Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
A może jeśli byś ją wzieła g_o_n_i_a to tam w rzeszowie ktos by ja przygarnął...Może ktos by sie zakochał :loveu: mozna by porozwieszac ogloszenia po lecznicach itp tak jak robi sie tu w TBG...

No wlasnie taki będzie glowny cel mojej tymczasowki, ale moze mama sie wczesniej zakocha i nie odda, nie wiem. W kazdym razie oferuję domeczek, towarzystwo suni, ciepełko, jedzonko, zabaweczki, szaleństwa, spacerki i troszeczkę miłości :-)

Posted

g_o_n_i_a super, że chcesz ją zabrać do siebie! :multi: Mam nadzieję, że uda Wam się załatwić transport...

Gdzie teraz znajduje się Kropka??

Malutka - hop do góry!!

Posted

Na razie oferuję domek, jak moge to pomogę. Chociaz nie wiem do kiedy to bedzie aktualne, bo tutaj na osiedlu co chwile ląduje jakaś przybłęda no i Sylwester się zbliża...
Kropcia jest z Tarnobrzegu.

Posted

Kropka dokładnie jest pod Tarnobrzegiem mieszka teraz w stajni z końmi i innymi psami na tymczasie...tam już nie mam miejsca:shake: . Jeśli sie skontaktuje z osobą odpowiedzialna teraz za nią to jeszcze dam znac co i jak...Na razie wiem że szuka tymczasu no i oczywiście stalego domQ:lol: