Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

OO witamy wszystkich, w końcu koniec roku ,ale niestety też pożegnanie z moją najlepszą klasą;/ Ale za to wakacje i basenik się rozkłada:D Jutro nie poleżę ,bo rodzinka przyjeżdża,a w niedziele odpust ,ale i tak będę się wylegiwać :P:P

Posted

[quote name='Ty$ka']W takim razie czekam na fotki :)

My spędzamy wakacje u siebie, na Roztoczu :) A Ty, Patik masz jakieś plany?

U siebie, może Zakopane albo Czarny Dunajec ewentualnie to i to :P A zdjęcia już się robią ,bo właśnie skończyłam się moczyć :P

Posted

I zdjęcia Jeśli chodzi o ubieranie psów :eviltong:

i zamaskowany morderca

kocham ją po prostu :loveu: a biedny Kubuś siedzi cały dzień schowany ,bo strzelają petardami ,a biedak się tak boi :-(

i znowu zamaskowany morderca

sierotka Marysia(udaje,że nic się nie stało)

i na rybki

Posted

na zimę jak psu zimno będzie

i basenik wczoraj o 22.30 kąpaliśmy się a pies chrapał :] ale na razie nie może się kąpać ,bo jakieś jej bąble z taką ropką wyszły musimy chyba jechać znowu do weta ;/ mam nadzieję ,ze nic jej nie jest

i taki śliczny motyl nas odwiedził mam nadzieje ,ze coś widać

I mam nadzieje ,ze się podoba

Posted

Ty$ka napisał(a):
Jakiś niepewny ten morderca :lol:

Jaaaki piękny motyl :loveu:

YYy no ,bo szykowała się na zamach na ..... spanie ,bo była dość zmęczona upał taki a Pani jeszcze męczyła psa ;]

Posted

[quote name='rashelek']https://lh4.googleusercontent.com/-1Fq5XPq20hY/T_B0ztelUQI/AAAAAAAAApE/0ZpM5WXggsk/s600/image002.jpg haha raczej mały psychopata, Hannibal Lecter się umywa :lol:
No a jak, ale teraz przez te upały morderca nie ma ochoty na nikogo napaść chyba ,zę na coś piszczącego to nawet jak by było 80 C to by wstała i atakowała
[quote name='Ptysiak']Aż sie chłodniej zrobiło jak patrzę na basen:)

Biedny Kubuś :(

https://lh4.googleusercontent.com/-1Fq5XPq20hY/T_B0ztelUQI/AAAAAAAAApE/0ZpM5WXggsk/s600/image002.jpg :loveu:
Ona jest niesamowita z tymi minkami, uwielbiam ja :D

Jak ja czasami patrze na jej zdjęcia to się nie mogę przestać śmiać,ale no co kobitka ma swój urok osobisty :D
ale z oczu to mi jego przypomina

Posted

[quote name='Patik']Jak ja czasami patrze na jej zdjęcia to się nie mogę przestać śmiać,ale no co kobitka ma swój urok osobisty :D
Normalnie jestem jej fanką :loveu:

[quote name='Patik']
ale z oczu to mi jego przypomina
Padłam :roflt: