Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie ludeczkowie:multi:wczoraj ciocia Mysz2 - przywiozla dla kotunki tygrysiczki:loveu: caly worek zwirku kocikowego i 6 saszetek:loveu::multi: kitekatka:modla::iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::modla::modla:dziekujemy serdecznie! Kocia rozrabiala do pozna wczoraj , ilez to fikolkow bylooooooo:loveu::crazyeye:ilez razy sprawdzala jedzonko , papusiala ze az mruczlala przy jedzonku i latala 5 razy do kuwetki - zagarniac zwireczek na rozne strony:multi:Narazie nikt nie dzwonil

Posted

Pstoka ale masz kochane cioteczki które tak bardzo dbają o ciebie :loveu::multi:

Ewuniu dałabyś radę porobić jeszcze fotki do ogłoszeń? najlepiej takie z bliska aby było lepiej ją widać w ogłoszeniach ;)

Posted

:shake::shake:narazie mi odebrano aparat .......ale sie postaram Dianusiu , postaram sie :multi:ogloszonka porozwieszlalam troszke , w niektorych sklepach sobie ...nie zycza nawet .... aby cokolwiek wieszac:shake:

Posted

Witamy i dziekujemyyyyy:loveu::loveu: dzis raniutko bylam u kocinki, od drzwi juz wolala i sie witala i jedzonko mi pomagala wyciagac na swoja misenke:loveu::loveu: , teraz takie zimnice takie wiatry , co te bidy wszystkie robia :-(gdzie sie chowaja przed mrozami ....przed ludzmi ... ech ..... kocia psocia wczoraj do nocy wojowala z pileczkami i z kuleczkami z papieru , co chwila fikolenki i cudne kocie okrzyki :loveu:jest cudna i poluje na muszki:loveu::multi: tygrysiczka kochana :iloveyou::iloveyou:

Posted

Nadziejkowo cioteczki pozdrawiamy i na bazarus zapraszamy:multi: http://www.dogomania.pl/threads/217689-Ratujmy-Skrzacika!-pomozmy-Psoci!-Swiateczkowo-od-13.11-21.11-do-godz-22.00 :loveu: kocia dzis szaalala jak na tygryska przystalo, juz mi zawsze pomaga w zbieraniu i podrzucaniu zabaweczek , dzis zabralam dla kotuni taka zabaweczke pieskowa:loveu:takiego hanburgerka i tak szalala z nim ze hoho , wyglada sobie czesto przez okienko , ale jak idziemy do mnie do domku , to kocia zaraz po kilkunastu minutkach - juz pod drzwiami zasiada i do nas mowi , ze ona juz chce do domku , do biura .. bo juz uwaza tam swoj domeczek.

Posted

Jestem w odwiedzinkach i bardzo cieszę się że u kotunii wszystko dobrze- i z przyjemnością czytam nowe wieści- Psotunia poczuła się już jak w domku mądra kruszynka-wie że Ludzie do Niej podchodzą z sercem i poświęcają swoją uwagę- cały czas przesyłam dobre myśli i serdeczne pozdrowionka :loveu::loveu:

Posted

Witamy witamy i kotuniowo pozdrawuniamy:loveu: wczoraj wieczorem szalalysmy po calem biurze:multi:z zabaweczkami , wiecie ... cudna jest taka kocinka:loveu:serce kradnie :multi:Igieleczko my tez z wamiiiiiiiii:multi:

Posted

witajcie ciotenki u naszej Psotuni:loveu:Dianus79 dziekuje slicznie i stokrotnie za wydarzenie:loveu::loveu::multi::multi::multi: ma apetyik nasza kotunia , szaleje dzien i noc:loveu::multi:a ja z nia , pani Baecia kupila ostatnio duzooooooo suchej karmy , takiej kocikowej z witaminkami , :loveu::loveu::loveu:Beatko dziekujemy sercem , bawi sie p Baetka z kocia od ranca kazdego:loveu:bo od 6 juz jest w pracy , zagladajcie kochane na bazareczki cmokamy kotuniowo wsyckie ciocieni:B-fly::bye::kociak:

Posted

:loveu::loveu::loveu:dzis znow nasza kocia dostala od pani Ewy - ekspedientki ze spozywczego na sroduli :loveu::loveu::loveu:kitekatkapani Ewuniu dziekujemy stokroc:multi::multi::multi:

Posted

:multi::sweetCyb::kociak::x-mas:witajcie ciotenkiiiiiiiiiiiiiiii:multi::multi:jeszcze nie odpala ale takoz fika na poltora metra z kuleczkami z papieru :multi:i tak cudnie pomaga we wszystkim , ze niedlugo bedzie superkicia pomocniczka domowa gopspsiowa:iloveyou::laugh2_2:cuuuuuudna jest i troszke grubsza hihoooooooooooooooooonarazie nikt nie dzwonil , ale duzo karteniek z ogloszen jest zerwanych. calyuskiiiiiiii w nioski dla cioteczek od kotuniiiiiiiiiiiiiwybieramy sie na szczepieneczke p wsciekliznie......trza bedzie znow tygrysiczke obwiazac w koszuuuuuuuuuuuuuu