_ChiQuiTa_ Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 tak, dziweczyny super pomysł zrobimy to po nowym roku bo ja teraz naprawde nie moge... :( musze leciec ... po nowym roku wszystkoz robimy..... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Podnoszę, leć Kropeczko po domek :* Byłyście w schronisku, wiadomo czy Kropka jeszcze tam jest? Quote
g_o_n_i_a Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jeżeli ma byc inny tytuł watku, to powiadomcie mnie... Moze pomoze choć troche w większym zainteresowaniu.. Hop! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Gonia świetna robota:) do góry maleńka !! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 To nie możliwe nikt tu nie zagląda.... :-( Dogomaniacy a ja tak wierzyłam w was.... no i Kropeczka nadal musi w stajni mieszkać... :-(:-(:-( Czy naprawde nikt nie dostrzega tego wątku ?? :placz: Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dostrzegamy, wyśle sunieczkę Pani ze Śląska która szuka małej suni, ale nie wiem czy by sie transport udał. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 supergoga napisał(a):Dostrzegamy, wyśle sunieczkę Pani ze Śląska która szuka małej suni, ale nie wiem czy by sie transport udał. Żeby tylko znalazł się ktoś kto ją pokocha a reszte da sie załatwić. Chociaż bym miała ja tam na rekach zanieść to ją zaniose :) Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Dogomanio !!!! Takie śliczności mieszkają w zimnej stajni !!!!! Pomocy w szukaniu miejsca dla maleńkiej suni !!!!!! Zobaczcie jaka psineczka piękna !!!! To pilna sprawa !!!! Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sunia jest na prawde śliczna ręcze slowem:eviltong: I do tego kochana!!!:loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wysłałam ją do dzierwczyny w Łoniowie, szukającej małej suni. A Wy napiszcie - adres juz przekazałam :evil_lol: - i opiszcie czemu tak potrzebuje domku. Może trafi na domek. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 właśnie pisze do niej maila :) 3majcie kciukaski :) Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):właśnie pisze do niej maila :) 3majcie kciukaski :) o jejQ może sie uda!!!!:lol: Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A dlaczego sunia nie pojechała na tymczas do Goni, tak czytałam, że ma jechać. Byłoby jej cieplej i byłaby bezpieczna. I jak z ogłoszeniami, bo jakby co, mogę ja poogłaszać na allegro i w portalach netowych, tylko nie wiem, czy to robić i jaki kontakt podać, ten z pierwszego postu (numer tel). Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No tak miała jechać do Goni ale Gonia w miedzy czasie wzieła na tymczas Pekinke i niemogła wziąśc Kropki. Dlatego Kropka nadal przebywa tam gdzie przebywa. Goga niewystawiaj kropki już nigdzie bo nasza prezes nic nie wie nawet o tym ze ją wystawilismy na Dogo a ona jest od tego... rozumies... Quote
Paulina_mickey Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No tak miała jechać do Goni ale Gonia w miedzy czasie wzieła na tymczas Pekinke i niemogła wziąśc Kropki. Dlatego Kropka nadal przebywa tam gdzie przebywa. Goga niewystawiaj kropki już nigdzie bo nasza prezes nic nie wie nawet o tym ze ją wystawilismy na Dogo a ona jest od tego... rozumies... no wlasnie:eviltong: mysle że zdjęcia ukażą sie w lokalnej gazecie bo już dostarczyłam je gdzie trzeba...:eviltong: ale my szukamy jej domQ że tak to ujmę na własną ręke bo wolały byśmy żeby nie trafiła do pierwszej osoby która sie zgłosi tylko do osoby która będzie ją kochała i dbała o nia...nie wiem czy dobrz sie wyraziłam...:cool3: Quote
Recommended Posts