Paulinka10 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu tymczasowego dla niewielkiej suczki na śląsku!!!Suczka ma coś z łapką,jakaś rana a pod raną opuchlizna,od dwóch tygodni biega z psami po wsi,nie jest wychudzona i jakoś strasznie zaniedbana ale łapka ją boli a nikt z tym nic nie robi....teraz piesek jest u mojej koleżanki w piwnicy,może tam zostać tylko do popołudnia,później będziemy musiały ją zawieźć do schroniska:( Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" Zabrze , 41-800 Ul. E. Czogały 9 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 w tytule : Darowizny dla Pysi od NICK z dogomanii Prosimy o deklaracje i wpłaty jednorazowe!!! [FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]Deklaracje:[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]majka12741 50 zł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]paulinka10 20zł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]paweł 30zł jednorazowe [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]marra 20zł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]chiGuita&deedee 20zł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]wsio[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]140zł [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]nadal brakuje 110zł stałych :/ [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jestem, ale nie mam jak pomóc, bo właśnie jestem już spóźniona do pracy, więc podniosę i trzymam kciuki!!:) Quote
dysia-u Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 hmhm no ja mam juz dwa psy więc tu nie pomoge , ale trzymam kciuki Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Paulinko może napisz coś więcej, wklej jakąś fotkę, wtedy może coś ruszy, ktoś dostrzeże? Edit i tytuł chyba musi bardziej przyciągać... tak zawsze doradzają dziewczyny na innych wątkach. Quote
Paulinka10 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Zaraz będą zdjęcia,a macie jakiś pomysł na tytuł?taki bardziej przyciągający,a suczka trudno mi powiedzieć cokolwiek ale jest przekochana... Quote
Paulinka10 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Psinka nie wygląda najgorzej i podejrzewam że ma właściciela ale pewnie jest to piesek podwórkowy,do pilnowania domu.Pierwszy raz widziałam ją ze dwa tygodnie temu,łapka wyglądała tak samo,i widać bardzo ją boli.Dzisiaj znowu siedziała pod szkołą ale nie mogłam jej tam zostawić...teraz siedzi w pinicy u koleżanki,o 15 musze ją zabrać prawdopodobnie do schroniska...a co dalej z nią będzie:( Quote
majka12741 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 marra napisał(a):Melduję się na wątku i trzymam kciuki ! Dzięki Martuś:) Mamy nagrany hotel dla psinki, 250 zł za miesiąc, pilnie potrzebne deklaracje!! Na razie mamy: Marra 20zł Paulinka1 20zł Majka12741 50zł Znajomy Paweł:) 30zł jednorazowe Brakuje 160zł, prosimy choćby jednorazowe wsparcie! Quote
Paulinka10 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Super:) Byłam u niuni żeby wyprowadzić ją na dwór,nie chciała za bardzo,musiałam ją wynieść na rękach,ale nie załatwiła sie,łapcia ją boli bo zrobi dwa kroczki i siada albo sie kładzie...koleżanka zgodziła sie przetrzymać ją do jutra rana.Jest taka kochana,kładzie sie na pleckach i trzeba ją głaskać po brzusiu:) Mam zdjęcia robione na dworze później wstawie.. Quote
Tengusia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 sliczna dziewczynka :) http://i54.tinypic.com/n6e4wg.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Paulinko, jedna moja podopieczna poszła kilka dni temu do DS, więc jak się potwierdzi, że zostaje to dam 20zł stałej, ale to będę wiedzieć niedługo... Śliczna jest, a łapka wygląda nie zbyt dobrze.. kurczy ją jakby była złamana, moja Dee tak kurczyła. Quote
majowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 łapka brzydka, złamana albo coś siedzi w środku, na pewno dojda koszty weterynarza bo trzeba ją zabrać jak najszybciej daje 10 zł jednorazowej i rozsyłam watek, jest śliczna powinna szybko znaleźć domek, tylko trzeba ostro ogłaszać Quote
Biedroneczka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Podnoszę! Trzymaj się maleńka. Szkoda, że nie mogę Cię zabrać :-( Quote
majka12741 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dzięki dziewczyny że jesteście:* serdecznie dziękujemy za każda pomoc:) Koszty weterynaryjne pokryje Fundacja "Szara Przystań", my tylko potrzebujemy na opłacenie hoteliku bo na to niestety już Fundacji nie stać:( Ma bardzo dużo zwierząt pod opieką i tak jesteśmy bardzo wdzięczne za taką pomoc jaką oferuje, bo te koszty też na pewno nie będą małe. Więc podsumowując: Marra 20zł Paulinka10 20zł Majka12741 50zł Paweł 30zł jednorazowo Majowa 10zł jednorazowo mamy 130 zł stałych deklaracji brakuje 160 Quote
marra Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Sliczna ta psina, trzeba jej szybciutko pomóc z tą łapką, napewno bardzo cierpi... ja mam kolejny problem ze szczeniakami ...chyba oszaleje ! Quote
malagos Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mam dt zajęty, i kolejka się niemała zrobiła - nie mogę jej wziąć. Roześlę wątek gdzie się da. Quote
azalia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ale dlaczego nikt nie pójdzie z nią do weta,tym bardziej że koszty pokryje fundacja,przecież ona cierpi,no i mogą być później komplikacje.Postaram się wysłać coś dla ślicznotki. Quote
Recommended Posts