Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:superkowo byloby , Edyciu dziekuje , a czy z daleka jest ten pan? bo trzeba jego obkukac dobrze przeciez , kochana dziekujeeeeeeeeeeeee! Roszpuneczko dziekujemy sercem kochana e[quote name='fiorsteinbock']Pani mi odpisal, ze skontaktuje sie w tygodniu. Bardzo bym chciala aby jednak zdecydowal sie na Psotke.

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium]cioteczkiiiiiiii trzymajmy mocno kciuki - mocno mocno sercem calem , za zdrowenka suni- naszej kochanej Dianki79:modla:[/FONT]:modla::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[FONT=Arial Black]Trzymajcie kciuki mocnooo kochane dziewczynyyyyyyy!:loveu:kocia nasza Psocia idzie do domku swojego stalego w pierwszy dzien Swiat kochaniiii!Do mlodej pani i pancia , corcia p Beatki, w ktorej biurze jest kocinka zastanawiala sie dlugo z mezem , nad adopcja kotuni , mieszkaja w 3 pokojach , malunie dzieciateczko roczus ma malenki wnus Beatkowy teraz sie zdecydowali , ze kociunia Psotunia pojdzie do ich domku i serca , ziec p Beatki ma w domku rodzinnym u swej mamy- 5 kotkow i dwa pieski , wszystkie przygarnietemlodzi przyjada po kotunie do nas w pierwszy dzien Swiateczkowy , dziewczyny trzymajmy mocno kciukiiiiiiinasza tygrysia bedzie mieszkala w Czeladzi , wiesci beda , bo mlodzi obiecali sie zalogowac i p Beata tez jezdzi do nich w odwiedzinki:ylsuper::bye::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou::tree1::tree1:oby sie wszysciutenko dobrze wyczarowalo , dziewczynki kochane moje , jak z ogloszonkami , czy juz mozna sciagac te ktore porobityuscie kochane?:thumbs::modla::modla::iloveyou:[/FONT]

Posted

ciotenki moje , przed chwilka ciocia z Walbrzycha , ciocia daccota :loveu:podeslal mi na pw , firmy rozne , ktore szukaja fizycznych pracownikow , za stroza do psiatanie , ja zadzwonilam i w jednej firmie sosnowieckiej sie umowialm na piateczek teraz , moze jakies psiatanie beda dla mnie miec, trzymajcie kciukiiiiii:multi:ciociu daccota dziekuje stokrotnieeeeeeeeeee:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia
wypełnionych spokojem i ciepłem,
a w Nowym Roku 2012
wiele szczęścia, którym warto się podzielić,
i przyjaciół, z którymi chce się przebywać,
i żeby dostrzec powody do radości,
i żeby nie odpuszczać, ale czasem odpuścić;-)
i wszystkiego, wszystkiego dobrego!

Posted

wszystkim janiolom ciociom , ktore sa z nami- sercem przekazujemy zyczonka, wszelkiego dobra wokol was kochane , zdrowenka i radosci , ktore nie mijaja, Swiateczek cudonoscia plynacych slemy i slicznie dziekujemyy za wszystko! kochane moje cioteczki - wczoraj przyszla paczunia z Kielc od ciociu Roszpunki i Inci, z cudnymi pasztecikami i zabaweczkami dla koci , z cudnymi zyczeniami i pieknym szalem dla:loveu::loveu::modla::iloveyou::iloveyou: mnie- dziekujemy postokroc cioteczki , najpiekniejszego wam wszystkim zycza Gonziaczkowe ludko zwierzusie:loveu::loveu: