baster i lusi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='wojtuś']Kochani :loveu: Dobre i podobne wiadomości :) Bartuś grzeczny, pojedzony i już śpi na swoim łóżku. Państwo w piesku zakochani, dzisiaj Bartuś razem z Panią Kasią coś odrabiali razem przy domku, Bartuś chwilę pobiegał luzem ale wcale nie zamierza nigdzie się oddalać...pilnuje cały czas swoją Panią :D Czorcik Kochana, Pan pracuje w tą sobotę i chcieliby jeszcze zrobić zakupy, tak więc zapraszają w odwiedziny wieczorem gdzieś ok. 19.00 :) Pozdrowienia od Państwa i Bartusia :):)[/QUOTE] Dzięki Wojtuś a Bartowi też dziękuję ,że jest grzeczny.Na sobotę kupuję 2x gingers i się upiję za szczęśliwe życie Barta w nowym domku. Quote
wojtuś Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='baster i lusi']Dzięki Wojtuś a Bartowi też dziękuję ,że jest grzeczny.Na sobotę kupuję 2x gingers i się upiję za szczęśliwe życie Barta w nowym domku.[/QUOTE] To ja Grażynko też się przyłączę :D Quote
Czorcik Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :( wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi . Quote
wojtuś Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Czorcik']ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :( wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi .[/QUOTE] Dałem już Państwu znać, że jutro nie dacie rady podjechać do nich, może w innym terminie. Pani jutro też pracuje i do 9.00 ma być w domu, ale to i tak za wcześnie na dojazd. Quote
divia_gg Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ciesze sie bardzo z domku i niech Bart bedzie grzeczny i niech ma wspanialy domek;) A chcialam jeszcze zaprosic do mnie na bazarek;) Różności wszelakie, łącznie z moimi własnoręcznymi wyrobami szydełkowymi;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szyde%C5%82kowe-STRINGI-i-broszki-RO%C5%BBNO%C5%9ACI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szyde%C5%82kowe-STRINGI-i-broszki-RO%C5%BBNO%C5%9ACI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053[/URL] Quote
wojtuś Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='divia_gg']Ciesze sie bardzo z domku i niech Bart bedzie grzeczny i niech ma wspanialy domek;) A chcialam jeszcze zaprosic do mnie na bazarek;) Różności wszelakie, łącznie z moimi własnoręcznymi wyrobami szydełkowymi;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239627-Szydełkowe-STRINGI-i-broszki-ROŻNOŚCI-wszelakie-na-KIELCE-Do-25-02-g-21-ZAPRASZAM?p=20404053#post20404053[/URL][/QUOTE] To domek wyczarowany z Twojego bazarku dla Bartusia :) Dzięki za zaproszenie na bazarek, cuda tam są :D Quote
Incia Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Zapraszam na różnościowy, elegancki bazarek dla Fundacji Kastor: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239727-Szale-kominy-perfumy-i-ciekawa-bi%C5%BCuteria-dla-Fundacji-Kastor%21Do-20-lutego-godz-22%21%21[/url] Quote
baster i lusi Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='Czorcik']ale niestety w sobotę po 19-tej to jest dla nas za późno, ja o tej godzinie nie będe miała co z dziecmi zrobić :( wcale mi się to nie podoba że Bart luzem biega, bo póki się na niego patrzysz to fakt nie ucieka, ale wystarczy chwila nieuwagi dosłownie chwilunia, a on juz na płocie siedzi .[/QUOTE] Kiedy miała byś czas zrobić poadopcyjną?Wojtuś co u Barta? Quote
wojtuś Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 [quote name='baster i lusi']Kiedy miała byś czas zrobić poadopcyjną?Wojtuś co u Barta?[/QUOTE] [quote name='Czorcik']za półtora tygodnia w sobotę[/QUOTE] Czorcik super, zrób proszę zdjęcia Barcikowi :) Jutro wieczorem zadzwonię do Państwa, wypytam o Bartusia ;) Quote
wojtuś Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 U Bartusia same dobre wiadomości :) Wszystko robi grzecznie, je, śpi, spaceruje :) Państwo wiedzą, bo nawet dziś rozmawialiśmy o wcześniejszych skłonnościach Barta do skakania przez płoty... ale tutaj w swoim domku ... Bartuś odmieniony, nie ten sam, reaguje na zawołanie, przybiega, nie ma w głowie żadnych pomysłów o uciekaniu, pilnuje się domku :) Państwo zapraszają do odwiedzin i porobienia Bartowi zdjęć :) Dzisiaj dotarła do nich umowa adopcyjna na Bartusia, którą wysłałem w poniedziałek, Pani Kasia podpisze i mi ją odeśle :) Jednym słowem szczęśliwy Pies, szczęśliwy Bartuś i kochające go Pańtwo :) Cóż Kochani więcej pisać, tylko tyle by Bartuś cały czas był grzeczny ;);) Quote
Czorcik Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Wojtek to umów nas na sobotę 23 lutego . Ok ? :D Quote
wojtuś Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='erka']No to super wieści, oby tak dalej :):).[/QUOTE] Dobre są, dobre i takie pozostaną bo Bartuś jest grzeczny, pilnuje się i zaczął nawet szczekać :):) [quote name='Czorcik']Wojtek to umów nas na sobotę 23 lutego . Ok ? :D[/QUOTE] Tak właśnie rozmawiałem, Państwo zapraszają na sobotę 23 lutego :D Dzięki :) Quote
anka_szklanka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 on tego własnie potrzebował, swoich ludzi na wyłączną wyłączność :) Jak fajnie sie czyta takie wieści :) Quote
wojtuś Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Kochani dostałem MMS - Bartuś na spacerku :):) [IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/51/bartu20022013.jpg[/IMG] [B]Bartuś [/B]:loveu: Quote
baster i lusi Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Mateńko Bart bez linki.:shake:Rozmawiałam z hotelem i za to co zostało z hotelowania mają zakupić linkę i zawieżć w sobotę.Reszta co zostanie to będzie częściowo za paliwo a resztę przeleję jak to rozliczymy. Quote
savahna Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Tylko pytanie czy będą tej linki używać skoro już teraz chodzi bez....:cool1: Uczulcie chociaż ,żeby miał zawsze adresówkę,nawet w ogrodzie skoro lubi uciekać.... Quote
savahna Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Ale to nie jest wyjątek.:shake: Zawoziliśmy dwa psiaki na śląsk.Prosiliśmy właścicieli szczeniaka,żeby choć przez dwa dni nie wychodzili z nim...Oczywiście wyszli po godzinie....:diabloti: Nowych właścicieli bernardyna natomiast prosilismy,żeby go nie spuszczali przez jakiś czas ze smyczy spuścili tego samego dnia.:diabloti: Te wiadomości do nas dotarły zanim wróciłyśmy w nasze świetokrzyskie.Skwitowałyśmy: No to nas wszyscy posłuchali.:cool3: Mam nadzieję,że Bart nie przysporzy żadnych przykrych niespodzianek. A przy okazji, zapraszam do nas na bazarek decoupage.;) Quote
wojtuś Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Bartuś poza terenem domku chodzi na lince, tak mówiła mi Pani Kasia i nie ma pomysłów na ucieczki czy skakanie przez płot, może tak było kiedyś.... teraz nasz Bartuś ma 7 lat. Państwo już dwa razy byli z nim u Weta, w niedzielę dzwonili, że Bartuś ma ciepły nos i się o niego martwią, co mogłem powiedziałem - że nie raz psiaki tak mają, ale oczywiście niech pokarzą go Wetowi dla własnego spokoju, byli w poniedziałek u Weta i... Bartuś zdrowy :) Pokochali się z wzajemnością:) Raz gdy Pani gorzej się czuła, Bartuś przyszedł do niej do łóżka i ...pilnował Pani, normalnie śpi na łóżku w swoim pokoju. Tak jak Czorcik pisze i ja Państwa, jak rozmawiam, proszę o pilnowanie Barta. Quote
aagataa8 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Witam! Rzadko tu zaglądam, ale rozumiem, że Bartuś znalazł już nowy dom? A jak z deklaracjami? Czy Bart ma wszystko opłacone? Bo nie wiem czy wpłacać kolejną deklarację... Quote
baster i lusi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='aagataa8']Witam! Rzadko tu zaglądam, ale rozumiem, że Bartuś znalazł już nowy dom? A jak z deklaracjami? Czy Bart ma wszystko opłacone? Bo nie wiem czy wpłacać kolejną deklarację...[/QUOTE] Bart ma dom i tfu tfu mam nadzieję że już tak zostanie. [B]2013 STYCZEŃ. [B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 15.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 02.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 07.01. [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł 40 zł wpłynęło 24.12.2012.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone na konto Kasi i ujęte we wcześniejszym rozliczeniu.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][SIZE=4][B]*[SIZE=2]Miryca 150 zł [COLOR=#006400]wpłynęło 03.01 =============================== +441 -360 opłata za hotel od 15.01. do 13.02. przelew w dniu 15 01. ------------------- + 81 zł stan konta Barta w dniu 17.01. [/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][B][COLOR=red][COLOR=#000000]Deklaracje stałe:[/COLOR][/COLOR] [B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green].[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 25.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 30.01.[/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło ===================================== + 141 zł 31.01. LUTY [/COLOR][/B][/B][/B][/B][B][COLOR=#000000]*[/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000] [B]Yana[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000] - 20 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 03.01 .[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] yolanovi -15 zl [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 15 zł wpłynęło 29.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]*[/COLOR][B][COLOR=#000000] Magolek- 20 zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone 20 zł wpłynęło 04.02 . [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000]*ag2709 -30zł [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł zł wpłynęło [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000][B]aagataa8[/B][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000]-15 zł [/COLOR][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [COLOR=#000000]* [/COLOR][B][COLOR=#000000]jadwiga - 25zł [/COLOR][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=green]wpłacone25 zł wpłynęło 28.01.[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] [/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B]* [COLOR=black]dominikabankert[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][B][COLOR=#000000] 10 zł[/COLOR][COLOR=#008000] wpłacone wpłynęło[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][B] [B]* wojtuś 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło [/COLOR] [B]* erka - 20 zł[B] [COLOR=green]wpłacone zł wpłynęło =================================== -90 zł zwrot kosztów paliwa na wizytę pa i transport Barta. + 221 zł ======================= + 131 zł[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B][/B] Edited February 22, 2013 by baster i lusi Quote
Czorcik Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Bylismy dzisiaj na wizycie, Bart juz się zaaklimatyzował, :D Była z nami jeszcze p. Małgosia z Mokrego Noska i ciezko było im się rozstać, w sumie spędzili razem z półtora roku, ale Bart dał się odwołac i wrócił do swojej panci :D ale w czasie wizyty przyklejony był bardzo. Wojtuś to nie jest tak, ze on ma 7 lat i mu się nie chce, bo wszyscy którzy Go znają to wiedzą że on wylezie z każdej posesji, jak nie dołem to górą. I tutaj jest tak samo, zrobił podkopy i mimo zakopywania i pilnowania Go pojawiają się nowe miejsca zbrodni. Z tym , że nie ucieka,, trzyma się blisko domu i przyłapany wraca zaraz pod bramę, na szczęście szukać Go nie trzeba. Pilnuje się. Ale niestety tak to z nim będzie, ma takie ciągoty. Po uzgodnieniu z Wojtusiem kupiliśmy smycz rozciąganą za 60 zł , ale jak dojechaliśmy na miejsce okazało się że Bart ma już dokładnie taką samą .:D Smycz weźmie Guliwer dla swojego psa w rozliczeniu za paliwo i odda jeszcze 15 zł z tego, bo za transport tak jak umawialismy sie 45 zł. Czy wszystkim pasuje tak ? :D Quote
Recommended Posts