Evelin Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Za Maluśkiego,Padusia,Kleosia,Bzunię....Podlasiaki,Koszeńkę.....i wszystkie inne potrzebujące psinki... Quote
Aga_Mazury Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dzisiaj bardzo chciałam wziąc malusiego na spacer z tej klateczki, ale wzięliśmy jego współtowarzyszy....a on za żadne Skarby Świata nie chciał wyjśc z budy... nie mogliśmy tez w związku z tym zrobić testu na kota:oops: jakiś taki wystraszony mocno jest bidulek :( Quote
pajunia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Aga, masz moze gg, jesli tak, zamelduj sie u mnie. Wazne. I mozesz maluchowi powoli walizki szykowac. Prosze szczotczki do zebow nie zapomniec.:evil_lol: Quote
Evelin Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Czy ja dobrze przeczytałam????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Proszę,napiszcie jak będzie coś wiadomo.... Quote
pajunia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Evelin, jesli wszystko sie uda, jak planuje, to pojedzie w lutym do Gery (Turyngia) Quote
Aga_Mazury Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pajunia napisał(a):Evelin, jesli wszystko sie uda, jak planuje, to pojedzie w lutym do Gery (Turyngia) echhhhhh żeby on to wiedział ;) trzymam kciuki, żeby wszystko się udało...żeby wszystko wyszło jak trzeba :kciuki: Quote
Evelin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Tak się będę cieszyła jesli się uda..... Pozostaje: odganianie pecha.... :x trzymanie kciuków...:kciuki::kciuki: Mam tylko jedną wątpliwość:hmmmm::hmmmm::hmmmm:..........czy on już umie szczekać po niemiecku??????????? Quote
Aga_Mazury Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 pomaleńku zacznę go uczyć podstawowych "szczeknięć" ;) Quote
pajunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Drogie kolezanki, Wy chyba sobie nie zdajecie sprawy z niesamowitych mozliwosci intelektualnych naszych czworonogow:evil_lol: Po pierwszym lub drugim otwarciu lodowki i powiedzenia slowa " essen" ( czyli jedzenie), kazdy psiak w mgnieniu oka kapuje o co chodzi. I najczesciej z chwila wejscia do kuchni, ma sie rowniez pod nogami tego psiaka, ktory z utesknieniem i nadzieja,patrzy co sie robi , liczac, ze ze stolu cos spadnie. Podbna sytuacja jest ze slowem " Gassi", czy spacer i wzieciu smyczy do reki. Na drugi dzien psiak, wie gdy sie smycz wezmie do reki, to nastapi przyjemny spacer itd. Inteligencja naszych psiakow, jest znacznie wyzsza od ludzkiej i wciaz na nowo dla mnie zadziwiajaca. To sa wszyscy, urodzeni poligloci.:evil_lol: Quote
Evelin Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To dopiero obciachu sobie narobiłam wątpiąc w zdolności lingwistyczne czworonogów..Wstyd..:oops: :oops: :oops: :oops: Będę czekać na dalsze wiadomości... Quote
pajunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Przyznaje calkowita racje tej samokrytyce.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie smiem zaprzeczyc.;) Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Maluśki dziś też nie wyszedł z budy :shake: nie widziałam go :shake: Quote
pajunia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aga, aby nic mu tam sie nie stalo. Boshe, domek czeka i sie doczekac nie moze. Agus, pamietasz o szczepieniach malego? Quote
Aga_Mazury Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 pajunia napisał(a):Aga, aby nic mu tam sie nie stalo. Boshe, domek czeka i sie doczekac nie moze. Agus, pamietasz o szczepieniach malego? Kochana wiem...on jest zaszczeipony w grudniu z wszystkimi razem i zaczipowany... bardzo marnieje ...i "wycofuje się" z życia...:shake: Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 szybko hopaj do góry malusienki !!!! 3mam kciuki za dom !! :) Quote
Evelin Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Juz jest luty :mad: :mad: :mad: To kiedy wyjazd???? Napiszcie jeśli będziecie coś wiedziały... Jakbym chciała,żeby wszystko było dobrze... Quote
pajunia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 malutki wytrzymaj jeszcze troche. Nie poddawaj sie. Blagam. Ciotka Aga , a moze by go na spacerek zabrac. Boshe, aby nic sie nie stalo. On taki maciupki. Quote
neverend Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nasz Maluśki ma coś z łapką...:(:( Dziś byłam z nim na spacerku... Oby wyzdrowiało maleńkie cudeczko:):) Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :-( ..no niestety z Malusim nie do konca jest dobrze, udało nam się dzisiaj wyciagnąc go na spacer, ale tylna łapka....fatalnie...normalnie jakby wyginała się do środka...mielismy to szczeście, że akurat..przyechał wet do pogryzionej Julci...i go obejrzał....no i niestet... w schronisku leczenie jest niemożliwe, psiak musialby pojechać do polikliniki w Olsztynie, tam mieć niezbędne badania...i ewent operacja... chyba to jest koniec snu Maluśkiego o domu :-( Quote
Aga_Mazury Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Malusi potrzebuje dośc drogiej operacji, żeby w ogóle miał szansę na dom...najpierw potrzebuje konsultacji i to w poliklinice w Olsztynie...niestety w Ostródzie nie można tego zrobić.... czy ktoś może wesprzeć Malusiego... :modla: Agama nie zaglądasz tu na wątek....ale zmień proszę Cię tytuł na taki, że Malusi potrzebuje pomocy żeby mógł przejśc operację... ...no chyba, że nie robimy nic, zostawiamy go w schroniskowej klatce ...i niech dołączy do kolegi z klatki, który dziś pobiegł za TM <*>... Quote
Matusz Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga nie mozemy nic nie robic !! Nawet tak nie mysl !!:glaszcze::calus: Malusi jeszcze bedzie biegal i znajdzie dom w Niemczech... !!! Mówie Ci !!! Nie wolno sie załamywać !! Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Trzeba zebrać pieniądze na leczenie i to szybko... Może wystawimy na allegro z AFN-u zbiórkę po 5 zlotych tak jak z Lady??? Ma nie być żadnej rezygnacji!!!!:mad::mad::mad: Aga rozchmurz się - wszystko będzie dobrze...uwierz w to;) Quote
Matusz Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='neverend']Trzeba zebrać pieniądze na leczenie i to szybko... Może wystawimy na allegro z AFN-u zbiórkę po 5 zlotych tak jak z Lady??? Ma nie być żadnej rezygnacji!!!!:mad::mad::mad: Aga rozchmurz się - wszystko będzie dobrze...uwierz w to;) POPIERAM ! Quote
neverend Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Maluśki na górę...Niech ktoś nam pomoże....!!!! Quote
Agama Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Wspomoge Maluskiego i organizuje szersza pomoc,z kim i kiedy moze on pojechac do Olsztyna Quote
Recommended Posts