Jump to content
Dogomania

Inka i Bawarka w swoich własnych domkach! Dziękujemy serdecznie wszystkim za pomoc

Recommended Posts

Posted

Tragedia kilkadziesiąt psów z głodu zaczęło zjadać zwłoki opiekuna :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/222109-Dramat-kilkadziesi%C4%85t-ps%C3%B3-z-g%C5%82odu-zacz%C4%99%C5%82o-zjada%C4%87-zw%C5%82oki-opiekuna-pilnie-dt[/url]!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Plicha']Jak się czuje Bawarka bez siostry? Bardzo tęskni?

Wykupiłam suni pakiecik ogłoszeń (to prezent ode mnie), jak będą zrobione dam znać.[/QUOTE]

Ania mówiła, że tęskni, ale zapewnia jej zabawy ze swoim psiakiem.

Posted

[quote name='Awit']O kurcze jak dobrze, a skąd domek się wziął, z jakiego ogłoszenia?[/QUOTE]

nie dopytałam z jakiego portalu dokładnie, zapytam przy okazji, ale to z tych ogłoszeń, które pikola dzielnie wystawiała.

Plicha - jak coś to napisz na bazarku, że ten pakiet Inki nie jest na cito, może się coś wyklaruje w najbliższych dniach. I dzięki za taki prezencik :)

Posted

[quote name='tripti']nie dopytałam z jakiego portalu dokładnie, zapytam przy okazji, ale to z tych ogłoszeń, które pikola dzielnie wystawiała.

Plicha - jak coś to napisz na bazarku, że ten pakiet Inki nie jest na cito, może się coś wyklaruje w najbliższych dniach. I dzięki za taki prezencik :)[/QUOTE]

Chyba dla Bawarki:cool3:Czyzby sie domek szykowal i dla niej?:lol:

Posted

no właśnie Bawarki :) ja ich na zdjęciach nie odróżniam, a imiona też zaczęły mi się merdać.
miałam nie pisać, narazie tak bez entuzjazmu, zobaczymy, jutro prawdopodobnie będzie wizyta pa (Abrakadabra obiecała zwizytować - dzięki :) ), jak będzie ok to w planach odwiedziny u Ani i zapoznanie w niedzielę, ale musi być chemia między tymi ludźmi i psem jak to określili, więc narazie na spokojnie.

Posted

[quote name='tripti']no właśnie Bawarki :) ja ich na zdjęciach nie odróżniam, a imiona też zaczęły mi się merdać.
miałam nie pisać, narazie tak bez entuzjazmu, zobaczymy, jutro prawdopodobnie będzie wizyta pa (Abrakadabra obiecała zwizytować - dzięki :) ), jak będzie ok to w planach odwiedziny u Ani i zapoznanie w niedzielę, ale musi być chemia między tymi ludźmi i psem jak to określili, więc narazie na spokojnie.[/QUOTE]

Mnie tez sie myla:roll:To trzymam:kciuki:za domek:lol:

Posted

Pomocy !!!Połamana suczka bardzo cierpi :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/222261-Sunia-po-wypadku-zamarza%C5%82a-pod-kapliczk%C4%85-!!!POMOCY-!!!?p=18538591#post18538591[/url]

Posted

Abrakadabra dziś była na wizycie - dziękuje :)

wrażenia pozytywne, ludzie młodzi ok 30stki (przed), małżeństwo, dzieci w planach (to jest zawsze ten znak niepewności jakie będą reakcje), świadomi tego, że piesek może niszczyć, załatwić się w domu, na dalsze wyjazdy jest gdzie pieska zostawić, za blokiem jest las ponoć ładny ;), mieszkanie w bloku, trzecie piętro, ale jest winda, pan miał w domu psy teraz u rodziców została suczka 16 lat ślepiutka i głuchutka i załatwiająca się pod siebie, pani nigdy nie miała dlatego, że rodzicie się nie zgadzali.
Jednego się obawiam, żeby Inka nie okazała się niszczycielem... mieszkanko zadbane i ładnie urządzone, więc miałaby pole do popisu :(

Posted

[quote name='tripti']Abrakadabra dziś była na wizycie - dziękuje :)

wrażenia pozytywne, ludzie młodzi ok 30stki (przed), małżeństwo, dzieci w planach (to jest zawsze ten znak niepewności jakie będą reakcje), świadomi tego, że piesek może niszczyć, załatwić się w domu, na dalsze wyjazdy jest gdzie pieska zostawić, za blokiem jest las ponoć ładny ;), mieszkanie w bloku, trzecie piętro, ale jest winda, pan miał w domu psy teraz u rodziców została suczka 16 lat ślepiutka i głuchutka i załatwiająca się pod siebie, pani nigdy nie miała dlatego, że rodzicie się nie zgadzali.
Jednego się obawiam, żeby Inka nie okazała się niszczycielem... mieszkanko zadbane i ładnie urządzone, więc miałaby pole do popisu :([/QUOTE]

A ja jestem dobrej myśli , jakoś czuję , że dobrze będzie , a mnie naprawdę ciężko przekonać :D

Posted

[quote name='Anja2201']A ja jestem dobrej myśli , jakoś czuję , że dobrze będzie , a mnie naprawdę ciężko przekonać :D[/QUOTE]

pozostaje mieć nadzieję :) ale to tak jak pisałam jeszcze nie przesądzone, musi być chemia na żywo :) państwo wybierają się w sobotę lub niedzielę.

Posted

jeszcze naprawdę tak spokojnie z radością umiarkowaną, bo już nieraz nadzieja była wielka, poczekajmy spokojnie :)

natomiast znowu zapomniałam zapytać gdzie ci państwo wypatrzyli Inkę :) bo jakoś i Inka i Bawarka w niewielkim odstępie czasu znalazły zainteresowanie, więc trzeba zbadać źródło :)

Posted

\o/ trzymam kciuki.

[quote name='tripti']Abrakadabra dziś była na wizycie - dziękuje :)
Jednego się obawiam, żeby Inka nie okazała się niszczycielem... [B]mieszkanko zadbane i ładnie urządzone, więc miałaby pole do popisu[/B] :([/QUOTE]

Hehe sory nie mogłam się powstrzymać ;) nie no chyba dorośli ludzie sobie zdają sprawę, że pies to nie posąg i zająć czyms paszczę musi;).

Posted

[quote name='Plicha']Fajnie że domek pozytywny, to teraz jeszcze bardziej kciuki trzymamy :)[/QUOTE]

za chemię ;) tylko nie wiem czy to jutro czy w niedzielę, miało się wieczorem roztrzygnąć, ale Ania ma teraz na głowie tą sunię połamaną, więc nie będę jej przeszkadzać, na pewno dowiemy się wkrótce.

Posted

Bawarka w nowym domku :) Później napiszę więcej , ale wszystko wygląda super :)
Mam też wiadomości od Inki ,państwo zachwyceni sunią , mała śpi w łóżku , czasem jeszcze narobi w domku, ale coraz rzadziej :)