Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ma-ja']no właśnie, jest odzew? bo na allegro sunia ma chyba 4 obserwatorów, na Tablicy też sporo wyświetleń.[/QUOTE]

Była jedna pani zainteresowana Lusią, jednak po dłuższym zastanowieniu zrezygnowała...niestety:(
ale tak czy siak Lusia w sobotę przeprowadza sie do domu tymczasowego:)

Posted

[quote name='Paulinka10']Renata weź dużo szmatek i kocyków,żeby było w co niespodzianki zawijać:cool3:
A Czaruś jedzie z nami na wycieczke:D[/QUOTE]

Ok moja droga:)
A Czaruś oczywiście jedzie z nami, jesteśmy teraz do siebie baaardzo przywiązani....:)

Posted

Zastanawiam się czy Lusia już kiedyś u mnie była...może w poprzednim wcieleniu ??
Ona czuje się jak u siebie, wogóle nie ma z tym problemu że się przeprowadziła, na początku wiadomo bała się, chociaż od razu jak przyjechała zrobiła na podwórku kupę i siku, bała się Dżoka ale za drugim wyjściem na podwórko już się z nim bawiła :) Wszystkie kąty domu obeszła, wszystko pooglądała, ogonek zadowolony, macha, wszystko zjadła. Nagrałam nawet filmik jak szaleje na podwórku ale oczywiscie zanim mój komputer to ogarnie to minie kilka godzin. Wykopała nawet dziś kość od Dżoka którą sobie zakopał, taką wędzoną :) PO jedzeniu od razu kolejna kupa na spacerze, książkowy pies ;) zobaczymy jakie nam różki pokaże z czasem. Teraz śpi sobie obok mnie a zaraz wyruszamy na wieczorny spacer.

kumpel

Posted

no mowilam zejest ZAJEB...... juz Ci moge powiedziec ze zje to poslanie wiec pilnuj w ogole trzeba ja pilnowac bo jak zaczyna sie nudzic to objada rozne rzeczy,ale jak powie sie jej FEEEE NIE WOLNO to zostawia ,ale trzeba jeszcze przez jakis czas pilnowac,bo bedzie chciala to capnac ,jak tylko znikniesz jej z oczu.

Posted

[quote name='karmelcia']no mowilam zejest ZAJEB...... juz Ci moge powiedziec ze zje to poslanie wiec pilnuj w ogole trzeba ja pilnowac bo jak zaczyna sie nudzic to objada rozne rzeczy,ale jak powie sie jej FEEEE NIE WOLNO to zostawia ,ale trzeba jeszcze przez jakis czas pilnowac,bo bedzie chciala to capnac ,jak tylko znikniesz jej z oczu.[/QUOTE]

no pięknie ;/ dużo rzeczy Ci tak zjadła w domu ? w tygodniu nie ma mnie 8 godzin więc przygotuję się na straty.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Super wygląda dziewczyna:loveu:

A zdjęcie z kością genialne:evil_lol:

Tylko gdzie ten domek?:roll:[/QUOTE]

NO właśnie, dobre pytanie, wiem że mogę sobie pomarzyć ale fajnie by było jakby przed świętami go znalazła.

Posted

nie ma sprawy,polecam sie na przyszlosc,Luska sie trosze u mnie OGARNELA bo jak przyjechala to bylo takie wyleknione malenstwo,i domki to powinny walic drzwiami i oknami bo czegoz chciec wiecej..sliczna,madra, mloda same superlatywy!!!!a to ze klaczki zostawia....DURNA BABA CO JEJ Z TEGO POWODU NIE CHCIALA

Posted

[quote name='karmelcia']nie ma sprawy,polecam sie na przyszlosc,Luska sie trosze u mnie OGARNELA bo jak przyjechala to bylo takie wyleknione malenstwo,i domki to powinny walic drzwiami i oknami bo czegoz chciec wiecej..sliczna,madra, mloda same superlatywy!!!!a to ze klaczki zostawia....DURNA BABA CO JEJ Z TEGO POWODU NIE CHCIALA[/QUOTE]

oj durna durna, zgadzam się całkowicie...
Karmelcia jako że Lusia nie ma książeczki zdrowia musisz mi napisać wszystko to co miała robione w zwiazku z tą łapą, bo prawda jest taka ze nie wiemy nic. Jakie leki dostawała, jaka wogóle była diagnoza Twojego weta ? no i podstawowe pytania czy Lusia była szczepiona, odrobaczona, odpchlona... ? Nasi weterynarze Fundacyjni nie bardzo mają sie na czym oprzeć.

Posted

zjada wszystko co jej sie spodoba,wiec wszelkie male pierdalaski pochowaj i BUTY!!!! lUSKA MIALA ROBIONE ODROBACZENIE,ODPCHLENIE I RTG na lapke dostala lek zwiotczajacy...CAPRODYL zksiazeczka nie zdarzylismy bo najpierw ogarnialismy temat lapki. WIEC NIE MA TEGO PIEROWEGO GADZETA ani szcepien.a to mowilam Renacie przez tel.a co do diagnozy ,juz mowilam i opisylam,ale jak komus umknelo to opisze jeszcze raz Renacie dalam Tez plyte ze zdjeciem rtg.