Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bira, dzieki") ja mam ten sam problem, wywiozlam juz rzeczy do polski, jak bede w lipcu to obfoce i wystawie i mam nadzieje ze cos sie uzbiera bo troche tego bylo:)
tymczasem uzupelniam rozliczenie za maj:)

10zl tobciu
50zl chita
20zl bira
50zl fonia i mama
310zl zl - wolontariuszki z azorka

wydatki :
400zl hotel

cicia1977 wplata doszla i OGROMNIE Wam dziekuje za pamiec o Dumce, uratowalyscie nas:) ogromne dzieki !!

Posted

tobciu napisał(a):
Kupię w czerwcu pakiet 50 Dumce.
Prześle ktoś proszę na pw tekst i teren ogłaszania ? Zdjęcia ściągnę z wątku.

ogromne dzieki, ja Dumce wykupilam pakiet jakis tydzien temu u tatankas, jak sie doszukam to wkleje linki, oglaszana byla na kuj-pom ale mysle ze moze czas zmienic skoro brak odzewu...

Duma to ok. 2-3 letnia suczka w typie amstaffa o nietypowym umaszczeniu i wspaniałym charakterze. Sunia jest niezwykle kontaktowa i nastawiona na współpracę z człowiekiem... Dumka to psiak bardzo radosny, dogaduje się z większością psów choć nie lubi być przez nie dominowana[SIZE=2], ładnie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy a także bardzo szybko się uczy. W oczach swojego tymczasowego opiekuna to bezproblemowy i fantastyczny psiak, który szuka odpowiedzialnego i kochającego właściciela dla którego będzie wspaniałym towarzyszem długich spacerów. Duma jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana, na swoj nowy dom czeka w okolicach Torunia w kuj-pom

kontakt Gosia
606 361 293 lub Agata 694390951
mail: [email protected]

Posted

chita napisał(a):
ogromne dzieki, ja Dumce wykupilam pakiet jakis tydzien temu u tatankas, jak sie doszukam to wkleje linki, oglaszana byla na kuj-pom ale mysle ze moze czas zmienic skoro brak odzewu...

Duma to ok. 2-3 letnia suczka w typie amstaffa o nietypowym umaszczeniu i wspaniałym charakterze. Sunia jest niezwykle kontaktowa i nastawiona na współpracę z człowiekiem... Dumka to psiak bardzo radosny, dogaduje się z większością psów choć nie lubi być przez nie dominowana[SIZE=2], ładnie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy a także bardzo szybko się uczy. W oczach swojego tymczasowego opiekuna to bezproblemowy i fantastyczny psiak, który szuka odpowiedzialnego i kochającego właściciela dla którego będzie wspaniałym towarzyszem długich spacerów. Duma jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana, na swoj nowy dom czeka w okolicach Torunia w kuj-pom

kontakt Gosia
606 361 293 lub Agata 694390951
mail: [email protected]

To ja zamówię Dumce pakiet 50 ogłoszeń na czerwiec, na LUBUSKIE.

• 2 weeks later...
Posted

What May NN napisał(a):
moja deklaracja za maj i czerwiec poleciała - sorry wielkie za spóźnienie!

trzymam kciuki za wizytę w Rzeszowie. oby coś się ruszyło.

dzieki, jutro podlicze konto;)

Posted

Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa...
Nie mamy wizytatora!!

Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)...

Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojazy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic...

Posted

[quote name='furciaczek']Niestety okazalo sie ze miejscowosc w ktorej potrzebna jest wizyta jest zbyt bardzo oddalona od Rzeszowa...
Nie mamy wizytatora!!

Miejscowosc to "Nowa Deba" - najblizsze wieksze miasta to Tarnobrzeg (25km) , Mielec (35km)...

Dzwonilam juz do Basi649 z Tarnobrzega, niestety zalatana strasznie i nie da rady...nie kojazy tez nikogo kto moglby wizyte dla TTb przeprowadzic...

napiszę do dony z niebieskiego, ona chyba z okolic mielca o ile się nie mylę...

Posted

Dziewczyny a pisałyście do Basi z TBG ale nie taki nick jka wyżej tylko Basia1968?może by gdzies tam jechała czasem, jak się Wam nikt nie znajdzie bliżej to ja pojadę, ale uprzedzam, że po kilku moich wizychach przedadopcyjnych, kilka psów wróciło .... nie żeby fatum, ale jakoś tak wyszło.....
Nowa Dęba to mała miejscowość, gdzie błąka sie wiele psów, zaciekawiło mnie, że ktos tam chce amstaffa.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Dziewczyny a pisałyście do Basi z TBG ale nie taki nick jka wyżej tylko Basia1968?może by gdzies tam jechała czasem, jak się Wam nikt nie znajdzie bliżej to ja pojadę, ale uprzedzam, że po kilku moich wizychach przedadopcyjnych, kilka psów wróciło .... nie żeby fatum, ale jakoś tak wyszło.....
Nowa Dęba to mała miejscowość, gdzie błąka sie wiele psów, zaciekawiło mnie, że ktos tam chce amstaffa.

Rozmawialam z Basia, tylko nik mi sie pomieszal.