diana79 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jak tam kicia już w nowym domku? dostałam zapytanie o kicię cytuję: Witam! Jakiś czas temu zaginęła Nam kotka o imieniu Tosia. Zastanawiam się czy przypadkiem u Pani nie ma naszej zguby. Na kotkę czekają w domu dzieci. Czy moze mi Pani podesłać zdjęcie pyszczka lub porównać swoja kotkę z ponizszym ogłoszeniem: http://zaginionekoty.pl/obiekt,96,zaginiony,Sosnowiec,Tosia.html przesłałam wszystkie fotki kici i podałam tel do Ewuni Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 I jak malutka?Patrze na zdjecia ale wydaje mi sie, ze to nie ten sam kotek :( Quote
Nadziejka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 :modla::iloveyou:witajcie kochane ciotenkiiii , nasza kocia tygrysiczkaja jeszcze w domku i w biurze , calunkie Swieta spedzilismy razem z kocinka :loveu::loveu::multi: jutro p Beata zawozi kocinke nasza do domku do corki . Kochane dziewczynyyyyy- dzis do mnie dzwonila pani z tego ogloszonka , dlugo rozmawialysmy i jeszcze slalm zdjecia z telefonku , to nie Tosia jest , choc podobna , jak pojdzie do domku jutro ... to wiecie ... ja juz mam syndromy ... ale musze odwiedzac , musze bo inaczej sie wezmem i wylysieje zupelnie ...trzymajcie kciuki ciotenki :modla: Quote
fiorsteinbock Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Trzymamy, trzymamy kciukasy... Rowneiz za Tosie, aby odnalazla droge do domu :( Quote
Nadziejka Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 :modla:za Tosienke stokrotnie:modla::bye: Quote
Igiełka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 mocno trzymamy kciuki za obydwie kotunie :ylsuper::thumbs: Quote
diana79 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 wczoraj kicia pojechała do nowego domku :) Ewunia niestety ma popsuty komputer :( naprawa może potrwać nawet ok 2 tygodni... Quote
Igiełka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 diana79 napisał(a):wczoraj kicia pojechała do nowego domku :) Ewunia niestety ma popsuty komputer :( naprawa może potrwać nawet ok 2 tygodni... wspaniale że Psotunia już we własnym domku :) Z Ewunią jesteśmy sercem szkoda że nawalił sprzęt ale mimo wszystko mamy nadzieję że szybko do nas dołączy. :) Quote
marta777 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 bardzo sie ciesze ze kocia psocia juz w domku, powodzenia kocia Quote
Maruda666 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Do życzeń przyłącza się moja kocia banda :) :) Quote
Mysza2 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 szczęścia Psociu w nowym domku i w Nowym Roku Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cioteczki, domek Psotuni to już domek na 100%? Jest zapytanie o nią: [email protected] witam, jestem zainteresowana adopcją tego kotka. Bardzo proszę o informację na temat wieku kotka. Czy jest przyzwyczajony do dzieci? Quote
Zosia123 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Edytko, to niech napisze do mnie - moja znajoma całą rodzinkę przygarnęła! http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-liczne-kotki-i-kocurki-do-adopcji-W0QQAdIdZ337748693 Quote
Nadziejka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 :multi::multi::multi::multi:witamy sie serdecznie , cioteczki kocinka w domku u cory pani Beatki, w ktorej to biurze dlugo mieszkala, corcia ma meza , dzidzi maluniego , pokochali kotunie Psotunie, poszla do domciu po swietach , panciowie sa na Naszej Klasie , tam sa zdjecia kotuniu :loveu::loveu: a spi na podusiach pancia swego , panciu ma w domku rodzinnym kilka kocikow i 2 pieski u swej mamy, kochani trzymajcie kciuki za wszystko:multi:na NK maja konto : Kasia Musial Buzon, zapraszam .pojedziemy niebawem w odwiedzinki:multi: Quote
Nadziejka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 :modla::iloveyou::iloveyou::modla:ciotenki drogie - dziekujemy wam za wszystko:multi: Quote
Igiełka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Psotunia jest szczęśliwa i ma kochający domek, bezcenne :):):) Quote
Recommended Posts