Roszpunka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Ewuś, wypatruj listonosza - razem z Psotką wypatrujcie... ;) Quote
Nadziejka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 :multi::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:superkowo byloby , Edyciu dziekuje , a czy z daleka jest ten pan? bo trzeba jego obkukac dobrze przeciez , kochana dziekujeeeeeeeeeeeee! Roszpuneczko dziekujemy sercem kochana e[quote name='fiorsteinbock']Pani mi odpisal, ze skontaktuje sie w tygodniu. Bardzo bym chciala aby jednak zdecydowal sie na Psotke. Quote
Nadziejka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 [FONT=Franklin Gothic Medium]cioteczkiiiiiiii trzymajmy mocno kciuki - mocno mocno sercem calem , za zdrowenka suni- naszej kochanej Dianki79:modla:[/FONT]:modla::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Igiełka Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Trzymamy mocno kciuki za zdrowie suni i domuś Psotuni -Sercem Jestem z Wami :loveu: Wszystkiego dobrego :loveu: Quote
Nadziejka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [FONT=Arial Black]Trzymajcie kciuki mocnooo kochane dziewczynyyyyyyy!:loveu:kocia nasza Psocia idzie do domku swojego stalego w pierwszy dzien Swiat kochaniiii!Do mlodej pani i pancia , corcia p Beatki, w ktorej biurze jest kocinka zastanawiala sie dlugo z mezem , nad adopcja kotuni , mieszkaja w 3 pokojach , malunie dzieciateczko roczus ma malenki wnus Beatkowy teraz sie zdecydowali , ze kociunia Psotunia pojdzie do ich domku i serca , ziec p Beatki ma w domku rodzinnym u swej mamy- 5 kotkow i dwa pieski , wszystkie przygarnietemlodzi przyjada po kotunie do nas w pierwszy dzien Swiateczkowy , dziewczyny trzymajmy mocno kciukiiiiiiinasza tygrysia bedzie mieszkala w Czeladzi , wiesci beda , bo mlodzi obiecali sie zalogowac i p Beata tez jezdzi do nich w odwiedzinki:ylsuper::bye::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou::tree1::tree1:oby sie wszysciutenko dobrze wyczarowalo , dziewczynki kochane moje , jak z ogloszonkami , czy juz mozna sciagac te ktore porobityuscie kochane?:thumbs::modla::modla::iloveyou:[/FONT] Quote
Nadziejka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Monisiu za twoja sunienke cudna kciuki zaciskamyyyyyyyyyy:thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Bardzo się cieszę że kotunia znalazła cudowny domek jeszcze przed świętami :) Quote
Nadziejka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 sciskajmy kciuki kochaniiiiiiiii:thumbs::thumbs::thumbs::modla::modla::tree1: Quote
diana79 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 wspaniale bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki! Quote
Zosia123 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Super wieści, oby takich jak najwięcej! :):multi::loveu: Quote
Nadziejka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 ciotenki moje , przed chwilka ciocia z Walbrzycha , ciocia daccota :loveu:podeslal mi na pw , firmy rozne , ktore szukaja fizycznych pracownikow , za stroza do psiatanie , ja zadzwonilam i w jednej firmie sosnowieckiej sie umowialm na piateczek teraz , moze jakies psiatanie beda dla mnie miec, trzymajcie kciukiiiiii:multi:ciociu daccota dziekuje stokrotnieeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maruda666 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Trzymam z całej siły kciuki i za pracę i za cudowny domek :):) Quote
Igiełka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Trzymamy mocno kciuki za domek i pracę - bardzo cieszymy się Ewuniu- Sercem Jesteśmy obecni :loveu::loveu: Quote
Nadziejka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 dziekuje cioteczkiiiiiiiiiiiiii:multi:[quote name='Incia']Ewa, wszystko się uda, zobaczysz!! Quote
fiorsteinbock Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Ale sie ciesze!!! Trzymam kciukasy za Slicznotkę! :) Quote
Incia Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Cioteczki, proszę, zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/219891-Jestem-Kika-prawie-umar%C5%82am-z-g%C5%82odu-mam-chore-oczy-i-nie-wiem-co-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie... Quote
Igiełka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pierwszej gwiazdki na niebie, karpia ze złotymi łuskami. Chwil wypełnionych kolęda, nadzieją i wspomieniami. Radosnych Świąt życzą Igiełka, Rudzia i Nesia :x-mas::tree1: Quote
Igiełka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Incia']Cioteczki, proszę, zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/219891-Jestem-Kika-prawie-umar%C5%82am-z-g%C5%82odu-mam-chore-oczy-i-nie-wiem-co-ze-mn%C4%85-b%C4%99dzie... byłam u bidulki Quote
Zosia123 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Byle nie karpia, Igiełko! Poza tym przyłączam się do życzeń! I jeszcze prośba: szukam domowego DT dla Miśka (--> patrz moj podpis). Quote
diana79 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych spokojem i ciepłem, a w Nowym Roku 2012 wiele szczęścia, którym warto się podzielić, i przyjaciół, z którymi chce się przebywać, i żeby dostrzec powody do radości, i żeby nie odpuszczać, ale czasem odpuścić;-) i wszystkiego, wszystkiego dobrego! Quote
Nadziejka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 wszystkim janiolom ciociom , ktore sa z nami- sercem przekazujemy zyczonka, wszelkiego dobra wokol was kochane , zdrowenka i radosci , ktore nie mijaja, Swiateczek cudonoscia plynacych slemy i slicznie dziekujemyy za wszystko! kochane moje cioteczki - wczoraj przyszla paczunia z Kielc od ciociu Roszpunki i Inci, z cudnymi pasztecikami i zabaweczkami dla koci , z cudnymi zyczeniami i pieknym szalem dla:loveu::loveu::modla::iloveyou::iloveyou: mnie- dziekujemy postokroc cioteczki , najpiekniejszego wam wszystkim zycza Gonziaczkowe ludko zwierzusie:loveu::loveu: Quote
Incia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ewuś, wszystkiego dobrego! Tygrysiczko kochana-najlepszego domku na świecie!!! Quote
Recommended Posts