Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałem dzisiaj (wczoraj) w pracy ze znajomymi, może uda mi się ich namówić na wpłaty pieniędzy dla połamanej sznupki Mufinki :)

Byłem z Figunią u swojego weta, stan obecny określił na bardzo dobry. Powiedział jednak, że musiała mieć trudny okres jak była mała, ponieważ ewidentnie podczas rozwoju brakowało jej wapna, są ślady po krzywicy (wystajace żeberka, zgrubienie na czubku główki. Ząbki są w kiepskim stanie, najprawdopodobniej będzie trzeba jeszcze dwa, trzy usunąć i dokładnie oczyścić z kamienia pod linią dziąseł (ale to dopiero za 2-3 miesiące). Stwierdził również, że musiała mieć małe pieski i to nie raz.

Posted

Witam Panie Jarosławie! Nie spotkaliśmy się, ale rozmawialiśmy przez telefon.
Też mi się tak wydawało. To plaga w schronisku. Mówię o wyeksploatowanych suczkach, wykorzystywanych do rodzenia.
Nie napiszę co myślę o ludziach zarabiających na rozmnażaniu psów, ale chyba to oczywiste.

Posted

Oczywiście jak tylko popstrykam trochę fajnych zdjęć. Jeśli chodzi o informacje o suni są tylko bardzo dobre :) Figunia wygląda na to, że już całkowicie się zaaklimatyzowała. Na wszystko reaguje bardzo pozytywnie, jest wyjątkowo grzeczna i posłuszna. KOCHANY PSIAK !!!

Posted

Witam serdecznie,

U nas trochę nuda :) Figa się już całkowicie zaaklimatyzowała. W domu zachowuje się wzorowo, poznała już chyba całą rodzinę. Na spacerach jest super, biegamy i zwiedzamy okolicę. Sieje postrach wśród kotów i małych psów ;) do dużych czuje respekt. Pozdrawiamy ciepło !!!