wojtuś Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Dzięki Czorcik za odwiedziny i wiadomości o Barcie :):) To jest Ten domek dla niego :) Pilnuje się i nie oddala jak przelezie przez płot :D Teraz mogę już powiedzieć, po wizycie poadopcyjnej, jak ogromnie się cieszę z domku Barta :) Kochani buziaki dla Was :*:*:* Quote
Czorcik Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 niestety przełazi i przełazic będzie , i tak dobrze że domek cierpliwie do tego podchodzi i po prostu Go przywołuje i każe wracać Quote
savahna Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 To i tak lepiej niż znany mi świętokrzyski haszczak, który nie dość ,że wydostanie się z każdego podwórka to jeszcze urządza kiludziesięciokilometrowe wycieczki:diabloti: Dobrze,że trafił się Bartusiowi taki dom.:lol: Quote
Czorcik Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='savahna']To i tak lepiej niż znany mi świętokrzyski haszczak, który nie dość ,że wydostanie się z każdego podwórka to jeszcze urządza kiludziesięciokilometrowe wycieczki:diabloti: Dobrze,że trafił się Bartusiowi taki dom.:lol:[/QUOTE] o rety kilkadziesiat kilometrów ?! i co wraca czy trzeba go szukać ? Quote
divia_gg Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 No ja tez mam takiego delikwenta u siebie i to juz drugi w mojej karierze. Nie ma plotu przez ktory nie przeskoczylby. Pochodzi i wraca. No taki typ juz jest i chyba by trzeba zeby pies siedzial w domu a na ogrod wychodzil na smyczy i tak cale zycie. Co dla mnie jest troszke bez sensu i klopotliwe majac ogrod do dyspozycji psiaka. Oby zylo mu sie szczesliwie i bezpiecznie. Majac takiego typa trzeba sie liczyc z ryzykiem niestety dlatego trzeba prawidlowo oznaczyc psiaka, w razie jakby zginla ulatwic odnalezienie;) tfu tfu tfu oczywiscie. Quote
baster i lusi Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Czorcik'] Po uzgodnieniu z Wojtusiem kupiliśmy smycz rozciąganą za 60 zł , ale jak dojechaliśmy na miejsce okazało się że Bart ma już dokładnie taką samą .:D Smycz weźmie Guliwer dla swojego psa w rozliczeniu za paliwo i odda jeszcze 15 zł z tego, bo za transport tak jak umawialismy sie 45 zł. Czy wszystkim pasuje tak ? :D[/QUOTE] Cieszę się bardzo ,że Bart wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi.Bardzo dziękuję za poświęcony czas na wizyty.Ale jako skarbnik muszę rozliczyć finanse Barta.Bart miał zapłacony hotel [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][B][SIZE=2][COLOR=#006400]-360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]Bart wyjechał z hotelu 03.02. więc do zwrotu powinno być za 10 dni x 12 zł z czego Czorcik dostał 60 zł na linkę. [quote name='wojtuś']Dzięki Czorcik za odwiedziny i wiadomości o Barcie :):) To jest Ten domek dla niego :) Pilnuje się i nie oddala jak przelezie przez płot :D Teraz mogę już powiedzieć, po wizycie poadopcyjnej, jak ogromnie się cieszę z domku Barta :) Kochani buziaki dla Was :*:*:*[/QUOTE] Wszyscy się bardzo cieszymy i chyba można już zmienić tytuł. Quote
Agata P Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 No to wieści suuuuuuuuuuper. Bartuś szczęśliwy ,może w końcu pora tytuł zmienić :lol: Żeby było śmieszniej dostałam dziś maila z pytaniem o Barta.Jak nic to nic a tu teraz ludzie się pytają Quote
jadwiga Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 serdecznie pozdrawiam i cieszę się bardzo,zgodnie ze zobowiązaniem - we wtorek wysyłam 50 dla niego,zużyjcie wg swojego uznania,albo na wyprawkę,albo na innego swojego podopiecznego...Ja też mam takiego uciekiniera,to ten z awatara - zgarnęłam go dziesięć lat temu z ulicy i nie udało mi się odnaleźć poprzednich właścicieli - im też musiał uciec..Mnie też uciekał wiele razy,znają go wszystkie okoliczne schroniska, ma i chipa,i plakietkę z numerem na obroży - dobrze,że lubi ludzi i daje do siebie podejść,gania po kilkanaście km po jakby nie było ruchliwym i pełnym samochodów mieście... Quote
wojtuś Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Tytuł zmieniony: [B]"...w końcu w wymarzonym domku"[/B] Kochani Wszystkim jeszcze dziękuję :Rose: Zaproszę jeszcze na bazarek, na poparzoną Harfę i utrzymanie w hoteliku "mojej" Trufelki z Olkusza [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Na-poparzon%C4%85-Harf%C4%99-i-hotelik-Trufli-do-09-03-13r-godz-22-00[/url] Pamalutku nadchodzi wiosna, więc Kochani wiosenne pozdrowienia ;);) Quote
yolanovi Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Naczekał sie nasz Bartuś ale najważniejsze, że mamy happy end [FONT=times new roman][URL="http://www.dogomania.pl/forum/#"][IMG]http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif[/IMG][/URL][/FONT] Quote
baster i lusi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='baster i lusi']Bart ma dom i tfu tfu mam nadzieję że już tak zostanie. [B]2013 STYCZEŃ. [B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 15.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 02.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 07.01. [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł 40 zł wpłynęło 24.12.2012.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone na konto Kasi i ujęte we wcześniejszym rozliczeniu.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][SIZE=4][B]*[SIZE=2]Miryca 150 zł [COLOR=#006400]wpłynęło 03.01 =============================== +441 -360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01. ------------------- + 81 zł stan konta Barta w dniu 17.01. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green].[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 25.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 30.01.[/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło ===================================== + 141 zł 31.01. LUTY [/COLOR][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 03.01 .[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 29.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 04.02 . [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło =================================== -90 zł zwrot kosztów paliwa na wizytę pa i transport Barta. + 221 zł ======================= + 131 zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]+ 50 zł od Jadwiga ============ +181 zł[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Cieszę się bardzo ,że Bart wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi.Bardzo dziękuję za poświęcony czas na wizyty.Ale jako skarbnik muszę rozliczyć finanse Barta.Bart miał zapłacony hotel [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][SIZE=4][B][SIZE=2][COLOR=#006400]-360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]Bart wyjechał z hotelu 03.02. więc do zwrotu powinno być za 10 dni x 12 zł z czego Czorcik dostał 60 zł na linkę. .[/QUOTE] Bart linkę miał i zostało to przeznaczone na paliwo na poadopcyjną.Zostało w hotelu 60 zł i pomyślałam by to przeznaczyć na bidę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217000-Lola-w-hoteliku-brakuje-na-opłacenie-miesiąca-POMÓŻ-PROSZĘco[/url] jest w hotelu Mokry Nosek i jest taka co nie ma za wiele deklaracji.Co Wy na to? [quote name='jadwiga']serdecznie pozdrawiam i cieszę się bardzo,zgodnie ze zobowiązaniem - we wtorek wysyłam 50 dla niego,zużyjcie wg swojego uznania,albo na wyprawkę,albo na innego swojego podopiecznego.....[/QUOTE] Doszło ,serdecznie dziękujemy.W skarpecie Barta jest 181 zł i pomyślcie jakiem bidom pomożemy. Quote
2411magdalenka Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 hurra dla Barta!!!! i niemożliwe stało się możliwe. Dziękuję Wam wszystkim za wspieranie chłopaka.. latami..! Byliście niezmordowani i wygraliście dla niego nowe życie. Hura. Quote
Yana Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 może choć parę złotych możnaby przekazać na Jarka i Leszka ? to dwa starsze kundelki, które kilka lat już mieszkają w DT. Niestety nie ma zainteresowanych adopcją psiaków :-( , a co miesiąc jest kłopot z uzbieraniem pełnej kwoty na hotel. Tam każda złotówka jest potrzebna. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/174152-Jarek-i-Leszek-drugi-rok-bez-domu-sytuacja-finansowa-krytyczna[/URL] Quote
divia_gg Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='baster i lusi'] Doszło ,serdecznie dziękujemy.W skarpecie Barta jest 181 zł i pomyślcie jakiem bidom pomożemy.[/QUOTE] Wiem, ze nie jestem w ogole upowazniona do jakiejkolwiek decyzji, ale przy decyzji o podziale pamietajcie o kieleckich psiakach bedacych "pod opieka" erki i kieleckiej druzyny. Ciotki kieleckie bardzo Barta wspierały i wspomagaly. A psiaki kielecki prawie zawsze na minusie, a i ciagle ich przybywa... To jest watek ogolny i podopieczni: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-w-końcu-w-wymarzonym-domku-)?p=20547269#post20547269[/URL] Quote
wojtuś Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='baster i lusi']Bart linkę miał i zostało to przeznaczone na paliwo na poadopcyjną.Zostało w hotelu 60 zł i pomyślałam by to przeznaczyć na bidę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217000-Lola-w-hoteliku-brakuje-na-opłacenie-miesiąca-POMÓŻ-PROSZĘco[/URL] jest w hotelu Mokry Nosek i jest taka co nie ma za wiele deklaracji.Co Wy na to? Doszło ,serdecznie dziękujemy.W skarpecie Barta jest 181 zł i pomyślcie jakiem bidom pomożemy.[/QUOTE] [quote name='Yana']może choć parę złotych możnaby przekazać na Jarka i Leszka ? to dwa starsze kundelki, które kilka lat już mieszkają w DT. Niestety nie ma zainteresowanych adopcją psiaków :-( , a co miesiąc jest kłopot z uzbieraniem pełnej kwoty na hotel. Tam każda złotówka jest potrzebna. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/174152-Jarek-i-Leszek-drugi-rok-bez-domu-sytuacja-finansowa-krytyczna[/URL][/QUOTE] [quote name='divia_gg']Wiem, ze nie jestem w ogole upowazniona do jakiejkolwiek decyzji, ale przy decyzji o podziale pamietajcie o kieleckich psiakach bedacych "pod opieka" erki i kieleckiej druzyny. Ciotki kieleckie bardzo Barta wspierały i wspomagaly. A psiaki kielecki prawie zawsze na minusie, a i ciagle ich przybywa... To jest watek ogolny i podopieczni: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-w-końcu-w-wymarzonym-domku-)?p=20547269#post20547269[/URL][/QUOTE] Jestem oczywiście za... czy tylko tym pieskom pomożemy czy jeszcze któremuś :) Grażynko Skarbniku i Kochani tak jak uważacie :) [B]Wątek ogólny kielecki[/B] : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansow%C4%85-PRZEKA%C5%BB-1-aktualizacja-i-info-str-1[/url] To prawda, przy pieskach z Nowego Miasta n.Pilicą, m.in. Azuli ze szczeniakami, Bartem angażowały się bardzo Cioteczki kieleckie :) i Kochani Wy :) Quote
divia_gg Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 A widzisz, dopiero zobaczyłam ze wrzucilam watek Barta zamiast kieleckiego.Dzieki wojtus za poprawke;) Quote
baster i lusi Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 ja jestem za ale nie mnie decydować bo nie byłam deklarowiczem.Na razie spadam bo sprzątam podwórko po zimie . Quote
baster i lusi Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [B]Nikt nic nie pisze więc to na mnie spadł podział kasy ze skarpety Barta. [/B]A to moja propozycja: 60 zł co zostało w hotelu podarować na bidę [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/217000-Lola-w-hoteliku-brakuje-na-op%C5%82acenie-miesi%C4%85ca-POM%C3%93%C5%BB-PROSZ%C4%98co"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217000-Lola-w-hoteliku-brakuje-na-opłacenie-miesiąca-POMÓŻ-PROSZĘco[/URL] jest w hotelu Mokry Nosek i jest taka co nie ma za wiele deklaracji.Co Wy na to? Bart ma + 181 zł doszło 20 zł od Magolek za marzec =============================== +201 zł Jarkowi i Leszkowi 51 zł kieleckim psiakom 100 zł i 50 zł tej bidzie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240180-Ogromny-KRWAWI%C4%84CY-CI%C4%84GNI%C4%98TY-PO-ZIEMI-GUZ-%21-NIE-MO%C5%BBE-CHODZI%C4%86-SIEDZIE%C4%86-RATUNKU%21%21%21[/url] [B]Bardzo proszę o napisanie na wątku czy tak może być?[/B] [quote name='divia_gg']Wiem, ze nie jestem w ogole upowazniona do jakiejkolwiek decyzji, ale przy decyzji o podziale pamietajcie o kieleckich psiakach bedacych "pod opieka" erki i kieleckiej druzyny. Ciotki kieleckie bardzo Barta wspierały i wspomagaly. A psiaki kielecki prawie zawsze na minusie, a i ciagle ich przybywa... To jest watek ogolny i podopieczni: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/216745-Bart-cudowny-psiak-w-końcu-w-wymarzonym-domku-)?p=20547269#post20547269[/URL][/QUOTE] [quote name='wojtuś']Jestem oczywiście za... czy tylko tym pieskom pomożemy czy jeszcze któremuś :) Grażynko Skarbniku i Kochani tak jak uważacie :) [B]Wątek ogólny kielecki[/B] : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-pomoc-finansową-PRZEKAŻ-1-aktualizacja-i-info-str-1[/URL] To prawda, przy pieskach z Nowego Miasta n.Pilicą, m.in. Azuli ze szczeniakami, Bartem angażowały się bardzo Cioteczki kieleckie :) i Kochani Wy :)[/QUOTE] [quote name='baster i lusi']Bart linkę miał i zostało to przeznaczone na paliwo na poadopcyjną.Zostało w hotelu 60 zł i pomyślałam by to przeznaczyć na bidę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217000-Lola-w-hoteliku-brakuje-na-opłacenie-miesiąca-POMÓŻ-PROSZĘco[/URL] jest w hotelu Mokry Nosek i jest taka co nie ma za wiele deklaracji.Co Wy na to? Doszło ,serdecznie dziękujemy.W skarpecie Barta jest 181 zł i pomyślcie jakiem bidom pomożemy.[/QUOTE] [quote name='Yana']może choć parę złotych możnaby przekazać na Jarka i Leszka ? to dwa starsze kundelki, które kilka lat już mieszkają w DT. Niestety nie ma zainteresowanych adopcją psiaków :-( , a co miesiąc jest kłopot z uzbieraniem pełnej kwoty na hotel. Tam każda złotówka jest potrzebna. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/174152-Jarek-i-Leszek-drugi-rok-bez-domu-sytuacja-finansowa-krytyczna[/URL][/QUOTE] [quote name='baster i lusi']ja jestem za ale nie mnie decydować bo nie byłam deklarowiczem.Na razie spadam bo sprzątam podwórko po zimie .[/QUOTE] Quote
wojtuś Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='erka']Jestem za :).[/QUOTE] I ja jestem za :) Dzięki Grażynko :) Quote
Incia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zapraszam na bazarek z fartuszkami pooperacyjnymi, dochód na sterylizacje Fundacji Kastor: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240749-Posterylkowe-fartuszki-na-sterylizacje-Kastora%21KT-do-18-marca-godz-22%21-Okazyjne-ceny%21"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...azyjne-ceny%21[/URL] Quote
malvaaa Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 dziękuje za przekazanie pieniążków dla Loli w kwocie 60zł :) Quote
jadwiga Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 pozdrawiam,zgadzam się z przedpiścami,same najlepiej wiecie,jakie są potrzeby... Quote
erka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 (edited) Jeśli chodzi o 100 zł na kieleckie psiaki , to przeznaczymy je na staruszka Oskara, który jest bardzo zadłużony. To jego watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara!-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe[/URL]! Bardzo dziękujemy:loveu:. Zaraz podam konto na pw. Edited March 15, 2013 by erka Quote
erka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Wpłynęło 100 zł od baster i lusi na kieleckie psiaki, bardzo serdecznie dziękujemy:loveu::loveu:. Przeznaczone dla Oskara i na jego wątku rozliczone. Quote
Recommended Posts