Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia naprawdę super, widać, że Lenie dużo do szczęścia nie jest potrzebne :) A te zdjęcia na charcim forum też świetne!

Trzymam kciuki, żeby analiza krwi przyniosła same dobre wieści. O której sunia będzie dziś w Poznaniu?

Właśnie zadzwonił do mnie pewien Pan z Łodzi z zapytaniem o Lenę. Powiedział, że dawno temu miał właśnie greya i teraz chciałby odnowić swoją miłość do tych psów. Mówił, że szukał po schroniskach w całej Polsce, aż trafił w internecie na Lenkę. Jakiś jego znajomy z Czech ma sie dopytać o jakąś schroniskową greykę z papierami, ale jeśli ona już poszła do domu, to jest zainteresowany Leną.
Wyślę mu parę zdjęć na e-maila, popytam czy ma mieszkanie, czy dom, inne psy, ogółem trzeba sprawdzić jego wierzytelność. W razie czego poszuka się jakąś dobrą duszyczkę z Łodzi, która mogłaby sprawdzić właściciela.
Co o tym myślicie?

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Właśnie zadzwonił do mnie pewien Pan z Łodzi z zapytaniem o Lenę. Powiedział, że dawno temu miał właśnie greya i teraz chciałby odnowić swoją miłość do tych psów. Mówił, że szukał po schroniskach w całej Polsce, aż trafił w internecie na Lenkę. Jakiś jego znajomy z Czech ma sie dopytać o jakąś schroniskową greykę z papierami, ale jeśli ona już poszła do domu, to jest zainteresowany Leną.
Wyślę mu parę zdjęć na e-maila, popytam czy ma mieszkanie, czy dom, inne psy, ogółem trzeba sprawdzić jego wierzytelność. W razie czego poszuka się jakąś dobrą duszyczkę z Łodzi, która mogłaby sprawdzić właściciela.
Co o tym myślicie?

kazdy dom warto sprawdzic, wypytaj ile sie da!

Posted

piekna Lena-jak trafi do Łodzi to moze ja kiedys na zywo spotkam:)))a ze dzile milosc miedzy dobki, dogi i charty to za Lenke trzymam kciuki od poczatku watku i to cudoenie widac ta zmiane:loveu:

Posted

Lena została ogłoszona na stronie Klubu Charta, niedługo jej zdjęcie pojawi się też w niemieckiej organizacji pomocy chartom. Sunia dogaduje się z wszystkimi, zarówno ludźmi jak i psami, jak i kotami ;) Pan z Łodzi narazie milczy. Obawiam się, że jednak nie zdecyduje sie na Lenę, bo on chciał charta przypominającego greya 'pełnych rozmiarów', a Lena jest zdecydowanie niższa :roll:

Ale popatrzcie jaka szczęśliwa :)

Posted

OJEJ! CO za cudowne zdjecia! Sunia jest PRZESLICZNA!! :loveu::loveu::loveu:

Ja postaram sie w najblizszych dniach przesłac jakas kase - wiec czy moglabym prosic o podanie mi nr konta Dorothy (na PW)? :cool3:

Posted

Lenka juz jest w Poznaniu , ma sie świetnie , dalsze badania potwierdzily tylko to co pokazaly analizy krwi , pies jest i byl całkowicie zdrowy :)
Szczerze mowiąc , gdybym dorwała tego weta z BB to bym mu cos oberwala , albo ewentualnie za to cos powiesila na najblizszym drzewie .:mad:

Lenka czeka tylko na domek docelowy , dobrych, fajnych ludzi ,ktorzy by ja adoptowali .

Posted

Witam!
Lena jest zdrową ,bardzo mlodą suczka- prawdopodobnie nie ma jeszcze roku.Jest ewidentnie mixem charta angielskiego. Wysokosc w klebie 60 cm ,waga 20 kg
W tej chwili jest odrobaczona,zaszczepiona ,po "przegladzie" weterynaryjnym. Wykazuje wszelkie cechy charcie- a wiec jest przyjaznie nastawiona do innych psow i ludzi. W domu akceptuje koty, ale napewno bedzie gonic koty,kury itp -jesli beda uciekac. Nie sprawia problemow wychowawczych,bardzo szybko sie uczy. Chodzi na smyczy ( takze w centrum Poznania) ,biegajac wolno ( w wiekszym towarzystwie) ma bardzo dobre przywolanie. Jezdzi w samochodzie ( w bagazniku) bez protestow.Je sucha karme ( jagniecina +ryz) ale dostawala tez surowe mieso- bez problemow. Jestem gleboko przekonana,ze jest psem dla milosnika rasy,ale jesli ktos bedzie chcial dopiero nauczyc sie zycia z chartem- Lena bedzie dobra przewodniczka.
Jesli sa jakies pytania- oto moj adres [email protected]

adres strony Klubu Charta: www.klubcharta.zkwp.pl

Posted

cudna!!!!chart w biegu!!charty to obok dobermanów i dobków moje wymarzone i ukochane psy-o ile dwie drugie rasy juz byly w moim domu o tyle chart jescze nigdy-ale moze kiedys:)

Posted

Cockermanko nikt inny jak schroniskowy Z.Szwabowicz :roll: Ja już dawno miałam o nim wyrobione zdanie, no ale cóż... tylko się potwierdziło...

Podesłałam do Pani z Niemiec parę zdjęć Leny i krótki opis - obiecała wstawić na stronę swojej fundacji.

Trzymamy kciuki :)