vege* Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Unbelievable']ja jak dostałam w ręce samochód z automatyczną skrzynią biegów, to już raczej nie wsiądę do manuala :diabloti: jeżdżenie jest banalnie proste a odpada milion stresów związanych z obsługą skrzyni biegów, co dla mnie jest najgorsze w prowadzeniu auta[/QUOTE] Automat jest super, w przyszłości chcę tylko automat mimo, że manual mi nie rpzeszkadza to automat lepszy :evil_lol: [quote name='Rinuś']hahaha czytam Was i mi się ryjek cieszy :evil_lol: widzę, że same urodzone gwiazdy drajwerskie tutaj mamy :diabloti: ja czuję się swobodnie na ulicy, lubię jeździć (paweł kiedyś dał mi auto swojego szefa - KIA terenowa:loveu: - żebym go zawiozła na stację po piwo, bo sam już miał wypite :evil_lol:szło mi rewelacyjnie:multi:) więc może nie będzie tak źle, za pierwszym razem oblałam ju na końcu egzaminu bo zmienili znaki na krzyżowaniu i mając kiedyś pierwszeństwo okazało się, że zmienili tak że było równorzędne :diabloti: i wymusiłam :evil_lol: a za drugim i trzecim razem oblałam na placu wniesienie hahaha[/QUOTE] Ej ja zdałam za pierwszym razem i teorię i praktykę :diabloti: [quote name='Rinuś']oooo ostatnio był zlot w Toruniu Mercedesa Benz :diabloti: ale suki jeździły niektórymi fajnymi autkami :evil_lol: Mi to się marzy biały samochód....Giuletta byłaby moim spełnieniem marzeń :diabloti: chociaż Toyotą Celicą też nie pogardzę :evil_lol:[/QUOTE] Mi się podoba dużo samochodów np BMW X3, X6, Honda Civic VIII :loveu: bardzo wygodna do jazdy, audi są fajne ale te nowe się cholernie sypią, strasznie lubię też te nowe toyoty avensis :loveu: te [url]http://www.toyotacarsindia.in/wp-content/uploads/2013/01/toyota-avensis-wagon-photos-2013.jpg[/url] moja kuzynka ma taką i jest genialna, ale właśnie tak jak na zdjeciu wolę kombi niż sedan ;) Quote
Amber Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Nie powiedziałabym, że nowe się sypią ;) Ponadto mają gwarancje na co najmniej 3 lata. U nas, w tym kraju się musimy męczyć ze starymi trupami po 8-20 lat i to jest normalne, bo mało kogo stać na nowe auto. Na zachodzie jest normalne, że samochód się wymienia jak się kończy gwarancja fabryczna i kupuje nowy. Nikt sobie głowy nie zawraca gratami. Quote
omry Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Nowe samochody to są dla mnie gówna i nigdy nowego nie kupię. Teraz idą na ilość, a nie na jakość, a części są cholernie drogie. Do tego wszystko to jest komputer i żeby w ogóle sprawdzić co się skiepściło też musisz bulić. Przykładowo W123 i W124 to dla Mercedesa strzał w stopę i sami to przyznali. Te samochody dalej jeżdżą w zajebistym stanie, części są tanie jak barszcz i to są czołgi, które się po prostu nie sypią. Samochody od dwutysięcznego roku to koka, takie jest moje zdanie. No ale są wyjątki, np. Terrano, bardzo mi się podoba ten samochód i te powyżej 2000 też są zajebiste i nie musisz się bać, że po paruset kilometrach się spieprzy. Ale my też baaaardzo dużo jeździmy i dla nas to ma znaczenie. Quote
Amber Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ale jak się spieprzy to masz gwarancję i nie musisz bulić ;) Quote
Czekunia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Amber'][B]Nie powiedziałabym, że nowe się sypią [/B];) Ponadto mają gwarancje na co najmniej 3 lata. U nas, w tym kraju się musimy męczyć ze starymi trupami po 8-20 lat i to jest normalne, bo mało kogo stać na nowe auto. Na zachodzie jest normalne, że samochód się wymienia jak się kończy gwarancja fabryczna i kupuje nowy. Nikt sobie głowy nie zawraca gratami.[/QUOTE] Dokładnie:) zupełnie nie zgadzam się z tym, że jak nowe, to na bank padło. Przykładem jest moje auto służbowe: najpierw miałam skodę fabię I, którą jeździłam 2 lata, serwis widział mnie tylko na przeglądach;). Teraz od roku jeżdżę roczną fabią II i lepszego auta nie mogłam sobie wymarzyć, powiem więcej: jestem pewna, że jeśli będę w firmie pracować do momentu wymiany na następne auto, to obecne kupię i będę jeździć prywatnie. A uwierzcie mi, że auta służbowe przechodzą bardzo dużo;) (choć ja akurat o to dbam bardziej niż o swoje). Podsumowując: wg mnie wiele zależy od marki auta... Quote
Rinuś Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 A co u mnie tak puściutko? :-( chciałam Wam powiedzieć, że jadę dzisiaj do skulska na zlot Labradorów :multi: co prawda oni siedzą tam od niedzieli chyba ale dzisiaj mam okazję jechać ze znajomą z bydzi więc na weekendzik sobie śmigniemy z Brutim :diabloti: Fajnie tak w dniu wyjazdu stwierdzić, że się jedzie :evil_lol: tylko jeszcze muszę po pracy zaiwaniać do domu się spakować, wykąpać i jechać przez cały Toruń do rodziców bo tam po mnie znajoma podjedzie. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie :razz: Quote
Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Nic nie piszesz to pusto ;) Życzę udanego zlotu i żeby się blabladorki ze sobom suodko baffiły :loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 i zdjęciuszki zrób! :loveu: Rinusiowa klniesz do swojego psa czy nie? Przyznaj się :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Amber']Nic nie piszesz to pusto ;) Życzę udanego zlotu i żeby się blabladorki ze sobom suodko baffiły :loveu:[/QUOTE] oczfiście że bendom siem suodko bawiulkać :multi::loveu: Brutus pewnie zburzy tą harmonię, która tam obecnie panuje haha :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='asiak_kasia']i zdjęciuszki zrób! :loveu: Rinusiowa klniesz do swojego psa czy nie? Przyznaj się :diabloti:[/QUOTE] będę robić będę :loveu: klnę co chwilę a co? jakiś dym? :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 taaa- wątek o chamstwie :cool3: jestes gorsza i nie umiesz swoich psów wychować. O! bo klniesz :evil_lol: Quote
Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pies jak usłyszy, że klniesz od razu rozpozna "k" od "p" i będzie cię miał w zadzie :cool3: :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 a jak ktoś klnie w obcych językach to jak to się liczy? :roll: Bo ja sobie po rusku lubię czasami rzucić i teraz nie wiem poliglotka czy chamka ze mnie? :evil_lol: Quote
Amber Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Jak to klnę po angielsku za to, f czy s czasem nawet lepiej brzmi niż k :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Amber']Jak to klnę po angielsku za to, f czy s czasem nawet lepiej brzmi niż k :evil_lol:[/QUOTE] szczególnie jak sie gra w GRĘ i cos nie wyjdzie :loveu: takie FUUUUUUU..ck wtedy mi się idealnie komponuje :diabloti: Quote
Rinuś Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 ja tam lubię nasze polskie przekleństwa bo mamy ich chyba najwięcej na świecie :evil_lol: ale ostatnio sobie postanowiłam, że muszę zmniejszyć ilość przekleństw, tylko że w mojej pracy się nie da :placz: no jak mnie taka franca przez ten telefon wkur*i to nie ma opcji żeby nie przeklinać :shake: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Rinuś']ja tam lubię nasze polskie przekleństwa bo mamy ich chyba najwięcej na świecie :evil_lol: ale ostatnio sobie postanowiłam, że muszę zmniejszyć ilość przekleństw, tylko że w mojej pracy się nie da :placz: no jak mnie taka franca przez ten telefon wkur*i to nie ma opcji żeby nie przeklinać :shake:[/QUOTE] siedzisz na słuchawce? ha! ja tez tak pracowałam i potwierdzam, nie da się NIE wkurzyć. Ludzie to debile i niestety jak się ma kontakt z kilkudziesięcioma i wiecej jednego dnia, to potwierdza się ta zasada :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='asiak_kasia']taaa- wątek o chamstwie :cool3: jestes gorsza i nie umiesz swoich psów wychować. O! bo klniesz :evil_lol:[/QUOTE] To ja też znowu jestem ta zła... Jakoś "chodź tu K..." lepiej działa niż "do mnie" :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='FredziaFredzia']To ja też znowu jestem ta zła... Jakoś "chodź tu K..." lepiej działa niż "do mnie" :lol:[/QUOTE] oo kolejna :diabloti: to tylko widac gordonki som takie mądrutkie, ze do nich się mówi delikatniusio i bez łaciny :loveu: Quote
Okamia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 To ja jestem bardzo zUa pańcia bo co chwile mięsem rzucę i czasem nawet pieszczotliwie suczki od kur... Znaczy strażniczek lasu nazywam ;) Quote
Rinuś Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Wróciłam :multi: jak zawsze było extra :loveu: macie kilka fot i idę spać. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-zJ-DDsBAvy8/UbTWCiPwpLI/AAAAAAAAEPw/k4CJ-PdKMC8/w810-h543-no/noweee-47.jpg[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-wLlm1WxVSsY/UbTV6vaJUZI/AAAAAAAAEOE/3nKCSu_YnhE/w810-h543-no/noweee-34.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-2AMLOCS5-Ik/UbTV7O222gI/AAAAAAAAEOM/gDgqmKDEing/w810-h543-no/noweee-35.jpg[/IMG] Beza [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-A2kwdB_Wd9A/UbTVlABsYcI/AAAAAAAAEKA/JeoEpNdizSI/w810-h543-no/noweee.jpg[/IMG] Falcor [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-NTnSRSFppAs/UbTVll8kQXI/AAAAAAAAEKI/S6YV68NlJcI/w810-h543-no/noweee-2.jpg[/IMG] Quote
asiak_kasia Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Jaki suodziutkie blabladorki :loveu: :loveu::loveu: cud mniód i orzeszki :evil_lol: Quote
Recommended Posts