Jump to content
Dogomania

Murzyn potrzebuje pomocy $$$!!!! Dług w hotelu 964 zł!!!!!!!!! :(:(

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprawiłam trochę zdjęcia Murzynka, żeby był trochę bardziej czarny ;) Nie jest to głęboka czerń, ale on przecież też taki nie jest (np. Gucio też u DIF wyszedł nam czarny niczym węgiel ;) ). Jak to widać na Waszych monitorach??

Posted

Ale chyba mniej niż poprzednio? Jest bardziej brązowy czy czarny? ;) On po ostrzyżeniu najwyraźniej ma brązowawy podszerstek, nic na to nie poradzimy. Zdjęłam mu kolor niemal w 100% na sierści. :eviltong:

Posted

yumanji napisał(a):
Jak sie dobrze przyjrzec,Olu,to tak jakby wpadal w odecien ciemnej zieleni,takiej glebokokiej.;)

Specjalistka się znalazła. Psa od tła nie odróżnia! :evil_lol:

Lepiej powiedz mi jak tam Twoje Wilczusie. :eviltong:

Posted

Bonsai napisał(a):
Specjalistka się znalazła. Psa od tła nie odróżnia! :evil_lol:

Lepiej powiedz mi jak tam Twoje Wilczusie. :eviltong:

Nie poszly do adopcji,bo zdjecia mialy koslawe:eviltong:

Posted

yumanji napisał(a):
Nie poszly do adopcji,bo zdjecia mialy koslawe:eviltong:

Tak, od początku wiedziałam, że sesja z dyniami i papryką to nietrafiony pomysł. :eviltong: ;)

Posted

Bonsai napisał(a):
Tak, od początku wiedziałam, że sesja z dyniami i papryką to nietrafiony pomysł. :eviltong: ;)

Dyniowo-paprykowe brali od reki,te Twoje dziwologi zostaly.

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Wczoraj byłyśmy na wizycie po południu...i wieczorem Dif zawiozła Muźka na Żoliborz do domu:):):)

Cudownie!!!! Nareszcie się udało gadzince naszej!

Posted

No i się wygadało! :placz: A to JA chciałam wrzucić atomówkę na wątek! :cool3::evil_lol:
Ale nic, moja wina. Trzeba było nie padać tylko pisać i wklejać foty...he..he...

No więc Muziek zamieszkał na warszawskim Żoliborzu, niedaleko bloku mojego dzieciństwa!
Z przesympatyczną panią i jej siostrzeńcem. Oboje uwielbiają chodzić na spacery, więc smycz pewnie będą sobie wydzierać z łap.
Muziek zachowywał się wzorowo, jak na KADIF-ciaka przystało. Obleciał wszystkie kąty, wlazł na wersalkę i kazał się głaskać panu, poleciał do Cioci po plasterek kiełbaski, wskoczył łapkami na czysty, bialutki obrus (Oj! Tak KADIF-ciaki nie robią! :mad:).
Super, naprawdę super. Wyjechałam spokojna o Muzia.

:loveu::loveu::loveu: