Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mulino, a czy Dino jest wystawiony na allegro? Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 tak, Dino jest na allegro: uwaga! to ogłoszenie już jest nieaktualne: http://www.allegro.pl/item157705182_..._tramwaju.html a to jest aktualne (od 29.01.2007): http://www.allegro.pl/show_item.php?item=161786832 Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 taki cudowny psiak i nikt go nie chce...??? :shake: Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dino już pości, jutro o 17-tej kastracja. Kochani zobaczcie tutaj i odwiedzajcie proszę ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38074 Mała, ufna łagodna suczka Lalka bardzo potrzebuje domu tymczasowego. Znalazła ją Dorka z Radomia, która ma 5 własnych psów i suni grozi schronisko. Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 a dzisiaj zrobiłam kilka fotek na śniegu, jeśli będą wyraźne to jakąś wkleję Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 oto Dino nad zasiekami z suszarki (takiej na mokre pranie): Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 fotki z dzisiejszego spaceru w śniegu: Dino z Milką: a tu Dino pies na każdą pogodę: Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 o jejjjjjjjjjjjjjjj foteczki super :cool3: no a jak tam radzicie sobie z cala sytuacja??????????wiem glupie pytanie bo wyobrazam sobie jak musi byc ciezko czy Dino ma jeszcze swoje allegro? Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 dzięki Aga, jest spokojniej niż myślałam, bo jak jestem sama w domu (+7 futrzaków) to staram sie tak wszystko zorganizować, żeby jak najrzadziej wychodzić z pokoju i wtedy dłużej śpią. Mój mąż się śmieje, że powinnam mieć w pokoju elektryczny czajnik to jeszcze rzadziej bym wychodziła ;) Dino jeszcze przez 2 dni będzie na allegro a potem to przedłużymy. Moriaaa przyjedzie dzisiaj po mnie i Dina i zawiezie nas do lecznicy a potem też odwiezie. Dziękujemy !!! Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ehhhhhhhhhhhhh tak mi przykro ,ze nie mozemy inaczej teraz pomoc:-( ciesze sie ,ze cioteczka moriaa jak zwykle niezawodna i ,ze wam pomoze Daj koniecznie zanc jak bedziecie juz po zabiegu maam nadzieje ,ze bedzie wszystko dobrze Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 dam znać na pewno, teraz wychodzę z Mią na spacer bo piszczy (najpierw szaleje z Wiką a potem zaraz chce wyjść mordka jedna). Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 i wyszłam na spacer ze wszystkimi (w dwóch turach), no bo jak jedną szykuję do spaceru to zaraz chcą wszystkie. Dobrze, że przynajmniej koty mam niewychodzące ;) Przypominam, że Dino już dzisiaj (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem) będzie wykastrowany co mam nadzieję zwiększy jego szansę na adopcję. Quote
Kasia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mulinka napisał(a): Śliczny jesteś Dinusiu :loveu: Tylko dlaczego jeszcze nikt się tobą nie zainteresował... Mulinko a miałaś chociaż jakieś zapytania o niego z ogłoszeń...??? :roll: Czy totalna cisza...? Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 już się martwiłam, że Cię tu u nas nie widać fidelku... dobrze, ze jesteś :) Tylko jedna pani odpowiedziała na ogłoszenie w gazecie, ale Dino nie umie żyć z kotami więc pani Monika uratowała kotkę Misię i ma teraz dwie kotki :) ciągle marzy jej się w domu piesek, więc może kiedyś przybędzie domek dla jakiegoś psiaka z dogomanii. Ale to jeszcze nie teraz bo mąż nawet nie wie o tym jej marzeniu. Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Dino śpi i nawet nie przypuszcza, że zawieziemy go na kastrację do lecznicy... Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 nadal pilnie szukamy domu dla Dina Quote
Kasia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Dinusiu, Ty już pewnie w drodze do lecznicy...trzymamy kciuki za Ciebie :kciuki: i czekamy na wieści po powrocie... Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 jeszcze czekamy na cioteczkę moriaaa :) jaki piękny nowy banerek ma fidelek :) Quote
Kasia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mulinka napisał(a): jeszcze czekamy na cioteczkę moriaaa :) jaki piękny nowy banerek ma fidelek :) to Wy spokojnie czekajcie a my kciuki już zaciskamy ;) a dziekujemy, dziękujemy :lol: Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 zaraz wychodzimy i jedziemy do lecznicy... Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mulinka napisał(a):zaraz wychodzimy i jedziemy do lecznicy... trzymamy kciuki koniecznie daj znac jak wrocicie Quote
Aaliyah1981 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 mulinko na tym watku ktos cche przygarnac nieduzego pieska po kastracji trzeba koniecznie tam wkleic waszego Dina i wybrac najladniesze fotki cos o nim napisac (a jak sadze duzo mozesz o nim powiedziec) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39209&page=2 Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Aaliyah1981 napisał(a):mulinko na tym watku ktos cche przygarnac nieduzego pieska po kastracji trzeba koniecznie tam wkleic waszego Dina i wybrac najladniesze fotki cos o nim napisac (a jak sadze duzo mozesz o nim powiedziec) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39209&page=2 dziękuję Aga :) jesteś kochana :kiss_2: Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 fidelek2 napisał(a):i jak po zabiegu? ;) niedawno wróciliśmy do domu, Dino po wybudzeniu jeszcze jakiś czas był dość bezwładny ale teraz widziałam, że nawet ułożył się inaczej :) Serdecznie dziękuję moriii i Jarkowi za poświęcenie czasu, pieniędzy i serca na pomoc dla nas i dla Dina, jesteście wspaniali, dziękuję !!! tak sobie biedny leżał zaraz po powrocie do domu: Quote
Recommended Posts