Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
no wlasnie problem w tym niezgadzaniu się z psami bo moja Luna tez taka jest i mogłyby się pocharatać a Luneta nie odpuszcza jak już jest jatka :(

Masz jakis pomysł na nia?Zostało mi troche pieniazkow po Soni chciałam je dac jakies bidzie zeby ja wyciagnac ze schronu jak bedzie zima,bo to jednak najtrudniejszy okres dla psiakow,ale to malenstwo tez bardzo potrzebuje pomocy.

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lika1771 napisał(a):
Masz jakis pomysł na nia?Zostało mi troche pieniazkow po Soni chciałam je dac jakies bidzie zeby ja wyciagnac ze schronu jak bedzie zima,bo to jednak najtrudniejszy okres dla psiakow,ale to malenstwo tez bardzo potrzebuje pomocy.

każde miejsce które ja znam jest zapsione - jakby ona siez sukami zgadzała to ja bym ją do siebie wzięła, ale nie mogę wziąć jak mi się będzie gryzła z Luną :( i tu nie kasa jest problemem tylko własnie miejsce bez psów znaleźć

Posted

U mnie problem jest z kasą. I nie wiem jak mała zareaguje na koty a mam 3. Ale wciąż próbuje nakłonić M byśmy ją wzieli na dt. Mialam już dwie spokojnie dałam rade. A mam do niej slabość. Próbuje. Jeśli się zgłosi ktoś inny ok.
Zabrałabym ją od razu do fryzjera bo wiadomo, że w boksie taka obcięta będzie marzła ale w domu inaczej.

Posted

alina71 napisał(a):
U mnie problem jest z kasą. I nie wiem jak mała zareaguje na koty a mam 3. Ale wciąż próbuje nakłonić M byśmy ją wzieli na dt. Mialam już dwie spokojnie dałam rade. A mam do niej slabość. Próbuje. Jeśli się zgłosi ktoś inny ok.
Zabrałabym ją od razu do fryzjera bo wiadomo, że w boksie taka obcięta będzie marzła ale w domu inaczej.

Powiedz TZ ze kasa bedzie na karme,fryzjera itp.

Posted

alina71 napisał(a):
M powiedział, że decyzja należy do mnie także jeśli sprawa aktualna mogę zaoferować jej dt. No chyba, ze mi pożre koty. ;) ;) ;)

Super Alinko bardzo Ci dziekuje tak mi Jej było szkoda:sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Alinko, pamiętasz ta jedną sznupkę co ją adoptowali Twoi znajomi? Byli z nią w schronisku. Jakie cudeńko. Wypielęgnowane, Obcięte jak należy. Ta malutka też taka bedzie. Witaminki, żarełko, może oszczędzi koty. Jakby co to ja chętnie się zamienię.:cool3:

Posted

Mam nadzieję, że uda mi się pokazać jaka jest ładna. Tylko tą jej nieufność muszę jakoś pokonać bo ona i na mnie kłapała w kojcu. Ale wiem przerażenie dezorientacja. Zobaczymy.
Nie wiem tylko kiedy mam przyjechać.

Posted

Na 20 ma zabieg w SPA. ;) Uprosiłam panią. :) :) Czyli dziś bym po nią podjechala.
Monika tak stresuje się ale wierzę, że spokojem cierpliwością uda nam się jakoś.
Mój młody wie co i jak bo często był w schronisku. Ale tak będę zwracała uwage.
Będę pisać na bieżąco.
Kurde ale jestem happy.

Posted

Jak podeszłam do kojca to na mnie warczała. Koleżanka która ze mną była myślała, że nie damy rady. Weszłam pogadałam z małą chwile i już byłyśmy koleżankami. Pięknie wskoczyła do auta, później całą drogę grzecznie jechała w foteliku. ;) ;) ;)
W biurze nie ten pies skacze wszystkim po kolanach, daje buziaki, obszczekuje podatników. Odpukać nie ta kłapiąca kulka. Zobaczymy co będzie w domu i podczas strzyżenia.

Posted

Jestem z nia w pracy. Za chwile idziemy do domu. Schronisko jest krócej niż ja pracuje dlatego tak. Normalnie chce mnie zacałować. Jak pięknie skacze na tylnych łapkach.

Posted

Ona po prostu kocha tylko tych co ją kochają. :lol:
Będzie dobrze, zobaczysz. Na mnie warczała dwa tygodnie, a potem całowała i grzecznie pozwalała się czesać i wycinać kołtunki. Szwy po sterylce, widziałaś, ani nie warknęła. Jak zaufa i pokocha to na zabój :lol: