Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze, dużo kasy jest do uzbierania... Oby do tego czasu dom znalazła... Miał być bazarek ode mnie, ale nawet nie wiem gdzie teraz są fanty przez mnie przekazane... Jak się nie znajdą do lutego, to dziewczynę odwiedzę osobiście, bo będę w PL na ferie.

Posted

bira napisał(a):
Kurcze, dużo kasy jest do uzbierania... Oby do tego czasu dom znalazła... Miał być bazarek ode mnie, ale nawet nie wiem gdzie teraz są fanty przez mnie przekazane... Jak się nie znajdą do lutego, to dziewczynę odwiedzę osobiście, bo będę w PL na ferie.

:shake: myslalam ze sie odezwala....musze Dumce odnowic jutro allegro znow,
ja tez mam jakies fanty na bazar, jakos damy rade.

Posted

Naprawde nikt o Dumcie nie dzwoni??
Rano by mnie ta mala ublocona cholera polamala...wzielo ja na jakies glupoty i milosci...odbiegala po czym w pelnym pedzie wracala i wpadla mi w nogi. Normalnie po takim treningu mam coraz lepszy reflex i szybciej biegam:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Naprawde nikt o Dumcie nie dzwoni??
Rano by mnie ta mala ublocona cholera polamala...wzielo ja na jakies glupoty i milosci...odbiegala po czym w pelnym pedzie wracala i wpadla mi w nogi. Normalnie po takim treningu mam coraz lepszy reflex i szybciej biegam:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Z konś to znam w schronisku na pacerach często tak robiła
niby odbiegała a pochwili jak szalona biegła i prosto w nogi
nieraz nwet przy tym zdarzyło jej się podgryźć :)

Posted

[quote name='furciaczek']A w ogloszeniach napisane jest cos o problemach zdrowotnych? Moze to odstrasza potencjalne domki?[/QUOTE]

w starych bylo napisane mniejj wiecej ze z przyczyn nam nieznanych cierpi na dyskopatie, co obecnie zupelnie nie przeszkadza jej w normalnym funkcjonowaniu, teraz w allegro usunelam ta wzmianke bo nie jest to cos co powinno rzutowac na jej adopcje, jesli ktos zadzwoni mozna poinformowac, jak znajde bazarek wykupie jej nowy pakiet.

doszla wplata 60zl od Anety za styczen i luty (What May to ty?:cool3:)

Posted (edited)

doszla tez wplata od biry -20zl:) dzieki!!

dzis 18sty, robie przelew za hotel i ide aktualizowac rozliczenie;)

btw allegro usunelo mi ogloszenie Dumki;/

Edited by chita
Posted

Gdzies mi smignal temat o ogloszeniach na Allegro...jak wystawiac zeby nie usuneli...postaram sie odszukac...chociaz lekko nieprzytomna dzisiaj jestem bo ktos mnie do poznych godzin nocnych zagadywal:diabloti::eviltong:

Posted

ja ten temat mam w subskrypcjach, wyglada na to ze zlotego srodka nie ma na allegro jeszcze;)

btw fur z jakimi lobuzami sie zadajesz? o czym ona gada?:diabloti:

• 2 weeks later...