Paulina_mickey Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 A może jeśli byś ją wzieła g_o_n_i_a to tam w rzeszowie ktos by ja przygarnął...Może ktos by sie zakochał :loveu: mozna by porozwieszac ogloszenia po lecznicach itp tak jak robi sie tu w TBG... Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Paulina_mickey napisał(a):A może jeśli byś ją wzieła g_o_n_i_a to tam w rzeszowie ktos by ja przygarnął...Może ktos by sie zakochał :loveu: mozna by porozwieszac ogloszenia po lecznicach itp tak jak robi sie tu w TBG... No wlasnie taki będzie glowny cel mojej tymczasowki, ale moze mama sie wczesniej zakocha i nie odda, nie wiem. W kazdym razie oferuję domeczek, towarzystwo suni, ciepełko, jedzonko, zabaweczki, szaleństwa, spacerki i troszeczkę miłości :-) Quote
Patkant Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 g_o_n_i_a super, że chcesz ją zabrać do siebie! :multi: Mam nadzieję, że uda Wam się załatwić transport... Gdzie teraz znajduje się Kropka?? Malutka - hop do góry!! Quote
g_o_n_i_a Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Na razie oferuję domek, jak moge to pomogę. Chociaz nie wiem do kiedy to bedzie aktualne, bo tutaj na osiedlu co chwile ląduje jakaś przybłęda no i Sylwester się zbliża... Kropcia jest z Tarnobrzegu. Quote
Paulina_mickey Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kropka dokładnie jest pod Tarnobrzegiem mieszka teraz w stajni z końmi i innymi psami na tymczasie...tam już nie mam miejsca:shake: . Jeśli sie skontaktuje z osobą odpowiedzialna teraz za nią to jeszcze dam znac co i jak...Na razie wiem że szuka tymczasu no i oczywiście stalego domQ:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 żeby tylko wszystko sie udało.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 do góry :) nie obijaj sie mala ;] Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Edytko zapomnialyśmy powiedzieć o najważniejszym!!!!!:roll: Przeciez ktos bardzo inteligentny, nie wiem ile mózgu posiadający 'bawił' sie jej wąskami i albo je poobcinał albo spalił:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 :placz: :placz: o matko nie wiedziałam Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Do góry malutka!! Co za kretyn :mad: Oby znalazła właściciela który nie bedzie sie z nią w TAKI sposób obchodził :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Biedna Kropeczka :placz: Hop Skarbie! Quote
Paulina_mickey Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 nom niestety ma a raczej nie ma wąsków...tzn takie tylko króciutkie odrosty...jakoś mi to wyleciało z glowy w tym zamieszaniu...Ktos 'sie bawił' albo kumus sie nudziło....:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Moje kochane maleństwo :( jejku Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam KROPECZKA:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Czy Kropeczka byla w lokalnej prasie? Na allegro, adopcjach.org, itd? Quote
Ulka18 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Proponuje napisac do pani redaktor Agaty Dziekan z Echa Dnia, adres :[email protected]. Moze napisalaby krociutki artykulik lub wzmianke lub dala ogloszenie ze zdjeciem. Quote
Paulina_mickey Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ulka18 napisał(a):Czy Kropeczka byla w lokalnej prasie? Na allegro, adopcjach.org, itd? Na razie jeszcze nie dawaliśmy żadnych ogłoszeń o adopcje Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 No nie dawaliśmy... Ale może to dobry pomysł.... Quote
Recommended Posts