Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszę tak........

Byłam dziś w schronisku....Maluśkiego nie widziałam...
jest w klatce z ddwoma psiakami...podobno nie chce wychodzić z budy...ma totalną depresję...nie reaguje na nic i nikogo....(ja nie wiem czy on jeszcze żyje...zaczynam się zastanawiać)....

Boże...RATUJMY GO bo lada moment go pożegnamy na zawsze...

Posted

AGA jesli mozesz to dowiedz sie czy Maluski jest w schronie-plizz,i jak mozesz to zorientuj sie w platnych hotelikach,moze nalezy go przewiezc do hoteliku w okolicach warszawki,on o ile zyje ,to dlugo tam nie przetrwa:placz: pomoge...

Posted

W sobotę z Gdańska do Wawy jedzie dogomaniczka...z psiakiem...może po drodze zabrać pieska ode mnie z Ostródy...hmmm...

może akurat ktoś teraz się zdecyduje na słodziaka albo na tymczas dla niego????

Posted

AGA ja mam 7 psow ,juz kombinowalam na wszystkie sposoby,mialam psa na tymczasie ale ,we wrzesniu nie bylo u nas cieczek-teraz niestety panny,jak na komende dostaly,odizolowane moje samce Go nie przyjma:shake:

Posted

Agama napisał(a):
AGA ja mam 7 psow ,juz kombinowalam na wszystkie sposoby,mialam psa na tymczasie ale ,we wrzesniu nie bylo u nas cieczek-teraz niestety panny,jak na komende dostaly,odizolowane moje samce Go nie przyjma:shake:

Agama ja przeciez rozumiem....

tak napisałam bo może akurta dla kogoś będzie to impuls do podjęcia decyzji...

o ile on jeszcze jest(boję się...serio Wam mówię)...jego ktoś porzucił..albo coś się stało jego Opiekunowi...bo on czekał na kogoś na chodniku w tym samym miejscu kilka dni...ma nawet łańcuszek na szyjce...

Posted

Pytałam dziś o Maluskiego....

żyje...ale coś ma z nóżką...i trzeba koniecznie skonsultowac z wetem bo najnormalniej w świecie pewnie mu to sprawia potworny ból i może też i dlatego nie wychodzi z budy...hmmmm

Posted

Aga co konkretnie moge dla niego zrobic-komu przekazac pieniazki na wizyte-moze bezposrednio dziewczynom jak beda wiozly nastepne dary
Maluski trzymaj sie,juz sama nie wiem co robic:placz:

Posted

Wczoraj mial być Maluśki u weta, ale najpierw jak Ewa miała go zawieźć to nie było weta...który potem miał sam przyjechac do schronu i koniec końców nie przyjechał:placz: podobno ma być dzisiaj....

wpłaty na Maluśkiego pewnie, że mile widziane:oops: mogą być na konto AFN-u z dopskiem "Maluśki Ostróda"...

Posted

Agama napisał(a):
Maluski czy byles u weta jak nie zaczniesz chodzic i ineresowac sie swiatem to z depresji nie wyjdziesz Kochanenki

niestety ku mojemu nie ukrywam niezadowoleniu nie mam żadnych informacji na ten temat...

Guest Elżbieta481
Posted

:confused: Aga,przed chwilą mówili w telewizji,że Fundacje moga sie starć o tak zwane wiązki.Cos ktos wie na ten temat?To są podobno niezłe pieniądze...
Ela:oops:

Posted

waldi481 napisał(a):
:confused: Aga,przed chwilą mówili w telewizji,że Fundacje moga sie starć o tak zwane wiązki.Cos ktos wie na ten temat?To są podobno niezłe pieniądze...
Ela:oops:

niestety nic na ten temat nie wiem....człowiek nie nadąża...

Maluśki mam nadzieję, że już Cię nie boli, że był u Ciebie wet...że wszystko jest ok...i że tam u Was za miastem może az tak nie zmęczą Was wystrzały