kaja69 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ale na otwartej przestrzeni chyba tylko dwa psy i to dawno...wyszłam juz z wprawy a i czlowiek juz coraz straszy niestety...czas chyba już młodym przekazać pałeczkę... Quote
toyota Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Kaja69 jak zawsze niezastąpiona. Chyba szkoda dziewczynkę zawozić tam z powrotem.... Nie ma to jak normalny dom. Quote
mala_czarna Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Ona jest tam od dwóch lat :( Nie wiem jak odnalazłaby się w hotelu, bo na dzień dzisiejszy to taka dzikuska jest. Quote
toyota Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 mala_czarna napisał(a):Ona jest tam od dwóch lat :( Nie wiem jak odnalazłaby się w hotelu, bo na dzień dzisiejszy to taka dzikuska jest. Eee tam w hotelu, trzeba jej DT poszukać to odnajdzie się na pewno. Nie takie przypadki przerabialiśmy z ciocią Kają69 ;). Quote
kaja69 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 toyota napisał(a):Eee tam w hotelu, trzeba jej DT poszukać to odnajdzie się na pewno. Nie takie przypadki przerabialiśmy z ciocią Kają69 ;). Póki co,to najpierw musze ja złapać;) Quote
mala_czarna Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 kaja69 napisał(a):Póki co,to najpierw musze ja złapać;) Trzymam mocno kciuki!! Musi się udać. Podchodziła do mnie, do was też podejdzie :) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Sunia u mnie :) Miałam więcej szczęścia niz rozumu...w trzeciej godzinie zapoznawania sie z sunią :) wyszła z budynku Pani Kuracjuszka i zawołała suńkę,a ona do niej radośnie podbiegła,więc ja tez w te pędy do Pani i dawaj tłumaczyć w jakiej ja sprawie i Pani na to ,ze ona mi ja wsadzi do samochodu i czemu prędzej jej nie powiedziałam:roll: i takim sposobem zaoszczędziłam jakies dwie godziny,bo juz tylko metr mnie dzielił od Miśki:lol: W domu już bez problemu daje sie głaskać,ale jest bardzo zestresowana...jutro zabieg :) Quote
bric-a-brac Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Po cichu podczytywałam. Kaja, jesteś aniołem ;) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Łoj tam,łoj tam...pewnie każdy by to zrobił... Ale wiecie co?? żal mi bedzie a znowu tam zawozić,ona nie korzysta z budy,śpi w lisciach,a co bedzie zimą??? Dzisiaj też się dowiedziałam,że ostatnio miała 9 szczeniaków,podobno kuracjusze pobrali...teraz tez wyglada mi na ciężąrna,ale mogę sie mylić...Misia z Panią Kuracjuszka nawet sie bawiła,dała sie wziąc na ręce...ona chce swojego człowieka...moze porozsyłamy watek,co??? moze ktos cos pomoże...podobno sporo kuracjuszy tez sie oferowało,ze by ja wzięło...i tak sobie pomyslałam,ze jakby w ogłoszeniach w tytule dać wytłuszczonym drukiem np "sunia z Wieńca" itd,itd ,moze allegro... Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kaja69 napisał(a):Łoj tam,łoj tam...pewnie każdy by to zrobił... Ale wiecie co?? żal mi bedzie a znowu tam zawozić,ona nie korzysta z budy,śpi w lisciach,a co bedzie zimą??? Dzisiaj też się dowiedziałam,że ostatnio miała 9 szczeniaków,podobno kuracjusze pobrali...teraz tez wyglada mi na ciężąrna,ale mogę sie mylić...Misia z Panią Kuracjuszka nawet sie bawiła,dała sie wziąc na ręce...ona chce swojego człowieka...moze porozsyłamy watek,co??? moze ktos cos pomoże...podobno sporo kuracjuszy tez sie oferowało,ze by ja wzięło...i tak sobie pomyslałam,ze jakby w ogłoszeniach w tytule dać wytłuszczonym drukiem np "sunia z Wieńca" itd,itd ,moze allegro... Kaja, wielkie dzięki!!!!!!!! :) :) Ja wiem, że kuracjusze chcieli ją zabrać, ale powiem szczerze, że nie bardzo chciało mi się w to wierzyć. Zabierali ponoć szczeniaki jak urodziła, ale czy to prawda, tego nie wiem :( Co dociąży,to tak jak pisałam, też byłam pewna, że ona jest ciężarna. Kaja, a ona po sterylce będzie u Ciebie, czy u weta? Prosimy o fotki. Brakuje mi bardzo tej suni.. Quote
Kava Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 KAJA, sciskam dlonie.... i caluje w czolko..... tylko o jedno cie prosze....NIE PRZYZWYCZAJAJ SIE DO SUNI a imie jakies to ona ma? czy juz jej Wieniec albo Kuracjuszka pozostanie? Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ta Pani Kuracjuszka,która mi ja dzisiaj zlapała,też przebakiwała,że by ja wzięła,gdyby nie miała juz w domu suczki itd,itd...znasz te gdybania,pewnie inni tez by wzięli tylko sto problemów...ale moze spróbujemy cos jej poszukać... Po sterylce bedzie u mnie,chyba,ze nie zgodzi się z moim stadem,to wtedy znajoma ja weźmie...pewnie zauwazyłaś,ze ona terytorialna jest,ze tak powiem,więc w moim stadzie moga byc problemy... Zdjecia moze uda mi sie zrobic ,jak lampa zadziała,narazie bateria się ładuje :) Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Kava napisał(a):KAJA, sciskam dlonie.... i caluje w czolko..... tylko o jedno cie prosze....NIE PRZYZWYCZAJAJ SIE DO SUNI a imie jakies to ona ma? czy juz jej Wieniec albo Kuracjuszka pozostanie? Juz chyba za późno,ona mnie ujęła i ujmuje coraz bardziej :) ratuj póki czas!!!! Pani Kuracjuszka wołala na nia Misia i tak jej chyba zostawię... Quote
Justyna Klimek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Brawo Ania! Mala-czarna, może rzeczywiście zmień tytuł wydarzenia. Trzeba pomóc małej przed zimą. Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Justyna Klimek napisał(a):Brawo Ania! Mala-czarna, może rzeczywiście zmień tytuł wydarzenia. Trzeba pomóc małej przed zimą. Już zmieniam. Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Spójrzcie dziewczyny, czy taki tytuł może być?? Quote
Justyna Klimek Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 można by dodać w tytule, że ona z Wieńca jest Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Justyna ,na dogo to raczej Wieniec nie zrobi wrażenia,w ogloszeniach na Polske dobrze byłoby podać...no tak se myslę...ale zmęczona jestem i jeszcze nie odtajałam,więc i myslenie nie takie... Quote
kaja69 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nikaragua napisał(a):melduję się wesprę duchowo Ooo Nikaragua ze swoim talentem literackim jest :) Quote
NikaEla Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ja nawet nie wiem gdzie jest Wieniec kaja69 napisał(a):Ooo Nikaragua ze swoim talentem literackim jest :) przesada Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 kaja69 napisał(a):Justyna ,na dogo to raczej Wieniec nie zrobi wrażenia,w ogloszeniach na Polske dobrze byłoby podać...no tak se myslę...ale zmęczona jestem i jeszcze nie odtajałam,więc i myslenie nie takie... Kaja, a jakieś hoteliki w kujawsko-pomorskim są? Ja kompletnie nie znam tamtych stron, zero orientacji w dt. Też sobie nie wyobrażam żeby ją po sterylce tam odwieźć. Wieczorem ciężko Misię było tam spotkać. W budzie nie siedziała, chodziła po okolicznych lasach. Quote
Kava Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kaja69 napisał(a):Ooo Nikaragua ze swoim talentem literackim jest :) to niezawodna kombinacja...talent literacki i duchowosc.... z tego mozna zrobic kapital.... fajnie ze jestes Quote
mala_czarna Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Nikaragua napisał(a):ja nawet nie wiem gdzie jest Wieniec Niedaleko Włocławka :) Quote
Recommended Posts