agaga21 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 kurcze, 200zł to dużo. połowa! trzeba znów prosić o deklaracje...może ktoś od marca chciałby się do dumki dorzucić jakimś groszem? Quote
furciaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Buhaha co za ujecie https://lh5.googleusercontent.com/-NBYD3wsPRAs/TwS9YKikqoI/AAAAAAAADns/ijLWuP1iMtk/s640/_DSC9899.JPG Quote
chita Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='furciaczek']Buhaha co za ujecie https://lh5.googleusercontent.com/-NBYD3wsPRAs/TwS9YKikqoI/AAAAAAAADns/ijLWuP1iMtk/s640/_DSC9899.JPG :obrazic::evil_lol: przynajmniej jedyne w miare ostre:eviltong: Quote
bira Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kurcze, dużo kasy jest do uzbierania... Oby do tego czasu dom znalazła... Miał być bazarek ode mnie, ale nawet nie wiem gdzie teraz są fanty przez mnie przekazane... Jak się nie znajdą do lutego, to dziewczynę odwiedzę osobiście, bo będę w PL na ferie. Quote
chita Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 bira napisał(a):Kurcze, dużo kasy jest do uzbierania... Oby do tego czasu dom znalazła... Miał być bazarek ode mnie, ale nawet nie wiem gdzie teraz są fanty przez mnie przekazane... Jak się nie znajdą do lutego, to dziewczynę odwiedzę osobiście, bo będę w PL na ferie. :shake: myslalam ze sie odezwala....musze Dumce odnowic jutro allegro znow, ja tez mam jakies fanty na bazar, jakos damy rade. Quote
chita Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 doszla wplata od cicia1977 60zl:) dziekuje!!!! za tydzien placimy za hotel, niesmialo przypominam o deklaracjach;) Quote
What May NN Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 no właśnie - nikt mnie nie goni za deklaracje! czy mogę prosić o przypomnienie konta.. jest jakieś zainteresowanie Dumą? Quote
chita Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 juz wysylam;) z tego co wiem zadne, do mnie ani pol maila, do dziewczyn z tego co wiem NIKT nie dzwonil...:-( Quote
furciaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Jak tylko pogoda sie nieco poprawi to wskoczymy w nowa obrozke, na takie bloto to szkoda zakladac przy Dumciowych zdolnosciach:lol: Quote
chita Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 doszla wplata od fonii123 i mamy, dziekuje:) Quote
bira Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Za mnie ostatni raz w tym miesiącu płaci wiesz kto, więc chwilę to potrwa ;-) Quote
furciaczek Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Naprawde nikt o Dumcie nie dzwoni?? Rano by mnie ta mala ublocona cholera polamala...wzielo ja na jakies glupoty i milosci...odbiegala po czym w pelnym pedzie wracala i wpadla mi w nogi. Normalnie po takim treningu mam coraz lepszy reflex i szybciej biegam:evil_lol::evil_lol: Quote
wilczy zew Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 jeszcze na jakiejś olimpiadzie wystartujesz :) Quote
Wala2006 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='furciaczek']Naprawde nikt o Dumcie nie dzwoni?? Rano by mnie ta mala ublocona cholera polamala...wzielo ja na jakies glupoty i milosci...odbiegala po czym w pelnym pedzie wracala i wpadla mi w nogi. Normalnie po takim treningu mam coraz lepszy reflex i szybciej biegam:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Z konś to znam w schronisku na pacerach często tak robiła niby odbiegała a pochwili jak szalona biegła i prosto w nogi nieraz nwet przy tym zdarzyło jej się podgryźć :) Quote
furciaczek Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 A w ogloszeniach napisane jest cos o problemach zdrowotnych? Moze to odstrasza potencjalne domki? Quote
chita Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='furciaczek']A w ogloszeniach napisane jest cos o problemach zdrowotnych? Moze to odstrasza potencjalne domki?[/QUOTE] w starych bylo napisane mniejj wiecej ze z przyczyn nam nieznanych cierpi na dyskopatie, co obecnie zupelnie nie przeszkadza jej w normalnym funkcjonowaniu, teraz w allegro usunelam ta wzmianke bo nie jest to cos co powinno rzutowac na jej adopcje, jesli ktos zadzwoni mozna poinformowac, jak znajde bazarek wykupie jej nowy pakiet. doszla wplata 60zl od Anety za styczen i luty (What May to ty?:cool3:) Quote
What May NN Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='chita'] doszla wplata 60zl od Anety za styczen i luty (What May to ty?:cool3:)[/QUOTE] tak to ja :-) zapomniałam dopisać nick! Quote
chita Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 (edited) doszla tez wplata od biry -20zl:) dzieki!! dzis 18sty, robie przelew za hotel i ide aktualizowac rozliczenie;) btw allegro usunelo mi ogloszenie Dumki;/ Edited January 18, 2012 by chita Quote
furciaczek Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Gdzies mi smignal temat o ogloszeniach na Allegro...jak wystawiac zeby nie usuneli...postaram sie odszukac...chociaz lekko nieprzytomna dzisiaj jestem bo ktos mnie do poznych godzin nocnych zagadywal:diabloti::eviltong: Quote
agaga21 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 furciaczek napisał(a):...chociaz lekko nieprzytomna dzisiaj jestem bo ktos mnie do poznych godzin nocnych zagadywal:diabloti::eviltong: a to łobuzy!l:diabloti: Quote
chita Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 ja ten temat mam w subskrypcjach, wyglada na to ze zlotego srodka nie ma na allegro jeszcze;) btw fur z jakimi lobuzami sie zadajesz? o czym ona gada?:diabloti: Quote
tobciu Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Lutowa deklaracja od tobciu wlasnie poszla. Quote
Recommended Posts