Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooooo, dzień dobry :)!
Ale fajnie mieliście.... Zazdroszczę... Są jeszcze takie miejsca na tej ziemi gdzie głusza kompletna panuje i ludziska tłumnie nie wypoczywają? Poproszę o namiary ;).
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia!

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie było cudownie, to jest idealne miejsce na wakcje z psiorem, zwłaszcza takich rozmiarów słusznych. Takie gospodarstwa agro sa na suwalszczyźnie co krok, my byliśmy nad jeziorem Hańcza, naprawdę więcej zwierząt niż ludzi - polecam!!! Drago zapomniał, co to smycz i obroża:lol:
W pansjonacie był bardzo grzeczny, podróż calutką przespał, a zrobiliśmy łącznie 2500 km:crazyeye: Superpsior nam się trafił:multi:
Co jak co, ale ruchu to mu u nas nie brakuje, czasem myślę, że aż ma go za dużo:eviltong:

Posted

Te spacerki po Suwałkach to chyba zakrapiane były :evil_lol:. Aż się zdjęcie obaliło :eviltong:.
Ależ Dragoś jest śliczny :loveu: :loveu: :loveu:. Wcale Wam się nie dziwię, że uważacie go za superpsiora. Nie dziwię się też turystom, którzy uwieczniali jego dość oryginalny sposób picia :evil_lol:.

Posted

A Maciaszku, powiem Ci, że i Twojego Białaska dziś odwiedzałam:loveu:
Czasem tam do Was zaglądam, na poprawę humoru, bo białe psiory jakoś specjalnie lubię:eviltong:
A spacerki zakrapiane owszem, owszem... Wakacje w końcu - dla draga kościsko, a dla pani i pana po browarku:lol:

Posted

Dzięki kochani:loveu: Fakt - zmężniał nam chłopak, energii ma za pięciu, więc ją pożytkujemy, jak się da:evil_lol:
A swoją drogą wczoraj oglądałam jego pierwsze foty - ze schronu:crazyeye:ciężko uwierzyć, że to nasz Dragoś był... Aż mi się łza zakręciła. Został mi sentyment do zabiedzonych olbrzymków, a teraz na SGGW jest ogromny, śliczny pogryziony molos Benek... Nawet leżał na tym samym kocyku co Dragoś:-(mam nadzieję, że i jego galerię po przemianie będziemy niedługo podziwiać. Zawsze będę powtarzać wszystkim, że nie ma co się bać ogromniastych piesów - w końcu sama mam w domu 53 kilo miłości:p
Fakt, że czasem trzeba troszke siły - np. wczoraj była kąpiel, gdyż Drag wróci ł ze spaceru calutki w błocie i umościł się w tym stanie na białej kanapie...
Tornado przeszło podczas kapieli przez naszą łazienkę, zlały nas siódme poty, ale piesio lśniący:evil_lol:
pozdrawiam
A.

• 3 months later...
  • 10 months later...