Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):[SIZE=2]Kochane nie mam dobrych wieści.... właśnie otrzymałam wiadomość że Kropka znowu [SIZE=6]potrzebuje domku :angryy::angryy::angryy::angryy: [SIZE=4]Facet który wziął Kropke nie sprawdził sie jako opiekun...:angryy::angryy: I sunia dlaej szuka domku... normalnie szlag mnie trafi :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Taka koffana psinka...Dlaczego wszystkie schroniskowe psiaki muszą płacić za głupote ludzi:angryy: :mad: to nie fair:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Czyli co, znów jest w schronisku, czy jeszcze u tych ludzi? Dziewczyny szybko suńkę na tymczas i szukać domku! Propozycja z Niemiec dalej aktualna? Quote
Paulina_mickey Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jogi napisał(a):dziewczyny macie tymczas?? nie jestem pewna ale chyba wróciła do stajni bo tam sie jedno miejsce dziś zwolniło...a reszte to napisze Edytka bo pewnie wie wiecej... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Hej dziewczynki. Kropka chyba wróciła spowrotem do stajni, po za tym z tego co wiem ma jakąś ranę na szyji [SIZE=2]jejku co Ci ludzie z nia robili :angryy::angryy: I trzeba jej jakas maścią smarować. Pani z niemiec która sie zadeklarowała nie wiem czy jest jeszcze akutalna, ponieważ nie podała mi do siebie numeru kom ani nic, miałam tylko jej gg. Ale jak na nieszczescie to moj brat zrobił format kompa niespodziewanie a ja niezaimportowałam sobie listy. Ale na szczescie odezwala sie do mnie dziewczyna co powinna miec do tej pani numer. Zostawie jej wiadomosc i zobaczymy. Tymczasu nie ma, ale ja postaram sie wziaść Kropusie do siebie. Quote
jogi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Miałam małej zaproponować tymczas, ale dziś po drodze z Wrocka znalazłam w polach psa staruszka i tymczas się zajął:roll: Ale dajcie o małej ogłoszenie do krakowskiej wyborczej. Mogę ją zawieść jak będzie chętny domek, bo czesto jezdze w tamte strony Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej dziewczynki. Kropka chyba wróciła spowrotem do stajni, po za tym z tego co wiem ma jakąś ranę na szyji [SIZE=2]jejku co Ci ludzie z nia robili :angryy::angryy: I trzeba jej jakas maścią smarować. Pani z niemiec która sie zadeklarowała nie wiem czy jest jeszcze akutalna, ponieważ nie podała mi do siebie numeru kom ani nic, miałam tylko jej gg. Ale jak na nieszczescie to moj brat zrobił format kompa niespodziewanie a ja niezaimportowałam sobie listy. Ale na szczescie odezwala sie do mnie dziewczyna co powinna miec do tej pani numer. Zostawie jej wiadomosc i zobaczymy. Tymczasu nie ma, ale ja postaram sie wziaść Kropusie do siebie. co:-o rane:-o :mad: :angryy: kto jej to zrobił:mad: no nie ale ludzie są beznadziejni!!!! jesli chcesz to ja mam gg do tej pani, zapisałam sobie wtedy co gadałyśmy o Kropci:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Kropusia ma tymczas potrzebny pilnie domek stały !! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Edytko, wzięłaś ją do siebie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Nie nie wzielam Kropki bo ma tymczas i Małgośka mi pisała że nie ma takiej potrzeby ... Quote
Kara. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pokazałam mojej Mamie Kropkę.I jest jednym z paru kandydatów, które się spodobały.Ważne pytanie czy Kropka jest szczepiona na wirusówki?I czy byłaby możliwość przetrzymania jej gdzieś na kwarantanie po szczepieniu? Oczywiście nie obiecuję, że to właśnie Kropeczka zostanie wybrana.Przekażę wszystkie wiadomości.Najbardziej przerażająca jest odległość do Bydgoszczy:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ojejku... to rzeczywsice strasznie daleko. Z tego co wiem to Kropka jest szczepiona/ Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ojejku... to rzeczywsice strasznie daleko. Z tego co wiem to Kropka jest szczepiona/ tak nawet nie wiedziałam że była szczepiona:eviltong: a odległość rzeczywiście daleka:roll: Quote
Kara. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 To szczepienie jest naprawdę WAŻNE.Potrzebne są DWA szczepienia przeciwko wirusówkom.Dlatego pytałam czy jest możliwość przetrzymania na kwarantannie. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kara. napisał(a):To szczepienie jest naprawdę WAŻNE.Potrzebne są DWA szczepienia przeciwko wirusówkom.Dlatego pytałam czy jest możliwość przetrzymania na kwarantannie. Jest taka sprawa ze nie wiadomo czy Kropka ma wszystkie szczepienia. Dobrze by było jakbyś zdecydowała sie na 100% bo nasza pani co sie zajmuje tym wszystkim odrazu by pomyslała ze chcesz wziasc Kropke na stałe a potem jak sie nie zdecydujecie to co. Takze dobrze by było jakbys sie zdecydowała, ale pozostaje jeszcze sprawa transportu.. to szmat drogi... :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 W większości schronisk zanim nowoprzybyłe szczenięta trafią do jednego boksu z innymi muszą odbyć podstawowe szczepienia i parunastowo dniową kwarantannę. Więc pewnie Kropeczka tą pierwszą serię szczepień ma już za sobą. Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W większości schronisk zanim nowoprzybyłe szczenięta trafią do jednego boksu z innymi muszą odbyć podstawowe szczepienia i parunastowo dniową kwarantannę. Więc pewnie Kropeczka tą pierwszą serię szczepień ma już za sobą. Ale ona nie przebywa w jako takim schronisku...jest na tymczasie i czeka na domek stały...wiem że na pewno jest odrobaczona i była odpchalana... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale przecież była na samym początku w schronisku? Quote
m_a_sz_k_a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dziewczyny tarnobrzeskie, jeśli jest jakiś problem z zaszczepieniem Kropci, to ja mogę pomóc - finansowo i mogę też załatwić to ze znajomą wetką w Tarnobrzegu. Dajcie znać, bo jeśli miałaby jechać do Bydgoszczy to musimy pomóc Karinie tu na miejscu... Ja mogę wetkę podpytać ile to kosztuje i czy zrobiłaby te szczepienia, ale napiszcie, czy Kropcia miałaby od Was zagwarantowaną kwarantannę w tarnobrzegu i transport do wetki. Mnie tam niestety nie ma :shake: więc w Was nadzieja :razz: Quote
Kara. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Maszka dziękuję:loveu: Finanse to akurat nie problem. Poproszono mnie o wszystkie informacje na temat Kropki.Na razie jeszcze decyzja nie jest do końca podjęta i nie chcę robić kompletnego zamieszania.Usiłuję tylko uzyskać parę istotnych informacji. Edit: Gdzie się podział post Maszki???? Quote
Recommended Posts