Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wojtuś']Kochani :loveu:
Dobre i podobne wiadomości :)
Bartuś grzeczny, pojedzony i już śpi na swoim łóżku.
Państwo w piesku zakochani, dzisiaj Bartuś razem z Panią Kasią coś odrabiali razem przy domku, Bartuś chwilę pobiegał luzem ale wcale nie zamierza nigdzie się oddalać...pilnuje cały czas swoją Panią :D

Czorcik Kochana, Pan pracuje w tą sobotę i chcieliby jeszcze zrobić zakupy, tak więc zapraszają w odwiedziny wieczorem gdzieś ok. 19.00 :)

Pozdrowienia od Państwa i Bartusia :):)[/QUOTE]
Dzięki Wojtuś a Bartowi też dziękuję ,że jest grzeczny.Na sobotę kupuję 2x gingers i się upiję za szczęśliwe życie Barta w nowym domku.

Posted

[quote name='baster i lusi']Dzięki Wojtuś a Bartowi też dziękuję ,że jest grzeczny.Na sobotę kupuję 2x gingers i się upiję za szczęśliwe życie Barta w nowym domku.[/QUOTE]
To ja Grażynko też się przyłączę :D

Posted

ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :(
wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi .

Posted

[quote name='Czorcik']ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :(
wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi .[/QUOTE]
Dałem już Państwu znać, że jutro nie dacie rady podjechać do nich, może w innym terminie.
Pani jutro też pracuje i do 9.00 ma być w domu, ale to i tak za wcześnie na dojazd.

Posted

Ciesze sie bardzo z domku i niech Bart bedzie grzeczny i niech ma wspanialy domek;) A chcialam jeszcze zaprosic do mnie na bazarek;) Różności wszelakie, łącznie z moimi własnoręcznymi wyrobami szydełkowymi;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szyde%C5%82kowe-STRINGI-i-broszki-RO%C5%BBNO%C5%9ACI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szyde%C5%82kowe-STRINGI-i-broszki-RO%C5%BBNO%C5%9ACI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053[/URL]

Posted

[quote name='divia_gg']Ciesze sie bardzo z domku i niech Bart bedzie grzeczny i niech ma wspanialy domek;) A chcialam jeszcze zaprosic do mnie na bazarek;) Różności wszelakie, łącznie z moimi własnoręcznymi wyrobami szydełkowymi;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szydełkowe-STRINGI-i-broszki-ROŻNOŚCI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053[/URL][/QUOTE]
To domek wyczarowany z Twojego bazarku dla Bartusia :)
Dzięki za zaproszenie na bazarek, cuda tam są :D

Posted

Zapraszam na różnościowy, elegancki bazarek dla Fundacji Kastor:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239727-Szale-kominy-perfumy-i-ciekawa-bi%C5%BCuteria-dla-Fundacji-Kastor%21Do-20-lutego-godz-22%21%21[/url]

Posted

[quote name='Czorcik']ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :(
wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi .[/QUOTE]
Kiedy miała byś czas zrobić poadopcyjną?Wojtuś co u Barta?

Posted

[quote name='baster i lusi']Kiedy miała byś czas zrobić poadopcyjną?Wojtuś co u Barta?[/QUOTE]
[quote name='Czorcik']za półtora tygodnia w sobotę[/QUOTE]
Czorcik super, zrób proszę zdjęcia Barcikowi :)
Jutro wieczorem zadzwonię do Państwa, wypytam o Bartusia ;)

Posted

U Bartusia same dobre wiadomości :)
Wszystko robi grzecznie, je, śpi, spaceruje :)
Państwo wiedzą, bo nawet dziś rozmawialiśmy o wcześniejszych skłonnościach Barta do skakania przez płoty... ale tutaj w swoim domku ... Bartuś odmieniony, nie ten sam, reaguje na zawołanie, przybiega, nie ma w głowie żadnych pomysłów o uciekaniu, pilnuje się domku :)

Państwo zapraszają do odwiedzin i porobienia Bartowi zdjęć :)
Dzisiaj dotarła do nich umowa adopcyjna na Bartusia, którą wysłałem w poniedziałek, Pani Kasia podpisze i mi ją odeśle :)

Jednym słowem szczęśliwy Pies, szczęśliwy Bartuś i kochające go Pańtwo :)
Cóż Kochani więcej pisać, tylko tyle by Bartuś cały czas był grzeczny ;);)

Posted

[quote name='erka']No to super wieści, oby tak dalej :):).[/QUOTE]
Dobre są, dobre i takie pozostaną bo Bartuś jest grzeczny, pilnuje się i zaczął nawet szczekać :):)

[quote name='Czorcik']Wojtek to umów nas na sobotę 23 lutego . Ok ? :D[/QUOTE]
Tak właśnie rozmawiałem, Państwo zapraszają na sobotę 23 lutego :D
Dzięki :)

Posted

Mateńko Bart bez linki.:shake:Rozmawiałam z hotelem i za to co zostało z hotelowania mają zakupić linkę i zawieżć w sobotę.Reszta co zostanie to będzie częściowo za paliwo a resztę przeleję jak to rozliczymy.

Posted

Ale to nie jest wyjątek.:shake:
Zawoziliśmy dwa psiaki na śląsk.Prosiliśmy właścicieli szczeniaka,żeby choć przez dwa dni nie wychodzili z nim...Oczywiście wyszli po godzinie....:diabloti:
Nowych właścicieli bernardyna natomiast prosilismy,żeby go nie spuszczali przez jakiś czas ze smyczy spuścili tego samego dnia.:diabloti:
Te wiadomości do nas dotarły zanim wróciłyśmy w nasze świetokrzyskie.Skwitowałyśmy: No to nas wszyscy posłuchali.:cool3:
Mam nadzieję,że Bart nie przysporzy żadnych przykrych niespodzianek.

A przy okazji, zapraszam do nas na bazarek decoupage.;)

Posted

Bartuś poza terenem domku chodzi na lince, tak mówiła mi Pani Kasia i nie ma pomysłów na ucieczki czy skakanie przez płot, może tak było kiedyś.... teraz nasz Bartuś ma 7 lat.
Państwo już dwa razy byli z nim u Weta, w niedzielę dzwonili, że Bartuś ma ciepły nos i się o niego martwią, co mogłem powiedziałem - że nie raz psiaki tak mają, ale oczywiście niech pokarzą go Wetowi dla własnego spokoju, byli w poniedziałek u Weta i... Bartuś zdrowy :)
Pokochali się z wzajemnością:)
Raz gdy Pani gorzej się czuła, Bartuś przyszedł do niej do łóżka i ...pilnował Pani, normalnie śpi na łóżku w swoim pokoju.
Tak jak Czorcik pisze i ja Państwa, jak rozmawiam, proszę o pilnowanie Barta.

Posted

Witam! Rzadko tu zaglądam, ale rozumiem, że Bartuś znalazł już nowy dom? A jak z deklaracjami? Czy Bart ma wszystko opłacone? Bo nie wiem czy wpłacać kolejną deklarację...

Posted (edited)

[quote name='aagataa8']Witam! Rzadko tu zaglądam, ale rozumiem, że Bartuś znalazł już nowy dom? A jak z deklaracjami? Czy Bart ma wszystko opłacone? Bo nie wiem czy wpłacać kolejną deklarację...[/QUOTE]
Bart ma dom i tfu tfu mam nadzieję że już tak zostanie.
[B]2013
STYCZEŃ.

[B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 15.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 02.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 07.01.
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł 40 zł wpłynęło 24.12.2012.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone na konto Kasi i ujęte we wcześniejszym rozliczeniu.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR]
[B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][SIZE=4][B]*[SIZE=2]Miryca 150 zł [COLOR=#006400]wpłynęło 03.01
===============================

+441
-360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01.
-------------------
+ 81 zł stan konta Barta w dniu 17.01.
[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR]
[B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green].[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 25.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 30.01.[/COLOR]
=====================================
+ 141 zł 31.01.
LUTY
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 03.01 .[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 29.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 04.02 .
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B]
[B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR]
===================================
-90 zł zwrot kosztów paliwa na wizytę pa i transport Barta.
+ 221 zł
=======================
+ 131 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B]

Edited by baster i lusi
Posted

Bylismy dzisiaj na wizycie, Bart juz się zaaklimatyzował, :D
Była z nami jeszcze p. Małgosia z Mokrego Noska i ciezko było im się rozstać, w sumie spędzili razem z półtora roku, ale Bart dał się odwołac i wrócił do swojej panci :D ale w czasie wizyty przyklejony był bardzo.

Wojtuś to nie jest tak, ze on ma 7 lat i mu się nie chce, bo wszyscy którzy Go znają to wiedzą że on wylezie z każdej posesji, jak nie dołem to górą.
I tutaj jest tak samo, zrobił podkopy i mimo zakopywania i pilnowania Go pojawiają się nowe miejsca zbrodni.
Z tym , że nie ucieka,, trzyma się blisko domu i przyłapany wraca zaraz pod bramę, na szczęście szukać Go nie trzeba. Pilnuje się.
Ale niestety tak to z nim będzie, ma takie ciągoty.

Po uzgodnieniu z Wojtusiem kupiliśmy smycz rozciąganą za 60 zł , ale jak dojechaliśmy na miejsce okazało się że Bart ma już dokładnie taką samą .:D

Smycz weźmie Guliwer dla swojego psa w rozliczeniu za paliwo i odda jeszcze 15 zł z tego, bo za transport tak jak umawialismy sie 45 zł.
Czy wszystkim pasuje tak ? :D