Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze foty porobić na pamiątkę, słodka jest malizna moja kochana.
Wsunęła kolacje, zaraz wydzwonie teściową i idę z nią na spacer bo młody po treningu judo śpi. ;)

Posted

alina71 napisał(a):
Dziewczyny ma ktoś numer tego pana z Łodzi. Zapomniałam telefonu z domu i nie mam jak się z nim skontaktować a jest w drodze.

Wyslałam ci na PW.

Posted

Pojechali.
Domek fajny cieply byli przetestowani przez moje dziewczyny i podatnika też miłośnika sznaucerów. Sunia chętnie do nich szła, siedziała na kolanach.
Pan prosił o numer konta sznaucerów, chciał mi regulować za małą ale powiedziałam, że lepiej na konto.
Uważam podobnie jak dziewczyny mające kontakt z Panem, że mała świetnie trafiła. I oby więcej takich domków.
I takiego oczekiwania na nowego czlonka rodziny. Wieczorem mam obiecane zdjecia.

Posted

malawaszka napisał(a):
Alina ponieważ zobowiązałam się do pokrycia kosztów to pisz jeśli coś trzeba uregulować!

Ja tez sie podpinam,bo tez obiecałam.

Bardzo sie ciesze,ze malutka tak swietnie trafiła:multi:

Posted

monika55 napisał(a):
Ja za Dropsa płacę 80zł u fryzjera. I mój TZ zawsze narzeka że on tylko 20zł.:evil_lol:

A TZ idzie tylko włosy na głowie obcinać czy wszystkich? ;) Raz tam mojemu ojcu powiedziałam i już się więcej nie wypowiada ;)

Posted

Ona była wybitnie zaniedbana, sama bym nie dała rady jej tak obciąć i wymyć. Ta pani robi to naprawde fajnie i z sercem.
Dostałam już dwie fotki mlodej ale czekam na taką typowo z domu. :)

Prosze na priv nr konta dla sznupków i Jastrzębskiej Skarpety, obiecałam Panu dosłać mailem.
Umowa jest, wizyta poadopcyjna przyjeta z ochotą. Pan powiedział, że jak będę przejazdem przez Łódź zaprasza a jak on będzie gdzieś tu jechał to zajedzie.

Posted

Pusto Iwona. Wyciągam miski raz dwa trzy cztery no nie już trzy trzeba. :( A w biurze jak pusto. Dziewczyny nie mogly sobie miejsca znaleźć.
Pies to jest jednak wyjątkowy towarzysz. Ja mam problem z tym, że jestem sama. Bo jak jeszcze rano to wyprowadzałam ją jak wiozlam mlodego do przedszkola ale wieczorem to juz musiałam ściągać kogoś. Mały za mały żeby został sam. No i klops.
To były wspaniałe 2 tygodnie. No prawie 2. Cieszę się, że mialam możliwość mieć maleńką u siebie.
Dzięki Iwona za priv zaraz prześle info dalej.