_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kropeczka to przemiła sunia, ma ok 2 m-ce, jest bardzo przyjazna i garnie sie do ludzi. Potrzebny jej pilnie domek, obecnie mieszka w stajni z konikami i innymi psami na tymczasówce, ale tam już nie ma miejsca... Została zabrana z przytuliska, gdzie mieszkała z w kojcu przepełnionym psami... Malutkiej pilnie jest potrzebny domek, ona nie może siedzieć w stajni z dużą grupą psów - miejsce Kropci jest w kochającym domku... Kropka mieszka w okolicach Tarnobrzega w województwie Podkarpackim. tel. 509 512 059 Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Kropka do góry niech Cię ktoś zauważy... Quote
jolap. Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kropka (wersja mini-kropka) pilnie potrzebuje domu ! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Edytko sunia jest prześliczna. Opisz dokładnie gdzie się znajduje, dlaczego potrzebuje tymczasu, jakie są warunki itp. bo sama informacja nie wystarczy :) Postaram się podbijać jak często będę mogła. Trzymam kciuki! Quote
:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 INFORMACJE, prosimy o więcej cos o suni... Hop maleństwo, szukaj domku!! Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Z tego co wiem, to sunia znajduje się w Tarnobrzegu. Hop! Quote
Paulina_mickey Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No wiec Kropeczka to przemiła sunia, ma ok 2 m-ce, jest bardzo przyjazna i garnie sie do ludzi. Potrzebny jej dom tymczasowy w którym bedzie mogła poczekac na prawdziwy ponieważ z racji tego że idzie zima nie może przebywać w kojcu ktory i tak jest juz zapełniony po brzegi...Najodpowidniejsze osoby były by z okolic tarnobrzega... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 225 km :( Szkoda, że to tak daleko, bo jak sprawa pilna, to chętnie bym ją wzięła. A Wy dziewczyny nie możecie jej zabrać, chociaż na święta? Poszukajcie w mapie dogo jakiś Dogomaniaków z podkarpackiego, może ktoś się zgodzi zabrać sunię. Quote
g_o_n_i_a Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 U mnie w ostateczności znalazłoby się miejsce, tylko, ze sunia musiałaby dojechać do mnie osobiście do Rzeszowa. Moze sie w Tarnobrzego znajdzie ktos, kto ją weźmie na tymczas. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No właśnie w Tarnobrzegu jeszcze nikt się nie znalazł... :( ja mogłabym ją wziąść ale dopiero po świętach i po nowym roku... ale jej potrzebny domek teraz.... g_o_n_i_a tak sobie własnie pomyślałam ze może bede jeszcze w tym tygodniu w Rzeszowie to bym zabrała Kropke i byśmy się gdzies umuwiły i bym Ci ją dała ... tylko pytanie... czy będe.... Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 kazdy zajęty świetami i nowym rokiem a o psiakach zapomniają...:-( U mnie była kilka dni ale moja mama na wiecej sie nie zgodziła:angryy: ...a tymczas jest jej potrzebny praktycznie już teraz bo to jest kruszynka wiec na zimnie nie powinna być.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 :loveu: :loveu: Kilka foteczek Kropeczki :) zobaczcie jaka jest piękna :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ona jest na prawde slodka!!!:loveu: :loveu: Ma na całym ciele kropki i do tego jej imie :cool3: Jest też bardzo inteligenta bardzo szybko nauczyła sie że robi sie siusi na specjalny podkład :lol: :lol: Niunia jest suuuper Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Do góry kochana niech Cie ktoś zauwarzy.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No nie ja w to uwierzyć niemoge... Ludzie gdzie wy jesteście??? :(:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 dalej nikogo nie ma :(:(:(:(:(:(:( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Niech któraś z Was napisze pw do Goni, mam nadzieję, że jej uda się wziąć na tymczas sunię. Kropka, jesteś cudowna, do góry! Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Szkoda że nie ma nikogo chętnego z okolic Tarnobrzega...A może ktos sie zakocha i weźmnie ją na stełe:loveu: :loveu: ??Było by suuuper!!! Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ponawiam swoją propozycje, mała mogłaby zostać u mnie aż do znalezienia domku, o ile mi mojej Łaciatej nie pożre i będzie grzeczniutką dziewczynką. :evil_lol: Prosze mi nie wychwalać jej kropeczek, bo jeszcze mała zostanie u nas, bo niestety ciotka gonia jest baaardzo zakochana we wszystkich kropeczkach - tych malutkich i dużutkich. :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Oczywiście Gonia jakby sunia byla u Ciebie było by wspaniale. Tylko ze ja nie bede w tym tyg w Rzeszowie... może trzeba sie rozglądnąć za wątkiem transportowym... Gonia wziełabyś ja na stałe.... ? Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Oczywiście Gonia jakby sunia byla u Ciebie było by wspaniale. Tylko ze ja nie bede w tym tyg w Rzeszowie... może trzeba sie rozglądnąć za wątkiem transportowym... Gonia wziełabyś ja na stałe.... ? Edytko, ja na razie oferuje tymczasówkę, ponieważ nie jestem pewna czy rodzice zakochają się w Kropce czy nie. Biorę pod uwagę jeszcze fakt, ze jeżeli Kropka zamieszka u nas na stałe, to nie będę mogła oferowac domku tymczasowego. Quote
Recommended Posts