Jump to content
Dogomania

Duma-piekna astka z ogromnym długiem! Szuka domu i wsparcia finansowego!

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bira']Może jej wykupić ogłoszenia? Tylko na jakie woj. ma teraz zrobione?[/QUOTE]

ostatnie dwa pakiety od tobciu miala na wielkopolskie i pomorskie ja na kuj-pom caly czas odnawiam jej kilka w tym tablice, teraz chyba zaryzykuje z mazowieckim,...

• 2 weeks later...
Posted

Nikt Dumki nie odwiedza?:mad:

Nauczona poprzednimi doswiadczeniami boje sie cieszyc ale powiem Wam ze jest dom zainteresowany Dumka z Poznania i...jest juz po wizycie P/A ktora wypadla pozytywnie...

Posted

chita napisał(a):
Nikt Dumki nie odwiedza?:mad:

Nauczona poprzednimi doswiadczeniami boje sie cieszyc ale powiem Wam ze jest dom zainteresowany Dumka z Poznania i...jest juz po wizycie P/A ktora wypadla pozytywnie...
ja już to wczoraj opijałam, więc domek musi wypalić! bo jak nie....:mad::evil_lol:

Posted

agaga21 napisał(a):
ja już to wczoraj opijałam, więc domek musi wypalić! bo jak nie....:mad:

nic nie mow, dawno zaden nie poszedl do domu to kac mnie do 15stej trzymal:eviltong::evil_lol:

Posted

bardzo proszę, zajrzyjcie do porzuconego na działce menelskiej psa. po menelach ani śladu, psa dokarmia matka meneli, ale na bank nie codziennie. pies siedzi w zagrodzie z szopą i nie ma nawet budy, żeby schować się przed zimnem. dziś zawiozłam mu jedzenie i będę go dokarmiać, dopóki nic nie wymyślę. może ktoś będzie miał pomysł jak mu pomóc?

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240099-porzucony-pies-na-dzia%C5%82kach-%28-%28-pomocy

Posted

jak sie pewnie domyslacie w telefonie glucha ciiiiisza, szlag mnie trafia ze kogos nawet nie stac na telefon by powiedziec ze zrezygnowal.....
bardziej jednak zalamana jestem finansami Dumy, zaplacilam za hotel i Duma jest na minusie 765,50zl, wplywy w tym miesiacu to zaledwie 150zl:-( ma ktos pomysl na jakis bazar:-(

wplywy do 24.02

20zl Bira
50zl Fonia123
50zl chita
30zl Randall (zwrot z kosztow wysylki fantow naszego bazarku)

Posted

kurcze, biorę się na dniach za nasze rozliczenie, może damy radę jakoś dumcię wspomóc. ten dług jest przerażający :(

ja dodzwoniłam się do pana, który niby miał adoptować dumkę, u którego była wizyta i byłą pozytywna(!). zapytałam wprost czy rezygnują z adopcji. pan powiedział, że nie, tylko był za granicą a telefon w domu zostawił i zaraz skontaktuje się z gosią...to było co najmniej 2 tygodnie temu!!!! jak do tej pory się nie skontaktował. ludzie są beznadziejni!!!!!!!!!!!! nie miał odwagi powiedzieć, że rezygnuje?

Posted

jutro zrobię dla Dumy jakiś bazaros :) mam 3 pary bucików, książki i jakieś inne pierdółki. Ale bedziecie musieli wysyłać zaproszenia na bazar :) także poczekajcie do jutra, napewno coś wyskrobie :)

Posted (edited)

Matko, już przesyłam marcową deklarację dla Dumy. A czy ja lutowej czasem nie opuściłam ??
Patrzę w rozliczenie - wygląda, że zapomniałam. To już się poprawiam i przesyłam 20 zł (zaległą za luty i marcową).

p.s. Czy mogę prosić o numer konta ponownie ? Wypadnięcie miesiąca spowodowało, że nie mogę się cofnąć tak daleko w historii przelewów.

Edited by tobciu