Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu domu tymczasowego dla niewielkiej suczki na śląsku!!!Suczka ma coś z łapką,jakaś rana a pod raną opuchlizna,od dwóch tygodni biega z psami po wsi,nie jest wychudzona i jakoś strasznie zaniedbana ale łapka ją boli a nikt z tym nic nie robi....teraz piesek jest u mojej koleżanki w piwnicy,może tam zostać tylko do popołudnia,później będziemy musiały ją zawieźć do schroniska:(

Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868
w tytule : Darowizny dla Pysi od NICK z dogomanii

Prosimy o deklaracje i wpłaty jednorazowe!!!

[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]Deklaracje:[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]majka12741 50 zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]paulinka10 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]paweł 30zł jednorazowe
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]marra 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]chiGuita&deedee 20zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]wsio[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]140zł
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]nadal brakuje 110zł stałych :/ [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psinka nie wygląda najgorzej i podejrzewam że ma właściciela ale pewnie jest to piesek podwórkowy,do pilnowania domu.Pierwszy raz widziałam ją ze dwa tygodnie temu,łapka wyglądała tak samo,i widać bardzo ją boli.Dzisiaj znowu siedziała pod szkołą ale nie mogłam jej tam zostawić...teraz siedzi w pinicy u koleżanki,o 15 musze ją zabrać prawdopodobnie do schroniska...a co dalej z nią będzie:(

Posted

marra napisał(a):
Melduję się na wątku i trzymam kciuki !

Dzięki Martuś:)

Mamy nagrany hotel dla psinki, 250 zł za miesiąc, pilnie potrzebne deklaracje!!
Na razie mamy:

Marra 20zł
Paulinka1 20zł
Majka12741 50zł

Znajomy Paweł:) 30zł jednorazowe

Brakuje 160zł, prosimy choćby jednorazowe wsparcie!

Posted

Super:)

Byłam u niuni żeby wyprowadzić ją na dwór,nie chciała za bardzo,musiałam ją wynieść na rękach,ale nie załatwiła sie,łapcia ją boli bo zrobi dwa kroczki i siada albo sie kładzie...koleżanka zgodziła sie przetrzymać ją do jutra rana.Jest taka kochana,kładzie sie na pleckach i trzeba ją głaskać po brzusiu:)

Mam zdjęcia robione na dworze później wstawie..

Posted

Paulinko, jedna moja podopieczna poszła kilka dni temu do DS, więc jak się potwierdzi, że zostaje to dam 20zł stałej, ale to będę wiedzieć niedługo... Śliczna jest, a łapka wygląda nie zbyt dobrze.. kurczy ją jakby była złamana, moja Dee tak kurczyła.

Posted

łapka brzydka, złamana albo coś siedzi w środku, na pewno dojda koszty weterynarza bo trzeba ją zabrać jak najszybciej
daje 10 zł jednorazowej i rozsyłam watek, jest śliczna powinna szybko znaleźć domek, tylko trzeba ostro ogłaszać

Posted

Dzięki dziewczyny że jesteście:* serdecznie dziękujemy za każda pomoc:)
Koszty weterynaryjne pokryje Fundacja "Szara Przystań", my tylko potrzebujemy na opłacenie hoteliku bo na to niestety już Fundacji nie stać:( Ma bardzo dużo zwierząt pod opieką i tak jesteśmy bardzo wdzięczne za taką pomoc jaką oferuje, bo te koszty też na pewno nie będą małe.
Więc podsumowując:
Marra 20zł
Paulinka10 20zł
Majka12741 50zł
Paweł 30zł jednorazowo
Majowa 10zł jednorazowo

mamy 130 zł
stałych deklaracji brakuje 160

Posted

Ale dlaczego nikt nie pójdzie z nią do weta,tym bardziej że koszty pokryje fundacja,przecież ona cierpi,no i mogą być później komplikacje.Postaram się wysłać coś dla ślicznotki.