Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie możliwe nikt tu nie zagląda.... :-(
Dogomaniacy a ja tak wierzyłam w was.... no i Kropeczka nadal musi w stajni mieszkać... :-(:-(:-(
Czy naprawde nikt nie dostrzega tego wątku ?? :placz:

Posted

supergoga napisał(a):
Dostrzegamy, wyśle sunieczkę Pani ze Śląska która szuka małej suni, ale nie wiem czy by sie transport udał.

Żeby tylko znalazł się ktoś kto ją pokocha a reszte da sie załatwić.
Chociaż bym miała ja tam na rekach zanieść to ją zaniose :)

Posted

Wysłałam ją do dzierwczyny w Łoniowie, szukającej małej suni. A Wy napiszcie - adres juz przekazałam :evil_lol: - i opiszcie czemu tak potrzebuje domku. Może trafi na domek.

Posted

A dlaczego sunia nie pojechała na tymczas do Goni, tak czytałam, że ma jechać. Byłoby jej cieplej i byłaby bezpieczna.
I jak z ogłoszeniami, bo jakby co, mogę ja poogłaszać na allegro i w portalach netowych, tylko nie wiem, czy to robić i jaki kontakt podać, ten z pierwszego postu (numer tel).

Posted

No tak miała jechać do Goni ale Gonia w miedzy czasie wzieła na tymczas Pekinke i niemogła wziąśc Kropki.
Dlatego Kropka nadal przebywa tam gdzie przebywa.
Goga niewystawiaj kropki już nigdzie bo nasza prezes nic nie wie nawet o tym ze ją wystawilismy na Dogo a ona jest od tego... rozumies...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No tak miała jechać do Goni ale Gonia w miedzy czasie wzieła na tymczas Pekinke i niemogła wziąśc Kropki.
Dlatego Kropka nadal przebywa tam gdzie przebywa.
Goga niewystawiaj kropki już nigdzie bo nasza prezes nic nie wie nawet o tym ze ją wystawilismy na Dogo a ona jest od tego... rozumies...

no wlasnie:eviltong:
mysle że zdjęcia ukażą sie w lokalnej gazecie bo już dostarczyłam je gdzie trzeba...:eviltong:
ale my szukamy jej domQ że tak to ujmę na własną ręke bo wolały byśmy żeby nie trafiła do pierwszej osoby która sie zgłosi tylko do osoby która będzie ją kochała i dbała o nia...nie wiem czy dobrz sie wyraziłam...:cool3: