Patik Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 tak na wrzesień ,albo październik :D Kubuś jakby nie jego wiek też już by był pozbawiony męskości :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) Witamy się w ten ukrop :) Mam nadzieję, że doczekamy się dziś obiecanych fotek :mad: Edited July 5, 2012 by Ty$ka Quote
Patik Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Przepraszam za te przerwy,ale w ogóle nie działa mi Dogo teraz ledwie co weszłam i to przez google ;/ Ze spacerku ,bez Kubusia bo zwinął się sam do domu ;/ i teraz zbliżenie na zeza Doisowatości mojej proszę sie nie śmiać,choć wiem ,że jest ciężko ,bo nawet ja nie daje rady :P a teraz jej 4 profil i aporcik Quote
Patik Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 i zmoczona (od rosy) ii " o nie trawa co ja teraz zrobię" i na razie tyle jutro rano wyjeżdżamy więc do wtorku nas nie będzie ,ale za tro dużo zdjęć będzie :D o ile wam Doris i Kubuś już się nie znudzili :diabloti: Quote
rashelek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Faktycznie dogo coś szwankuje, mnie się pojawia info, że nie mam dostępu do internetu :icon_roc: Słodko Dorci w tych kucyczkach! :loveu: Ooo a gdzie jedziecie? Miłego wyjazdu! I czekamy na zdjęcia :) Quote
Patik Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 do Czarnego Dunajca musi być miły :evil_lol:A zdjęcia będą ,już cała karta opróżniona:D Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-X0RNVMPEDrw/T_Z94EigHII/AAAAAAAAAss/immofjgdC-U/s512/image002.jpg kocham ją :loveu::evil_lol: Quote
Joann Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 a mi sie przykro robi jak na nia patrze na te oczka wyłupiaste, każdy krzaczek każda trawka jej w oko pewnie wchodzi:( widzę że juz ma strasznie czerwone, masz jakieś kropelki dla niej? jak ona znosi te upały. ? Quote
Patik Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 no i w końcu jestem jeszcze do tego to Doga;/ kropelki do oczek mamy, a upały znosi bardzo dobrze wczoraj byliśmy przez 3 godziny w lesie na borówkach to potem pies do 17 spał ;p Ale chodziła po wszystkich krzakach jeżynach itp. I jak damy rade to zdjęcia będą dzisiaj :D Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 oj to czekamy na nowe focie:) pozdrawiamy cieplutko Quote
Patik Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Dziękujemy i pozdrawiamy również. Nie mam niestety tak jak obiecałam bardzo dużo zdjęć ,ale w sierpniu już będzie:D i mam nadzieje ,ze mi wybaczycie ale jakieś są taką rzeczkę mieliśmy i żeby nie było Doris też pływała :evil_lol:' Quote
Patik Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Dorisowatości piękna i czysta trochę brudniejsza a teraz najbrudniejsza (I NAJŁADNIEJSZA) to mój kurczok i Ci go nie oddam Quote
Patik Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 dawaj kurczaka, co ty sobie w ogóle wyobrażasz!! jak śmiesz w ogóle go tykać no masz szczęście Quote
phase Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-vXFjl2oohtc/T_xBE88hmwI/AAAAAAAAAuQ/ACQh281nEuM/s600/image008.jpg :roflt: A gdzie Kubusiek?. Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-vXFjl2oohtc/T_xBE88hmwI/AAAAAAAAAuQ/ACQh281nEuM/s600/image008.jpg - świetne, po prostu padłam :lol: Quote
Patik Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Kubusia nie bierzemy, ze względu na jego zachowanie,nie przystosowanie do mieszkania w domu, i wiek, a do tego tam często jest otwarta bramka ,a Kubuś pieć minut i go nie ma . W przeciwieństwie do Doris :D Dlatego został z ciocią w domu . A gorsze jest to ,ze nie moge wejśc dalej na forum itp. tylko ewentualnie przez google ;/ I mam pytanie bo mi ludzie mieszają w głowie ;p czy psom typu shih tzu ,york gorąco jest w długich włosach czy też je jakoś chronią ,bo nie chciałabym jej ścinać . Ale tak z ciekawości . Quote
rashelek Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Zdjęcia :loveu: Widać, że Doris kurczoka czci miłością wielką :D Co do włosów - nie posiadałam nigdy ani shih tzu ani yorka, ale one mają włosy takie jak ludzie, więc przypuszczam, że to działa podobnie. Czyli jest im gorąco, ale nie ma takiej tragedii jak z sierścią z podszorstkiem ;) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 I u mnie są problemy z dogomanią ;) Natomiast włosy yorków ani shih tzu nie chronią psa przed upałami kompletnie, toteż zalecane jest strzyżenie ich, o ile jest tylko taka możliwość :) Quote
ania90 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 yorkow nie chroni wlos przed upalami i jest im duzo cieplej niz tym co sa obciete ;) Quote
Recommended Posts