Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malutenki wiekowy piesek ,znaleziony na ulicy-nazwalam GO Maluski,moze to imie a zarazem tytul KALEDY MU pomoze doznac odrobine ciepka na STARE LATA-prosze o wklejenie zdjecia z tematu AGI MAZURY-pomocy ,pomocy pomocy-post 255
plizz

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama, maluszek to prawdziwy maluszek. Kiedy układałam mu w klatce kawałki pokrowca na fotele, żeby nie leżał na mokrym, to grzecznie przesuwał się tam, gdzie mu mówiłam, troszkę przy tym posapując:loveu:

zrobiłam mu taki namiocik z koca, który miał w klatce, a on natychmiast sie tam umościł....

jest taki biedny....ponieważ gdy wróciłyśmy do schronu było już póżno, wszystko było pozamykane na klucz - nie mogłyśmy mu dac zadnej z milusich kołderek czy poduszek, które przywiozłyśmy ze sobą.....pracownik nie miał nawet kawałka kartonu, zebym mogła malucha osłonić od wiatru...

wiem, że Aga bedzie dziś interweniowała w jego sprawie.

Aga - mam pomysł, zadzwonię

Posted

rozmawiałam dziś telefonicznie z Ewą...maluszek został przeniesiony do psiaków z klatki obok (dwa psy) i tam razem już sobie siedzą w budzie...psiak lekko utyka na nogę,,,więc miał jakiś uraz...jaki...trudno powiedzieć