Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie podejde jutro do weta po tablety to od razu kotom wcisne. Rano też miała luźną. Ja dziś zostałam w domu żeby obserwować i ją i młodego bo go coś łapie.

Posted

shanti napisał(a):
Raczej aktualna z tego co wiem. Kontaktuj się z Moniką55, ona ma namiary na pana.

Ja mam namiary na Pana,tylko chcę się upewnić czy wszystko aktualne.

Posted

No to czekamy. Mała już kupkuje normalnie.
Jest cudna grzeczna i nawet nei chce mysleć jak będzie mi ciężko. Ale to ona ma mieć dobrze.
Dzisiaj się zapoznała z psem mojego znajomego z bloku, takim jak Alex tylko bialo czarnym.
No i śpi przykryta kołdrą to jeszcze musze panu powiedzieć żeby miała więcej kocyków bo lubi się zakopywać.

Posted

Alinko, jedź do Bartka i powiedz że to psiak schroniskowy na tymczasie. Koszty pójdą na schronisko. Oni są w tygodniu do 18.00 albo nawet do 19.00.
Pewnie jakieś jedzonko jej nie podeszło.

Posted

Byłam u swojego, nie pomyślałam żeby jechac do Zdroju. :(
Dostała 2 zastrzyki, prawdopodobnie to zatrucie pokarmowe, wet powiedział, że mogła coś na spacerze choćby liznać. Dziś głodowka tylko woda. Na jutro ma rc weterynaryjne chrupki. Jeśli stan się nie zmieni jutro do kontroli.
Ogólnie stan dobry bo bawi się biega obszczekuje klientów, obleciala kanapy u mojej mamy. Mam nadzieję, że to tylko niestrawność.

Posted

Wykopała się spod kołdry z nami o 9, przeciągnęła i poszłyśmy na spacer. Było tylko siku. Zjadła małą porcję tej karmy choć szukała więcej i musiałam biegiem chować kocie chrupki. Leży sobie koło mnie. Zobaczymy co będzie po południu, mam nadzieję, że leki pomogły. Muszę podjechać po książeczke żeby vet wpisał co jej dał.

Edit. Mam książeczke ale chyba nie będzie potrzebna. Póki co tylko siku. Chrupki wsunęła. Zobaczymy po południu.

Posted

Już po wizycie. Rita 60 serdecznie dziekuję. Wszystko świetnie. Pan bierze wolne z pracy i przyjedzie do Ciebie Alinko. Zresztą się dogadacie. Proszę Cię, podpisz rozszerzoną umowę adopcyjną.

Posted

Przekazałam Panu info co sunia je co lubi czego się boi za czym goni. ;) Łatwiej tak pisać co sie przypomni niż podczas rozmowy, można o czymś zapomnieć.
Mała zaczęła się rozbawiać w domu, lubi się bawić takim sznurkiem do gryzienia.
A dzis w biurze śpi na fotelach, co jakiś czas zmienia tylko osobe której ogrzewa korzonki. ;) Aktualnie ja siedze na brzeżku żeby nie przeszkadzać w spaniu. ;)
Moi sąsiedzi zachwycenia małą, każdy namawia na zostawienie. Byłoby fajnie ale nie ten czas. Bo żeby np wieczorem wyjść na spacer to muszę zabierać młodego. Jak będzie starszy to pomyślimy nad psem na stałe.
Przy okazji dowiedziałam się, że sąsiadka z dołu niedawno straciła psa i myśli o nowej suczce ale dorosłej bo oni obydwoje pracują. Miała taką słodka niedużą bężową sunie. Myślałam o Inez dla niej ale ma już dom. Na szczęście.
Suzka byłaby idealna ale egoistycznie powiem fajnie, że będzie dalej.
Dziś na spacerze pobiegła radosna do kobiet które wysiadły z auta. Ale wróciła.
Przegryzłam temat i cieszę się, że będzie miała fajny dom.