Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doszla juz wplata do biry, dzieki!!:) zamowilam tez ogloszenia i magdyska juz je zrobila

co do allegro to nie mam pojecia, mi usunieto 80% aukcji, pozostale chyba przeoczyli bo niczym sie specjalnym nie roznily od tamtych, TU jest watek na ten temat ale chyba nie ma jeszcze zlotego srodka

Posted

Moja deklaracje wyślę z górką w poniedziałek gdyż mojej kasiorki nie przelano jeszcze na konto. Gdzie przebywa DUMA w jakim schronisku- mieście, bo nie mogę się doczytać. Watki są trochę pozaśmiecane i nie można konkretów w "kompakcie" się doczytać.

Posted

randall napisał(a):
Moja deklaracje wyślę z górką w poniedziałek gdyż mojej kasiorki nie przelano jeszcze na konto. Gdzie przebywa DUMA w jakim schronisku- mieście, bo nie mogę się doczytać. Watki są trochę pozaśmiecane i nie można konkretów w "kompakcie" się doczytać.

Duma jest w hoteliku u furciaczka koło Ciechocinka:)

doszly wplaty od

Tobciu 10zl
fonia123 i mama 50zl
aanka 25zl

bardzo dziekuje ze pamietacie o naszej niuni!:loveu: aktywowalam jakies 30ogloszen Dumki, kolejne wkrótce, oby ktos zadzwonil...

Posted

chita napisał(a):
Duma jest w hoteliku u furciaczka koło Ciechocinka:)

bardzo dziekuje ze pamietacie o naszej niuni!:loveu: aktywowalam jakies 30ogloszen Dumki, kolejne wkrótce, oby ktos zadzwonil...

Ja wykupiłam dal Dumki pakiet 25 ogłoszeń, jak jest jakis gotowy tekst i wybrane zdjęcia to plis podesłac abym juz przsłała zlecenie do realizacji

Jak Dumka jest do innych psów tej rasy? Walczy o zabawki czy raczej nie?

Posted

randall napisał(a):
Ja wykupiłam dal Dumki pakiet 25 ogłoszeń, jak jest jakis gotowy tekst i wybrane zdjęcia to plis podesłac abym juz przsłała zlecenie do realizacji

Jak Dumka jest do innych psów tej rasy? Walczy o zabawki czy raczej nie?

ja oglaszalam z tym tekstem ostatnio, z tego co pamietam jeszcze z przytuliska dogadywala sie z psami ale moze Gosia powie cos wiecej

Duma to ok. 2-3 letnia suczka w typie amstaffa o nietypowym umaszczeniu i wspaniałym charakterze. Sunia jest niezwykle kontaktowa i nastawiona na współpracę z człowiekiem... Dumka to psiak bardzo radosny, dogaduje się z większością psów choć nie lubi być przez nie dominowana[SIZE=2], ładnie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy a także bardzo szybko się uczy. W oczach swojego tymczasowego opiekuna to bezproblemowy i fantastyczny psiak, który szuka odpowiedzialnego i kochającego właściciela dla którego będzie wspaniałym towarzyszem długich spacerów.

kontakt Gosia
606 361 293 lub Agata 694390951
mail: [email protected]

Dumka przebywa obecnie w kujawko-pomorskim w okolicach Ciechocinka

Posted

Co do dogadywania sie to powiedzialabym ze toleruje jak musi, jak ktos kumaty z normalnym psem to sobie poradzi. Ale jak psisko jakies upierdliwe to kawal cholery w Dumke wstepuje.
U mnie z innymi sporadycznie...boje sie ze jakis na nia wpadnie i cos jej zrobi, bo wiekszosc z tych moich to takie malo delikatne stwory.

A fotasy jutro ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Obróżka piękna :)
A jakie to święto?

Swieto piekielnego mrozu:evil_lol:

bira napisał(a):
Jaka ona rozbrykana i szczęśliwa :-)

Spokojnie to ona nie bardzo potrafi sie zachowywac:lol:
Chociaz juz tak nie wpada z calym impetem w nogi, nauczyla sie lkko zwalniac:lol:

Posted

doszly dwie wplaty na Dumke:

randall 40zl

Magdalena Z.(nie bylo nicku) 50zl

bardzo bardzo dziekuje!:Rose:

tymczasem trzymajcie kciuki bo Dumka byc moze bedzie miala wkrótce odwiedziny:cool3: