Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

Posted (edited)

ja proponuję ogłoszenia u Ziutki, ma dobrą rękę, teraz bazarku chyba nie ma, ale zawsze można wpłacić grosik na wybranego przez nią psiaczka.

Edited by tripti
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]BAWARKA[/B] - 1 rok, 12 kg, nieprzeciętna uroda.
Przez jednych wyrzucona jak zbędny mebel, przez innych uratowana i przygotowana do adopcji. [B]Szuka domu i odpowiedzialnych właścicieli.[/B] Wysterylizowna, z kompletem szczepień, odrobaczona i odpchlona.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym w woj. mazowieckim. Suczka w pełni przystosowana do życia w rodzinie. Kocha ludzi, delikatna w stosunku do małych dzieci, idealnie dogaduje się z innymi psami i kotami.

[B]Szczerze zachęcamy do adopcji Bawarki.[/B]
W przypadku zainteresowania prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
5............ lub 6.......... lub kontakt mailowy: .................

Moja propozycja tekstu do ogłoszeń, czy ktoś ma inną lub chce wprowadzić zmiany? czekam :)

Posted (edited)

No dobra, mam nadzieję że nie powiesicie mnie że tak bez konsultacji..

Dwa dni temu na ogłoszeniu w aptece wypatrzyła bawarkę pewna rodzinka. Młode małżeństwo z dwójką dzieci (przedszkolak i szkolak). Zakochali się z miejsca - szczególnie pan. Znam ich, bo to nasi stali pacjenci, więc po długiej rozmowie telefonicznej i wizycie w domku - bawarka ma DS!!!
Mieszka kilkaset metrów od mojej pracy, będę ją miała na oku, bo trasa spacerowa wszystkich okolicznych psów jest obok :)
Państwo już wczoraj zakupili wyprawkę, chłopczyk już planuje spać z nią w łóżku.
W klatce obok mieszka "Dziadek" z jamnikiem - tak że mała będzie miała towarzystwo do spacerów, a w domu jest też fretka (która podobno bardzo fajnie bawi się z w/w jamnikiem, więc jest szansa na przyjaźń z Bawarcią )
Zakupiłam jej tymczasową adresatkę, dostała niebieski kocyk :), swojego pluszaka i woreczek karmy no i... trzymajcie kciuki, żeby było ok.

Edited by Figu
Posted

to jeszcze raz bardzo dziękujemy za wszystko, za przygarnięcie, za opiekę i za adopcję :)
oj tam z tym siusianiem zawsze może się zdarzyć na początku wpadka ;) jak pokochają to wybaczą :)

to dziś będzie smutno w domu...

Posted

Hura:sweetCyb:Super mam nadzieje na wiadomości o Bawarce i chyba zmienia jej imię:evil_lol::bigcry::bigcry::bigcry:jak się ciesze, mam nadzieje,że nie wróci po paru dniach:crazyeye::olympic:

Super ,że sie udało!!!!!!!!!!!!!!

Posted

zapraszam na bazarek dla 11 letniej Loli, T-shirty dla TZów, synów, wnuków...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224504-Ciuchy-dla-syna-TZ-a-wnuka-siostrze%C5%84ca!-Dla-11-letniej-Loli-do-20.03.2012r.?p=18816123#post18816123[/url]

i gratuluje :)

Posted

dziś dałam spokój z telefonami, jutro będę atakować, jak tam moje słoneczko.. ale cisza to chyba też dobrze, myślę że gdyby był jakiś problem to Bawarka już byłaby w aptece :)

Posted

Nadal trzymam kciuki :)
Anja myślę że możesz kaskę przeznaczyć na innego psiaka :) Jak już Bawarka się na 100% zaaklimatyzuje to trzeba będzie postanowić jakie psiaki poratować spadkiem po niej :)