Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tomcug napisał(a):
No i proszę, jakie wszystko proste.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie takie znowu proste, bo autko mam małe a szczyli wszelkiej maści dużo... W dodatku muszę zostawić trochę miejsca na samotnego, przydrożnego wędrowca, który już zapewne na mnie czeka i pewnie ma kolor czarny ;)

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie takie znowu proste, bo autko mam małe a szczyli wszelkiej maści dużo... W dodatku muszę zostawić trochę miejsca na samotnego, przydrożnego wędrowca, który już zapewne na mnie czeka i pewnie ma kolor czarny ;)

No coś Ty, dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych - uwierz w siebie, bo ja w Ciebie wierzę!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

tomcug napisał(a):
No coś Ty, dla Ciebie nie ma rzeczy niemożliwych - uwierz w siebie, bo ja w Ciebie wierzę!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::eviltong::eviltong::eviltong:

Zatem do soboty :)

Posted

tomcug napisał(a):
Tak pomyślałam, że może Klarci porobiłabyś trochę fotek i znowu ogłosiłabym dziewczynkę.:p

Trzeba robić z tym, co jest, bo Klarcia teraz jak beczka wygląda... Prosiłam, mówiłam - kulą w płot.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Trzeba robić z tym, co jest, bo Klarcia teraz jak beczka wygląda... Prosiłam, mówiłam - kulą w płot.

Kurczę, a nie lepiej prawdę pokazać, potem ludziska mogą się wycofać.:shake:

Ale jak chcesz z tymi to tak zrobię. :p

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='necianeta89']jejku, jaka ona duża i śliczna, cudo dziewczyna, nie dziwię się , że została ;)[/QUOTE]

Neciu, została, bo mi odbiło na jej punkcie ;)
Poza tym, jako szczenię półdzikiej suki nie jest prosta w prowadzeniu - do dziś ma braki w socjalizacji.
Bałam się ją ogłaszać, bo znalezienie odpowiedzialnego domu dla takiego psiaka graniczy z cudem, bo aparycję miała jako szczylek rewelacyjną, ale zachowanie to już inna historia. Zastanawiałam się, czy ktoś jej nie zepsuje a potem nie odda...
No i została :)