Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Oj, nie tak szybko......dopiero jakoś w następnym tygodniu dotrze do nowej rodziny, która już go wypatruje i się nie może doczekać

Szczęścia życzę Ci Malusi ! :)

:multi::multi:

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malusi do góry niedługo juz w domku bedziesz gdzie Cie beda kochac ale nie mysl my Cie tez kochamy i napewno nie przestaniemy
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

jeszcze nie, jeszcze pare dni musi poczekac. Na razie probujemy transport zorganizowac, nie wiadomo, kiedy sie uda. Ale juz blizej, niz dalej. A Malutki wcale taki bojowy nie jest, daje sie tez na rece brac i na spacerki sobie ladnie drepcze.

Posted

[quote name='pajunia']Kochani, czy poznajecie kto to taki ?

Ciotka Agus, wygeasz 100 punktow i 100 calusow, jesli poznasz?:evil_lol: ( nie ode mnie, od twoich podopiecznych)

odrazu poznałam, że to Malusi....
poznałam po tym , że ten piesek w ślicznej bandance lezy na kocyku ;) a Malusi gdzie się by nie położyło jakiejś szmatki na podłodze to uważał że to dla niego i zaraz szedł się tam "mościć" ;)

Malusi bądź szczęśliwy....bardzo szczęśliwy.....:calus: jesteś wyjątkowym pieskiem i bardzo za Tobą tęksnię :calus:

pajunia poproszę więcej :)

Guest Elżbieta481
Posted

Wszystkiego dobrego psinko nasza kochana!!!!!Niech się wiedzie Tobie kruszynko!!!!Bardzo kochamy Ciebie!!!!!!!!
Ela

Guest Elżbieta481
Posted

Bardzo się cieszymy Malutku,że się wszystko dobrze układa.Czerpiemy z Twojego wątka siły
Niech ci się wiedzie psinko!
E

Posted

Nie chcialam tego pisac, aby nikogo nie niepokoic,ale jak jestem tak wezwana, to jednak zdam relacje. Malutek ma sie niezbyt dobrze. Okazalo sie , ze ma bardzo powiekszone serce ( o 5 cm) , ktore nie moze dobrze pracowac. Z tego powodu wytwarza sie woda w plucach, ktora nie pozwala mu dobrze oddychac. Slyszalam w czasie rozmowy telefonicznej, jak ciezko oddycha i caly czas kaszle, takim bardzo suchym kaszlem. Prawie codziennie byl u wterynarza, nawet w niedziele, na pogotowiu, gdyz nowi panstwo mysleli, ze sie udusi. Dostaje lekarstrwa na serce i odwodnienie. mamy nadzieje, ze jego zdrowie sie jak najszybciej poprawi, choc wyglada na to, ze lekarstwa bedzie musial cale zycie brac.:placz:

Posted

pajunia napisał(a):
Nie chcialam tego pisac, aby nikogo nie niepokoic,ale jak jestem tak wezwana, to jednak zdam relacje. Malutek ma sie niezbyt dobrze. Okazalo sie , ze ma bardzo powiekszone serce ( o 5 cm) , ktore nie moze dobrze pracowac. Z tego powodu wytwarza sie woda w plucach, ktora nie pozwala mu dobrze oddychac. Slyszalam w czasie rozmowy telefonicznej, jak ciezko oddycha i caly czas kaszle, takim bardzo suchym kaszlem. Prawie codziennie byl u wterynarza, nawet w niedziele, na pogotowiu, gdyz nowi panstwo mysleli, ze sie udusi. Dostaje lekarstrwa na serce i odwodnienie. mamy nadzieje, ze jego zdrowie sie jak najszybciej poprawi, choc wyglada na to, ze lekarstwa bedzie musial cale zycie brac.:placz:

ojejku:-( 3maj się Malusi !!!!!!!!!

Posted

jak to?????????:-o

Malusi Ty mi nie rób takich rzeczy...
Przecięz w Polsce chwilę przed wyjazdem miał operację pod narkozą ...i nic nie wskazywało na taką dolegliwość...
nie kaszlał, nie dusił się....absolutnie nic z tych rzeczy...tylko (aż) noga...

Malusi czemu Ty tak chorujesz bidulu....
ja chcę czytać same dobre wiadomości o Tobie a nie...takie...

:bigcry: :flaming:

Guest Elżbieta481
Posted

:-( Malusi nie choruj rybko,prosimy..
Najpierw u Gucia stwierdzono powiekszone serduszko,a teraz ty:-(
Ela

Posted

Pochlastać się mozna na tej Dogomanii...:nerwy: :nerwy: :nerwy:
Malusi...Te psiaki chyba czują,że mają swój dom i nie muszą walczyć..A wtedy dopiero odbijaja się na zdrowiu lata życia w poniewierce..
Dobrze,że Ci nowi państwo tak o Niego dbają...
Bojowcu Ostródzki-walcz...Ty potrafisz...

Posted

Evelin napisał(a):
Pochlastać się mozna na tej Dogomanii...:nerwy: :nerwy: :nerwy:
Malusi...Te psiaki chyba czują,że mają swój dom i nie muszą walczyć..A wtedy dopiero odbijaja się na zdrowiu lata życia w poniewierce..
Dobrze,że Ci nowi państwo tak o Niego dbają...
Bojowcu Ostródzki-walcz...Ty potrafisz...

jeszcze nikt nie oddał tak dokładnie tego , co w tej chwili sobie pomyslałam
Evelin czytasz w moich myslach

teraz żałuję, że zapytałam Pajunię jak sie miewa Malusi
czasem niewiedza jest błogosławieństem

Malusi błagam walcz...

Posted

pajunia i jak się ma sprawa Malusiego?...bardzo Cię proszę zabierz go z tego domu....jak tylko będziesz miała możliwośc...

martwię się o mojego Skarba...bardzoooo....

napisz coś.... plisss

Posted

bedzie na dniach zabrany. Nie martw sie Agus. Na razie pojedzie na naprawde dobry tymczas do Chemnitz. Do Corinny. Ten tymczas pomogl mi znalezc Gerd, ten ktory zabral Thore ( ta sunie z wrosnietym sznurkiem z Kielc) Prosilam go o pomoc, gdyz to daleko ode mnie. ( 800km). Nie zostawie malutkiego w biedzie. Przykro mi za ta cala sytuacje i ten stress dla psiulka. Ale na pewno bedzie dobrze. Na pewno domek sie duzo lepszy znajdzie.