionki w bite stempel w ksiazeczke , do cioci belli51:loveu: ciocia wstawi na watus zdjateczko . , ufffffff , tygrysiczka nie lubi zadnych pojazdow , boi sie kochaniutka nasza , narazie nikt nie dzwponil ciotenki, pozdrawia:kociak:my z gonzikowa:loveu::bye: za wizyke plus szczepienie : 46 zlotych , zaplacilismy , z pieniazkow koci , dziekujemy slicznie

Posted

witaj Gabryniuuuu witajcie ciotenki:multi:[quote name='Gabi79']Zaglądam do ślicznej Psoci, bo dawno mnie tu nie było
sie miziamy cioteczko caluni czas , bo nasza tygrysinka sie upomina ze hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! kuleczkami sie slicznie bawi , pileczkami tez szmureczkami sie zapuszcza po calem mieszkanku albo biurze i fikolki robi w gorze:loveu::loveu::crazyeye:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, dostałam zapytanie na allegro od P. Łukasza ws. Psotki. Dosłalam mu zdjecia oraz podalam nr telefonu aby sie skontaktowal z Ewa, bo pytal gdzie mozna ją zobaczyc w Sosnowcu.
Trzymajcie kciuki!!!
:modla::thumbs::thumbs:trzymamy i czekamyyyyyyy:multi:

Posted

sie witamyyyyyyy z cioteczkami, mrunia niunia tygrysiczka :multi::kociak::bye: szaleje niczym pumcia na drzewkach :multi:jak sie rozbawi , apetycik ma , narazie kochani nikt nie dzwonil.... kochana jest ta Psocinka kocinka :loveu::loveu: