Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale wyszłam z tego???? wyszłam wyszłam wyszłam............ rzuciłam tego nałoga.... udało sie mi..... :roll::roll:

ja tu jeszcze wróce :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie żebym WAM groziła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
jesteś niedogomaniakujący dogomaniak...jeden zły ruch i znów wpadniesz ;)

o rany Łona tu wróci :crazyeye::shocked!:

:scared:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]skoro nie kłamiesz to ja za Tobą też potęskniuję ;):loveu:

bo to nałóg gorszy od najgorszego :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale wyszłam z tego???? wyszłam wyszłam wyszłam............ rzuciłam tego nałoga.... udało sie mi..... :roll::roll:

ja tu jeszcze wróce :diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] nie żebym WAM groziła :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Czesc babo kochana:loveu:Jak sie czujesz sloniku moj malenki?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
tfu tfu tfu..... superowo :loveu::loveu: i niech tak zostanie ;)

jak tak sie przechodzi zapylenie to ja moge co rok :diabloti::diabloti:

ino to choróbsko mnie tera dopadło i sie kurujemy, kurujemy... a efektów nie widać :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Szczęściara... ja bym nawet chciała drugiego Smoka sobie sprawić, ale jak pomyślę, że będę musiała prawie 9 miesięcy leżeć to mi zapędy przechodzą :roll:...

Posted

[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Pawcioooooooooo!!!! nie czytaj :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

tfu tfu tfu..... superowo :loveu::loveu: i niech tak zostanie ;)

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

czeka...nie chwal dnia...poczekaj do porodu:diabloti:

chociaz mnie to ffcale nie bolalo:loveu:..seryjnie:multi:

Posted

[quote name='lolka75']czeka...nie chwal dnia...poczekaj do porodu:diabloti:

chociaz mnie to ffcale nie bolalo:loveu:..seryjnie:multi:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: Grosia szybko się ulungła , szybko się urodzi ...będzie ładnie jeść i spać ... będzie grzeczna i potem pójdzie z Ciocią Alicją do przedszkólka :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol: Grosia szybko się ulungła , szybko się urodzi ...[B][COLOR="Navy"]będzie ładnie jeść i spać ... będzie grzeczna[/COLOR][/B] i potem pójdzie z Ciocią Alicją do przedszkólka :p[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

taaaak:evil_lol: a swistak siedzi i zawija te sreberka:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye: kogóż ja tu widze!!! mega wielki XXL :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]stęskniłam sie za Wami troszku..... no dobra..... troszku bardziej ;):loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

witam witam :) wychudlem troszke ale XL powiedzmy :) a i wkoncu zrobilem dziarke wiec sie pozmienialo:)

Posted

[QUOTE][QUOTE]Napisał Basia&Safi
[url]http://global.images6.fotosik.pl/490...a888468d0f.jpg[/url]
noooo eldo tez taka piłeczke miał na chwilke [/QUOTE]

z naciskiem na "chwilke" ??
reklamowałaś??? nam nie przyjęli reklamacji że niby to nie wada produktu ....[/QUOTE]
taaa nie bylo co reklamowac :):)
jaa tez sie dam zapylic :D jak znowu bede przy okresie tak cierpiec :angryy:

Posted

[quote name='Basia&Safi']taaa nie bylo co reklamowac :):)
jaa tez sie dam zapylic :D jak znowu bede przy okresie tak cierpiec :angryy:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Nelly Rokita powiedziała , że wystarczy sie rozluźnić i zjesc kolację we dwoje i już jest poczęcie :roll:.....od dziś jemy z TZtem osobno :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Nelly Rokita powiedziała , że wystarczy sie rozluźnić i zjesc kolację we dwoje i już jest poczęcie :roll:.....od dziś jemy z TZtem osobno :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Tak Neli i jej pomysły, jak to usłyszałam to spadłam z krzesła, jak by tak było i te wspólne klacje tak pomagały na zapylanie to ja by już drużyne piłkarska mogła mieć:diabloti:

Posted

[quote name='ice_t']Tak Neli i jej pomysły, jak to usłyszałam to spadłam z krzesła, jak by tak było i te wspólne klacje tak pomagały na zapylanie to ja by już drużyne piłkarska mogła mieć:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ty lepiej sprawdź ...bo ja już nie wiem czy przez te 25 lat pracy w przedszkolu nie okaże sie że to Moje prywatne dzieciaki :diabloti:ze wspólnych kolacji :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']uuuu Alicja to dobre sie usmiałam :D:D:D[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]sie nie śmiej ...ja drżę :razz::razz:....z Magdą też jadłam kolację :roll: i to niejedną ...jeszcze sie okaże że jestem ojcem Grosi :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]aaaa nie moge :D:D ale by bylo :D ciekawe co madzia na to hehe musze zapytac TŻ czy gdzis w pracy nie podjadał kolacji :D:D ide spac ale ubaw :evil_lol:[/B][/I]

Alicja bedziesz ojcem :)

Posted

[quote name='Basia&Safi'][I][B]aaaa nie moge :D:D ale by bylo :D ciekawe co madzia na to hehe musze zapytac TŻ czy gdzis w pracy nie podjadał kolacji :D:D ide spac ale ubaw :evil_lol:[/B][/I]

[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Basiu poszłaś spać głodna :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi'][I][B]aaaa nie moge :D:D ale by bylo :D ciekawe co madzia na to hehe musze zapytac TŻ czy gdzis w pracy nie podjadał kolacji :D:D ide spac ale ubaw :evil_lol:[/B][/I]

Alicja bedziesz ojcem :)[/quote]

:megagrin::megagrin:Alutka od dzisiaj Ci mówię FATER!!!!!!

Posted

[quote name='malawaszka']o szlag by to - muszę w koncu sieszarpnąć na jakąś telewizję bo nie widziałam tego wspaniałego programu z Nelly :placz:[/quote]
ty może lepiej uważaj z kim jesz kolację :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

poszukaj w necie Kropkę nad i ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]uwierzycie lub nie, ale nasza Grosia tak właśnie się poczęła... kolacja z Pawciem (NIE ALICJĄ :diabloti:) ... dobra kolacja ... dużo kolacji...... wzdęło mnie .... i tak mi zostało :roll:... dobrze że kolacyjka była lekkostrawna- przynajmniej nie miałam niestrawności i mdłości :evil_lol::evil_lol:

przysięgam że to prawdziwa wersja.... innej być nie może... przeca my PRZED ŚLUBEM, a ja z dobrej katolickiej rodziny i PRZED- NIE WOLNO się rozmnażać inną metodą :shake:!!!!!!! :oops:[/B][/COLOR][/FONT]