Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

:loveu:

Cos dzisiaj utykala na tylna lapke, zobaczymy jak to bedzie wygladac. Jak nie przejdzie to bedzie trzeba na kontrole do weta podjechac. Jak troche polazila to jej przeszlo niby ale widac ze tak oszczedzala ja..moze zdretwiala czy cos. Dam znac jak sie sytuacja rozwinie.

Posted

[quote name='agaga21']dumka miałaby szansę na fajny dom ale niestety 4 piętro :(:(
inna sunia skorzysta najprawdopodobniej...

ale w końcu ktoś o nią pytał![/QUOTE]

Ale przynajmniej miejsce się nie zmarnuje i jakaś inna bidula do domu pójdzie :-)

Posted

[quote name='bira']Ale przynajmniej miejsce się nie zmarnuje i jakaś inna bidula do domu pójdzie :-)[/QUOTE]

tak. ruda z szydłowca :)
a ci z 3miasta chyba zrezygnowali jak sie nie odzywają sami. nie ma co ludziom psa na siłe wciskać...tak myślę.

Posted

[quote name='agaga21']tak. ruda z szydłowca :)
a ci z 3miasta chyba zrezygnowali jak sie nie odzywają sami. nie ma co ludziom psa na siłe wciskać...tak myślę.[/QUOTE]

Nie cierpie takiego zawracania glowy i robienia nadzieji ehh

Posted

Ta bezimienna? Kurcze supoer :-) Ale się dziewczynie poszczęściło :-)
I też myślę, że nie ma co dzwonić. Widocznie nie było chemii między państwem a Dumcią :-)

Posted

przypominam o deklaracjach na Dumke, za ponad tydzien znow trzeba zaplacic za hotel...

odnowiłam znow Dumci ogloszenia ale gdyby ktos chcial dorobic kilka bede ogromnie wdzieczna...nikt nie dzwoni o niunie:-(

Posted

magdyska25 napisał(a):
może warto pozbierać też na wyróżnioną tablicę i gumtree?
stamtąd chyba najwięcej ludzi się odzywa.

swietny pomysl, tablice jej odnawialam ale nie wyrozniona, musze sie zorientowac co, gdzie, kiedy i za ile;)

bira napisał(a):
Ode mnie wszystkie pieniadze pojda jutro

dzieki:)

Posted

agaga21 napisał(a):
karolina, jak wygląda stan kasy dumki na teraz?

doszly wplaty od:

10 tobciu
20 bira
50 fonia

dzieki!

na dniach robie przelew za hotel, na ten i przyszly miesiac powinno byc ok, w maju bedzie gorzej, wezme sie tez za pw do deklarowiczow, jak na zlosc czasu mi na wszystko brakuje;/

• 2 weeks later...