furciaczek Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Byl Pan z TP i naprawil mi net, moge foty normalnie wgrywac:multi: Mam sporo Dumciowych zdiec, zaraz cos podrzuce:loveu: Quote
chita Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Bira, dzieki") ja mam ten sam problem, wywiozlam juz rzeczy do polski, jak bede w lipcu to obfoce i wystawie i mam nadzieje ze cos sie uzbiera bo troche tego bylo:) tymczasem uzupelniam rozliczenie za maj:) 10zl tobciu 50zl chita 20zl bira 50zl fonia i mama 310zl zl - wolontariuszki z azorka wydatki : 400zl hotel cicia1977 wplata doszla i OGROMNIE Wam dziekuje za pamiec o Dumce, uratowalyscie nas:) ogromne dzieki !! Quote
tobciu Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Kupię w czerwcu pakiet 50 Dumce. Prześle ktoś proszę na pw tekst i teren ogłaszania ? Zdjęcia ściągnę z wątku. Quote
chita Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 tobciu napisał(a):Kupię w czerwcu pakiet 50 Dumce. Prześle ktoś proszę na pw tekst i teren ogłaszania ? Zdjęcia ściągnę z wątku. ogromne dzieki, ja Dumce wykupilam pakiet jakis tydzien temu u tatankas, jak sie doszukam to wkleje linki, oglaszana byla na kuj-pom ale mysle ze moze czas zmienic skoro brak odzewu... Duma to ok. 2-3 letnia suczka w typie amstaffa o nietypowym umaszczeniu i wspaniałym charakterze. Sunia jest niezwykle kontaktowa i nastawiona na współpracę z człowiekiem... Dumka to psiak bardzo radosny, dogaduje się z większością psów choć nie lubi być przez nie dominowana[SIZE=2], ładnie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy a także bardzo szybko się uczy. W oczach swojego tymczasowego opiekuna to bezproblemowy i fantastyczny psiak, który szuka odpowiedzialnego i kochającego właściciela dla którego będzie wspaniałym towarzyszem długich spacerów. Duma jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana, na swoj nowy dom czeka w okolicach Torunia w kuj-pom kontakt Gosia 606 361 293 lub Agata 694390951 mail: [email protected] Quote
tobciu Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 chita napisał(a):ogromne dzieki, ja Dumce wykupilam pakiet jakis tydzien temu u tatankas, jak sie doszukam to wkleje linki, oglaszana byla na kuj-pom ale mysle ze moze czas zmienic skoro brak odzewu... Duma to ok. 2-3 letnia suczka w typie amstaffa o nietypowym umaszczeniu i wspaniałym charakterze. Sunia jest niezwykle kontaktowa i nastawiona na współpracę z człowiekiem... Dumka to psiak bardzo radosny, dogaduje się z większością psów choć nie lubi być przez nie dominowana[SIZE=2], ładnie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy a także bardzo szybko się uczy. W oczach swojego tymczasowego opiekuna to bezproblemowy i fantastyczny psiak, który szuka odpowiedzialnego i kochającego właściciela dla którego będzie wspaniałym towarzyszem długich spacerów. Duma jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana, na swoj nowy dom czeka w okolicach Torunia w kuj-pom kontakt Gosia 606 361 293 lub Agata 694390951 mail: [email protected] To ja zamówię Dumce pakiet 50 ogłoszeń na czerwiec, na LUBUSKIE. Quote
tobciu Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Dumowa deklaracja za czerwiec została wysłana. Pakiet ogłoszeniowy kupię jak tylko AgnieszkaO wznowi bazarek. Quote
furciaczek Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Potrzebna wizyta PA dla Dumci w okolicach Rzeszowa!! Quote
What May NN Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 moja deklaracja za maj i czerwiec poleciała - sorry wielkie za spóźnienie! trzymam kciuki za wizytę w Rzeszowie. oby coś się ruszyło. Quote
chita Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 What May NN napisał(a):moja deklaracja za maj i czerwiec poleciała - sorry wielkie za spóźnienie! trzymam kciuki za wizytę w Rzeszowie. oby coś się ruszyło. dzieki, jutro podlicze konto;) Quote
agaga21 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 bira napisał(a):Macie kogos do sprawdzenia tego domku?tak :) karolina dogadywała wizytę ale nie znam szczegółów kiedy ma być. Quote
bira Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 W takim razie trzymam kciuki za wizytę, bo myślę, że czas najwyższy, żeby Dumka zmieniła adres :-) Quote
tobciu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 DUMA, trzymam kciuki !!!!!!!!!!!! Nie że Ci żałuję Mała (bo wcale nie), ale obym nie musiała robić Ci tych ogłoszeń :) Quote
furciaczek Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Jutro bedzie wiadomo kiedy wizyta...doszczetnie poobgryzam paznokcie chyba z tego stresu! Przez telefon rodzinka wydaje sie byc fajna...oby wizyta to potwierdzila!! Quote
furciaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa... Nie mamy wizytatora!! Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)... Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojazy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic... Quote
tobciu Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Może powklejać info na wątki w podkarpackim ? http://www.dogomania.pl/forum/forums/1163-podkarpackie Zaraz wkleję na parę wątków. Póki jeszcze jestem przy laptopie. Quote
agaga21 Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='furciaczek']Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa... Nie mamy wizytatora!! Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)... Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojazy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic... napiszę do dony z niebieskiego, ona chyba z okolic mielca o ile się nie mylę... Quote
kaskadaffik Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dziewczyny a pisałyście do Basi z TBG ale nie taki nick jka wyżej tylko Basia1968?może by gdzies tam jechała czasem, jak się Wam nikt nie znajdzie bliżej to ja pojadę, ale uprzedzam, że po kilku moich wizychach przedadopcyjnych, kilka psów wróciło .... nie żeby fatum, ale jakoś tak wyszło..... Nowa Dęba to mała miejscowość, gdzie błąka sie wiele psów, zaciekawiło mnie, że ktos tam chce amstaffa. Quote
furciaczek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 kaskadaffik napisał(a):Dziewczyny a pisałyście do Basi z TBG ale nie taki nick jka wyżej tylko Basia1968?może by gdzies tam jechała czasem, jak się Wam nikt nie znajdzie bliżej to ja pojadę, ale uprzedzam, że po kilku moich wizychach przedadopcyjnych, kilka psów wróciło .... nie żeby fatum, ale jakoś tak wyszło..... Nowa Dęba to mała miejscowość, gdzie błąka sie wiele psów, zaciekawiło mnie, że ktos tam chce amstaffa. Rozmawialam z Basia, tylko nik mi sie pomieszal. Quote
furciaczek Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dla odstresowania zadumana Dumcia:) i mniej zadumana Quote
chita Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 jaka czysciutka:loveu::loveu::loveu: wyprałaś ją:cool3: Quote
Recommended Posts