_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak :) miałam Wam nie mówić żeby nie zapeszać ale nie mogłam się powstrzymać :) Quote
:: FiGa :: Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I bardzo bobrze że powiedziałaś bo my tu dalej podbijalibyśmy małą ze smutną modrką, błagali o domek.. a tak to juz sama radość została :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tak miejmy nadzieję że juz nic nie stanie na drodze do szczęscia Kropeczki :) (mam tez smutą wiadomośc ale chyba już dziś nie bede psuła atmosfery...) Quote
Monika_tbg Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :multi: :multi: :multi: nareszcie Kropusia dostała 2 szansę:cool3: a jaką tą złą wiadomość?? Quote
Monika_tbg Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 sorki... źle napisałam nie złą lecz smutną... Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Trzymam kciuki, zeby wszystko poszło dobrze. :kciuki: Quote
g_o_n_i_a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kropeczko, ciocia gonia nadal trzyma mocno łapeczki :kciuki: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Wisomosc zła była o Śnieżynce i Lalce. ciotki Kropka ma juz zaplanowaną trase i spacerek po Krakowie :bigcool: Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czy Kropka do domku jedzie już jutro...?? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No wlasnie chyba tak, bo ja to zamotana jestem i nie zrozumialam dobrze w ktora sobote.... ale dowiem sie i napisze :) Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no własnie co tam z Kropeczką moja koffaną? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jeszcze nic nie wiem ale niedługo juz powinnam miec jakies informacje :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Czesc Edytko. Kropka świetnie zniosła podróż. Jej nowa pani przysłała mi sms że bryka, śpi w łożku i jest cala happy. taką dzisiaj dostałam wiadomosć :iloveyou::bigcool: Quote
Monika_tbg Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):taką dzisiaj dostałam wiadomosć :iloveyou::bigcool: jej ale świetnie:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nareszcie sie jej poszczęściło :multi: :multi: kochanie powodzenia w nowym domQ:loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Monika_tbg napisał(a):jej ale świetnie:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: nareszcie sie jej poszczęściło :multi: :multi: kochanie powodzenia w nowym domQ:loveu: :loveu: ciekawe jak niunia teraz wygląda...:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kropeczko, szczęsciaro!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Monika_tbg Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ciekawe jak niunia teraz wygląda...:loveu: dokładnie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts