Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam linki do fotek ulotki
dajcie znać czy jest to czytelne, pliki są bardzo duże więc nie wiem jak z szybkością ich otwierania

[URL]http://img3.imageshack.us/img3/7965/katowice1.jpg[/URL]

[URL]http://img84.imageshack.us/img84/5107/katowice2.jpg[/URL]

Pzdr

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']My się na pewno 10 razy zastanowimy, bo takie ceny zdecydowanie zniechęcają.[/QUOTE]

Ceny takie same jak w tym roku ! my będziemy, mamy ciekawego potwornie wymagającego sędziego !

Posted

za moment dojdziemy do 150 zl za jednego psa w I terminie :diabloti:
gdzie sie podzialy czasy że cacib kosztowal 90 zł.... a na grzywy sędzia nie przekonujący i co tu robic, co tu robic :roll:

Posted

[quote name='Monalisa4']Ceny takie same jak w tym roku ! my będziemy, mamy ciekawego potwornie wymagającego sędziego ![/QUOTE]
Może i tak ale to nie zmienia faktu, ze są wysokie i pierwszy termin dosyć wcześnie się kończy.

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Może i tak ale to nie zmienia faktu, ze są wysokie i pierwszy termin dosyć wcześnie się kończy.[/QUOTE]

Zuza ale jak zgłosisz w I terminie to masz czas żeby zapłacić do 15.03 :-) a ja mam nadzieję, poznać w końcu Twojego psa :-)

Posted

[quote name='Magda & Zicko']Zuza ale jak zgłosisz w I terminie to masz czas żeby zapłacić do 15.03 :-) a ja mam nadzieję, poznać w końcu Twojego psa :-)[/QUOTE]
Nawet jak nie zgłosze ofiego to i tak może będę. A jeszcze troche czasu do zastanowienia mam.