DORRAG Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzień dobry:p A u nas dzisiaj śnieg nie sypał i bardzo sie z tego cieszę:p Quote
Kiłi Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Kitka20 napisał(a):Ale wam dobrze ale ja mam lepiej u mnie cieplutka pogoda:lol: DORRAG napisał(a):Dzień dobry:p A u nas dzisiaj śnieg nie sypał i bardzo sie z tego cieszę:p Jak ja wam zazdroszcze:-o A u mnie biało... Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A w Łodzi szaro i buro:cool3: zero śniegu:shake: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Glonojad Zdjątka ze spacerku porannego jak się spotowi ładnie ranka zagoiła:lol: a tak u nas padało:evil_lol: MAgnusio:loveu: Tops opanował spanie Magnusa duże psy niestety musiały zadowolić się dywanikiem:diabloti: Quote
DORRAG Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kiłi']Jak ja wam zazdroszcze:-o A u mnie biało... No i sie pochwaliłam ze nie mamy śniegu, a rano wstaje i patrze na na polu biało:shake: Ale śliczne chłopaki:loveu: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 DORRAG napisał(a):No i sie pochwaliłam ze nie mamy śniegu, a rano wstaje i patrze na na polu biało:shake: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :roflt: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Kitka wg. tego dinksa w twoim podpisie wychodzi, że Magnus jest niecały tydzień młodszy od twojej suczycy:evil_lol: :evil_lol: Quote
tygra Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ale łądne zdjątko, tylko bidulek z tymi rankami Magnusik też super Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejka:multi::multi::multi::multi: moje to przy nim takie maluchy:cool3: lubie obserwować swoje glonojady:cool3: jeden sobie upodobał napowietrzacz, ładuje się na niego, a bombelki opływają go dookoła, śmieje się że siedzi w dżakuzi (czy jak to się pisze:cool3:):evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Imbir a co jedzą twoje glonojady? Glony? Bo mój je dafnie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 co ty powiesz, moje też:cool3: Cały konar mam w glonach a one nawet nie raczą sie nim zainteresować:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 No to mamy zmutowane glonojady...dafniojady:cool3: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 moje jeszcze lubią mrożone larwy ochotka:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kiłi']Kitka wg. tego dinksa w twoim podpisie wychodzi, że Magnus jest niecały tydzień młodszy od twojej suczycy:evil_lol: :evil_lol: Ale za to większy:placz: :placz: chyba swojej zaczne sterydy dodawać do miski:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [SIZE="1"]żartuje jaka będzie to będzie nie za wzrost ją kocham tylko za to że jest Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 No Magnus już prawie 41 kilo waży:evil_lol: Zdjątka ze spacerku (ciemne bo brzydka pogoda) Co Spot robi jak mu rzucam śnieg? Nic... po prostu stoi... A na tym zdjęciu widac, jak ma chorą tylną łapke Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć :multi: [quote name='Kiłi'] Co Spot robi jak mu rzucam śnieg? Nic... po prostu stoi... no wiesz, on naprawdę ma anielską cierpliwość do ciebie i wszystko w dooo...:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Hihihi a ja chciałam żeby on tak skakał jak Imbir:evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ale Spocik ma 11 latek a Imbir coś koło 2. Mojemu poprzedniemu boksiowi (miał 10latek) też wiele rzeczy się nie chciało:cool3: Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 eh co fakt to fakt wiekowy to on jest... no nic przerzuce się na Topsa:diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hehehe Topsikowi może się spodobać, a może Magnusa przećwicz z kulkami śniegu:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 tylko że Magnusa teraz nie ma:shake: a jak przyjedzie to się pewnie na złość śnieg roztopi:evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 całusy w ten śliczny pysio:kiss_2: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts