Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadziejkowo kotuniowo sie witamy na wateczku kotuni Mruczuni :modla::iloveyou::modla::bye::kociak:kocinka sie blakala u nas na osiedlu okolo 2, 3 tyg , wiele ,,madamoww,,zapewnialo ze z karma pomoga , ze domeczek napewno znajda .... ech niestety , momo zachwytow , zadna mademe w ruszajacym sie jeszcze futrze ,,,,, nie pomogla , wiec razem z pania menedzerka porzadkow- nasza , umiescilysmy kotunie w biurze administracji malym , gdzie ma ciepelko , jest bezpieczna . wczoraj kocinka zostala zaszczepiona

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Slicznosci kocinka dziewczynka , zdjateczka sa z biura , gdzie tymczasowo kocinka moja przebywa
ma straszne zapalenie uszek , chodzimy do weta na czyszczonko i zakrapaimy 4 r dziennie po kilka kropelek do kazdunkiego uszenka pan doktor zbadal pod mikroskopem , to co w uszeczkach kocikowych bylo i zadnych swierzbow nie znalazl! huraaaaaa! ani grzybkow tez nie huraaaaaaaa!
[SIZE=4]

[SIZE=4]

[SIZE=4]

[SIZE=4]

[SIZE=4]

rozliczenie pieniazkow kotusi Psotusi: 1 wizyta u wet - 29zl zaplacone.
2 ga wizyta u wet- 29 zl- zapalcone , dziekuje slicznie, z konta Stafankowego 29zl - przelala Diana79 na konto lecznicy na ul.Zamkowej
3 cia wizyta u wet- 28zl-zaplacone z konta Stefusiowego-28zl przelala Diana79 na konto lecznicy dziekujemyyyyy
4 ta wizyta dnia 13.12 - dzis kocinka zostala zaszczepiona przeciw sciekliznie , wizyta : 46 zlo, zaplacone

bazarus dla kocinek: http://www.dogomania.pl/threads/217222-Roznosci-kochani-dla-koci-Psoci-i-suni-Zoruni!-od4.11-12.11-do-godz-22.00 z bazareczku przyszlo 20 zl od cioteczki MTDza zakup filizaneczki , dziekujemy slicznie ciociu , wysyleczka filinusi - 8 zl , zostaje 12 zlotych dla koci! dziekuje slicznie!

bazarus kolejny dla kocinki tygrysiczki http://www.dogomania.pl/threads/217972-koniec-rozliczamy-Psoci-i-Skrzacika-zapraszamy!-od19.11-1.12-do-godz-22.00 z bazarenku jest 15 zl dla koci Psoci i 15 dla Skrzacia , dzis przylecialy pieniazki od cioteczki anetaa200dziekujemy slicznie Anetko:iloveyou::kociak::bye::tree1::x-mas::x-mas:
bazarus kolejny zakonczony http://www.dogomania.pl/threads/218183-koniec-rozliczamy!koci-Psoci-prosimy-sercem-od-22.11-6.12-godz-22.oo ciocia marta777- kuz dzis dostarczyla 20 zl za obraz , kupiony na bazareczku plus 10zl na wysyleczke , kocia nasza wiec ma 20 zlociszkow od cioci Maruni! dziekujem slicznie:loveu::loveu::iloveyou: wczoraj przyszlo 30 zlotych od cioteczki Osy , z tegoz bazareczkudziekujemy pieknie

bazarus zakonczony na kocinki http://www.dogomania.pl/threads/217382-koniec-rozliczamy-kocikow-dwoch-sercem-zapraszamy!od-7.11-18.11-do-godz-22.00 dzis przyszlo z bazareczku od cioci Agnes _Jot- 10 zlociszkow dla kocinki , za bluzenke , dziekuje slicznie ciociu Agnes
podliczenie ogolne kotusiowe: 1 szy bazarus: 12zl dla kocinki
2 gi bazarus: 15zl dla kocinki
3 ci bazarus: 20zl dla kocinki , plus 22zl dla kocinki=44zl !
4 ty bazarus dla kocinki: 10z
wydatki kocinkowe: zwirek 5 litrowy- 7 zl
2 puszeczki Kitekatka 40dkg-6zl
wczorajsza wizyta z kocia u weta: 46zl - badanie uszek , temperaturka mierzenie , osluchanie serdunka , szczepienie przeciw wsciekliznie .
razem wydatki z pieniazkow za bazareczki wynosza : 59zlotych !
zostaje z pieniazkow bazareczkowych : 22 zlociszki !

Posted

[FONT=Century Gothic]:loveu::loveu:Zdjateczka dalsze kochanej MruniMrunia jest wesola kotunia , b lubi fikolenkowac , szalec z kuleczkami z papieru , z nasza sunka sie lubia , daja sobie caluski, razem pija , razem szaleje po domku , gdy kotunie zabieram do nas czasem , niestety nie moze zostac u nas na stale ..:shake:[/FONT]:shake:jest nieufna troszke wobec ludzi , ktorych nie zna , brzunio okej , niema maluczkich w brzusiu , pan doktor wybadal razy kilka .

[FONT=Century Gothic][/FONT]

Posted

Witaj Ewuniu :loveu:
Bardzo dziękuje za miłe zaproszenie- piękna kotunia :loveu:- malutka kruszynka miala szczęście w tej całej obojętnosci że na Jej drodze stanęły dobre Dusze - Ty Cioteczko razem z P. dozorczynią- ogromnie cieszy to że już jest bezpieczna teraz możebyć już tylko coraz lepiej- sercem jestem tam z Wami Kochani :loveu:

Posted

:loveu::modla::iloveyou::bye::kociak:witajcie kochane dziewczyny u kociuni cud :loveu:dziekujemyyyyyyyyy sercem ze jestescie z nami:loveu:kierownik p Beaty powiedzial , ze kocia moze byc w biurze , dopoki domunku nie znajdziemy:loveu::multi:bedziemy prosic o ogloszonka dla slicznosci rozrabiajacej ujmujacej koci:iloveyou::modla:

Posted

witajcie dzie ciotenki:multi::multi:bardzo bardzo prosimy o ogloszonka i moze jakis :oops::oops:maluczki bazarusiek dla kocinki , chodzimy do weta , tam gdzie ze Stefankiem , pierwsza wizyta jest zapalcona , za druga juz nie zapalcilam .....:oops::shake:w piatek idziemy znow na kontrole i czyszczenie uszek.Mruczunia mruczy do wszystkich cioteczek:loveu:Kocinka ma : ciepelko , bezpieczenstwo , moje towarzystwo w dzien i w nocy, ma swoja misenke kotusiowaa ze srarej kaltuni takiej duzej kroliniowej- wzielysmy spodzik czyli ma juz swoja kuwetke nasza Mrunia psotunia.

Posted

:multi::bye::kociak::B-fly:Witaj Dianusiu u Mruczunki:loveu::loveu::loveu: telefon do ogloszen kochana to moj niechaj bedzie :modla::iloveyou::modla:dziekujemy dziekujemyyyyyy dziekujemyyyyyyyyyy!:loveu::loveu:a teksciku to bedziemy prosic cioteczki:multi:

Posted

:kociak::modla::iloveyou::iloveyou:cioteczki drogie - za wizyte druga u weta , nie zaplacilam , bo nie mailam juz zupelnie z czego zaplacic , zostalam juz calkiem bez zadnej robotki:shake::oops: mam dlud 29 zlociszkow w lecznicy

Posted

:ylsuper::ylsuper::ylsuper:taki tekscik wymyslilm Dianusiu moja: ,, Pazdziernikowa noc ... zimno ciemno ..ktos mnie wyrzucil na zimne osiedle , gdzie ludzie tylko przechodzili , glowa kiwali , schronienia nie dali , jestem kotunia okolo roczku sobie mam , serce swoje komus dam , kto mnie do swego serducha przygarnie , mam okropne uszek zapalenie , cioteczki mnie woza na czyszczenie , oprocz tego jestem zdrowa , radosnna :loveu::loveu::loveu: mieszkam sobie bardzo tymczasowo w biurze pewnym , gdzie mam jedzonko , mam cieplo....ale to nie domus , to nie ludek , ktoremu ja zaufam bezgranicznie , ktoremu mruczec bede swoje mruczanki , umiem radosnie na muchy polowac , w zgodzie i radosci moge mieszkac z psiaczkami:loveu::loveu::loveu:podaruj mi dom- prawdziwie dloni i serca pragne , jak nieczego na swiecie , zobacz czlowieku jaka jestm sliczna, grzeczna , mam apetycik , uwielbiam zabaweczki kocikowe , wez mnie do serca,,

Posted

diana79 napisał(a):
ja chyba kici zrobię plakat ;)

tylko potrzebny tekst może ktoś coś sklecić?

napisałam tekst do ogłoszeń :)

Proszę pomóż mi ułożyć puzzle mojego życia- brakuje jednej części Ty nią Jesteś- tytuł

Witaj
Nazywam się Psotunia.
Chcę zapomieć o przykrej przeszłości: o głodzie, o chłodzie i samotności.
Mam pięknie pręgowane futerko, oczy pełne miłości a także serce zabrane przez dobrych ludzi ze szponów obojętności.
Jestem małą gabarytem, pogodną, wrażliwą, sympatyczną, kotką jednak potrzebuję czasu by Ci zaufać. Uwielbiam bawić się i mruczeć z radości, doskonale odnajduje się nawet w psim towarzystwie.
Będę Twoją najlepszą Przyjaciółką i powierniczką sekretów zamiast dzielić się nimi schowam je przed ludzkim spojrzeniem w najskrytszych zakamarkach mojego serca tylko daj mi szansę , pokochaj i nazwij swoją.
Chciałabym móc z Tobą ułożyć puzzle naszego wspólnego życia i z każdym dniem cieszyć się z możliwości Ich posiadania.
Twoja na zawsze
Psotunia

ewa gonzales napisał(a):
:ylsuper::ylsuper::ylsuper:taki tekscik wymyslilm Dianusiu moja: ,, Pazdziernikowa noc ... zimno ciemno ..ktos mnie wyrzucil na zimne osiedle , gdzie ludzie tylko przechodzili , glowa kiwali , schronienia nie dali , jestem kotunia okolo roczku sobie mam , serce swoje komus dam , kto mnie do swego serducha przygarnie , mam okropne uszek zapalenie , cioteczki mnie woza na czyszczenie , oprocz tego jestem zdrowa , radosnna :loveu::loveu::loveu: mieszkam sobie bardzo tymczasowo w biurze pewnym , gdzie mam jedzonko , mam cieplo....ale to nie domus , to nie ludek , ktoremu ja zaufam bezgranicznie , ktoremu mruczec bede swoje mruczanki , umiem radosnie na muchy polowac , w zgodzie i radosci moge mieszkac z psiaczkami:loveu::loveu::loveu:podaruj mi dom- prawdziwie dloni i serca pragne , jak nieczego na swiecie , zobacz czlowieku jaka jestm sliczna, grzeczna , mam apetycik , uwielbiam zabaweczki kocikowe , wez mnie do serca,,

Ewuniu Kochana to teraz masz dwa teksty :) :)

Posted

:bye::modla::iloveyou::modla:Witaj czarowna moja Zosienko , kochana dziekuje pieknie , mam dlug w lecznicy , jest zapisana kocia na mnie , w tej lecznicy w ktorej byl Stefunio:loveu::loveu::loveu:na ul Zamkowej w Sosnowcu , dlug 29 zlociszkow za ostatnia wizytke:oops::oops: i juz wam mowie jakie cudaaaaaaaaaaaaaaa:: nasza Diana79:multi::iloveyou::modla::modla:czyli Monisia przesle na konto lecznicy pieniazki za wizytke, z konta Stefunkowego , na Stefunkowym wateczku sie cioteczek kilka zgadza , huraaaaaaa dziekuje slicznie moje wy czarowne Czarodziejki:loveu::loveu::loveu: