Jula i Dengi Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [B]Merrick[/B] który macie ring? Wpadnę do Was! Nie widziałam Baldura chyba od Łodzi. Quote
cockermanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No, sędzia sensowny to i 60 cockerów angielskich jest... Ale ring mamy cdd.... Quote
Jagoodka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No zajefajny macie ring - na płycie głównej... My mamy fajnie bo na antresoli :) Quote
cockermanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Na dokładkę w rogu...zero jakiegoś dojścia...masakra....heh... :shake: Ale nie można mieć wszystkiego - albo dobry sędzia...albo dobry ring...:evil_lol: Quote
Jagoodka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Hahaha, wiesz co Ty złośnico jedna!!! Wiem o tym :( Quote
cockermanka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 A my z pięcioma psami w sumie...już sobie współczuję ;) Quote
Jagoodka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 A ja na szczęście tylko z 1 :) Ależ sie cieszę niezmiernie :) Quote
Merrick Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Jula i Dengi'][B]Merrick[/B] który macie ring? Wpadnę do Was! Nie widziałam Baldura chyba od Łodzi.[/QUOTE] Ring 17, niemal przy Waszym :) Już się cieszę na spotkanie, chyba w Częstochowie się widziałyśmy ostatni raz, w październiku :crazyeye: Ale ten czas leci ;) Quote
Hanako Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) ja bym się całkiem chętnie wprosiła, ale nie mam pojęcia, jak działa ten biznes. kiedy można poprzeszkadzać hodowcom? czy oni tam czekają jak te łosie od rana? czy są rzeczy istotne, o których obserwator powinien wiedzieć? o, i czy na cacib pojawiają się tłumy, czy raczej można się poruszać? Edited March 1, 2012 by Hanako Quote
maga18 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Hanako']czy ktoś mnie może uświadomić, jak wygląda wystawa od strony najzwyklejszych obserwatorów? czy trzeba mieć bilet - i jeśli tak, to gdzie i kiedy się go kupuje? skąd wiedzieć, o której wchodzą konkretne rasy? i jak to całościowo wygląda - od kiedy są tam hodowcy konkretnych ras, ile tam czekają, kiedy wystawiają, kiedy można im przeszkadzać... matko i córko, w życiu mnie na wystawie nie było i miałabym ambicje zaliczyć cacib, ale nie wiem, z której strony by to ugryźć.[/QUOTE] bilety wejściówki kupuje sie na wejsciach, mozna tam tez kupic katalog - czyli skarbnica wiedzy, gdzie co i o której ;) tutaj wystawa jest 3 dniowa wiec w kazdy dzien beda inne rasy Piątek 16.03.2012 Grupa III, V, VI, VII Sobota 17.03.2012 Grupa II, IV, VIII Niedziela 18.03.2012 Grupa I, IX, X co do tego kiedy mozna przeszkadzac wystawcom/hodowcom to chyba nie ma reguly, po prostu podchodzac nalezy sie spytac czy maja chwile ;) a od ktorej do ktorej wystawcy/hodowcy zostają? srednio od 8 rano do ok 14, a Ci co maja ochote poogladac finaly lub Ci co wygrali zostaja dłużej tj do ok 17-18 Quote
Hanako Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 @maga18: bezczelnie zedytowałam posta, chyba zanim zdążyłaś odpisać - dziękuję ślicznie! jako klasyczna łosica zaczęłam sprawdzać szczegóły po fakcie i do niektórych rzeczy doszłam sama, więc postanowiłam zmodyfikować zapytanie (; pójdę, zaczepię, pomacam sznaucery po brodach. będzie ekstra. Quote
Anecioreczek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 dyskryminacja studentow :lol: Ulga dla szkół podstawowych, gimnazjalnych, średnich... dla studentów nic nie jest napisane :cry: :lol: Quote
ewunian Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) A w dodatku dzięki rozpoczętej właśnie przebudowie Rynku w centrum będzie piękny młyn przez najbliższe kilka tygodni... Mam nadzieję, że jednak studenci będą objęci ulgą :) PS. Będę focić w sobotę i niedzielę... Piątek mam niestety zajęcia. Edited March 1, 2012 by ewunian Quote
Anecioreczek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='ewunian']A w dodatku dzięki rozpoczętej właśnie przebudowie Rynku w centrum będzie piękny młyn przez najbliższe kilka tygodni... Mam nadzieję, że jednak studenci będą objęci ulgą :) PS. Będę focić w sobotę i niedzielę... Piątek mam niestety zajęcia.[/QUOTE] Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im. Quote
Zuza i Noddy Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Anecioreczek']Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im.[/QUOTE] Już się ciesze na tą wizytę i fotki basków ;) Quote
Marchewkowy Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Anecioreczek']Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im.[/QUOTE] moją Abi złap proszę :) Quote
Ravk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) [quote name='Elitesse']mam nadzieje ze liste wystawcow tez szybko wrzuca[/QUOTE] Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będzie jutro na stronie. Edited March 1, 2012 by Ravk Quote
Agonia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Anecioreczek']Jeżeli ktoś potrzebuje fotek na piatek będę napewno od 10 na ringu 1 przy Basenji ;) potem mogę się gdzieś podziać ;p w niedziele także będę przy ringu 18 od 10 zależne od której wejdzie Wenka ;) potem będę wolna, jakby ktoś coś potrzebowal im.[/QUOTE] To ja poproszę jeśli się uda ring 10 :) od 10 asty idą ale my w championach ostatnie 47 sztuk więc na pewno trochę pozniej :) Quote
Agonia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Ravk']Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będzie jutro na stronie.[/QUOTE] Super! czekamy :) Quote
vpassione Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Ravk']Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będzie jutro na stronie.[/QUOTE] Brzmi super! :) Quote
Anecioreczek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Marchewkowy']moją Abi złap proszę :)[/QUOTE] Daj mi znać o ktorej będzie na ringu na PW. Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ja mam nadzieję być z dwoma psami,ale nie mam potwierdzenia co do jednego... Koleżanka ze względu na kontuzję psa wycofała swoejgo labka,na jego miejsce wstawiła mojego chiłka,dostała potwierdzenie z Katowic od p.Rafala i Kasi ,że go przyjęli,ale.. Ale JA nie dostałam powtwierdzenia,a w koncu to mój pies jakby nie było:evil_lol: Wysłałam w związku z tym zapytanie e-mailem,to dostałam odpowiedz,wygenerowaną automatycznie,że zakonczono przyjmować zgłoszenia i zmian.... Ale ja ani zgłosic nie chcę ani zmian...:cool3:Tylko nędznego potwierdzenia,czy mam się szykować z psem na wystawę czy nie.... No nic,jedna na pewno przyjęta....;) Quote
Recommended Posts