neverend Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Czyli Marco (brązowy) dla Lidki i Agat (czarny) dla....?? Quote
cytrynka10 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 neverend napisał(a):Czyli Marco (brązowy) dla Lidki i Agat (czarny) dla....?? no dla kogo Quote
sisia0 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 cytrynka10 napisał(a):no dla kogo no dla kogo ...jak myślicie :eviltong: ja go biorę :) a moze wiecie jaka historia ?..ile lat, bo niestety ja nic o nim nie wiem :( Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 sisia0 napisał(a):no dla kogo ...jak myślicie :eviltong: ja go biorę :) a moze wiecie jaka historia ?..ile lat, bo niestety ja nic o nim nie wiem :( to jest szczeniak przecież jeszcze... Quote
cytrynka10 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Matusz napisał(a):to jest szczeniak przecież jeszcze... no co tyy to szczeniak sisio0 w sobote spytasz sie pani Ewy jak jest jego historia bo ja tez nie wiem :( Quote
sisia0 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 mi on tam na szczeniaka nie wygląda.... słodki jest fakt:loveu: no to zakładam .. to pisać ze szczeniak jo .... Quote
cytrynka10 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 no jo jo pisz ze szczeniak bo tak wygląda i słodki tez fakt Quote
justynavege Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ostrodziaki :razz: znow Ofa wam niose ;) pomozcie Prosimy o głos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4 9 Wchodzisz do działu "Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad 2007" 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę! __________________ kolejny raz probujemy w krakvecie karma nam sie konczy a jak wiecie nie mamy za co kupić :placz: w tej chwili mamy okolo 30 kg karmy maksymalnie a zima idzie .......... Quote
Aga_Mazury Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Do oddania jest około dwuletni labek z powodu agresji do dzieci ..... jak dostanę zdjęcia i więcej informacji to wstawię Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='justynavege']Ostrodziaki :razz: znow Ofa wam niose ;) pomozcie Prosimy o głos na uciechowskie schronisko Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii Boksy odremontowane Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni. pracy jest jeszcze dużo.... teraz zbliża się okres zimowy.... wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę. --------------------------------------------- 1.Aby zagłosować należy kliknąć link http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f 2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA 3.wybierasz opcje Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat lub Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat 4.wypełniasz formularz 5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj 6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu 7.klikasz w link http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4 9 Wchodzisz do działu "Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - listopad 2007" 8. zaznaczasz schronisko w uciechowie i GOTOWE ---------------------- zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę! __________________ kolejny raz probujemy w krakvecie karma nam sie konczy a jak wiecie nie mamy za co kupić :placz: w tej chwili mamy okolo 30 kg karmy maksymalnie a zima idzie .......... Ostródzianie :eviltong::eviltong:(jak zwykle) już dawno zagłosowanie Justynko ;):) Quote
Matusz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Do oddania jest około dwuletni labek z powodu agresji do dzieci ..... jak dostanę zdjęcia i więcej informacji to wstawię uuu........:shake::shake::shake: Quote
justynavege Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Do oddania jest około dwuletni labek z powodu agresji do dzieci ..... jak dostanę zdjęcia i więcej informacji to wstawię wielbicielką labków jest RITA&DIANA fajna babka niejednemu pomogla znaleźc dom sprobujcie do niej napisać :) Ostródziaki :eviltong: Quote
neverend Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 justynavege napisał(a):wielbicielką labków jest RITA&DIANA fajna babka niejednemu pomogla znaleźc dom sprobujcie do niej napisać :) Ostródziaki :eviltong: dziękujemy... a głos oddany:) Quote
cytrynka10 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8986862#post8986862 bazarek dla Grota Quote
Matusz Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 niestety mnie jutro nie będzie:shake::shake: wymiziajcie psiaki ode mnie, wszystkie bez wyjątku ;) Quote
cytrynka10 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 to jutro ja i Aga tylko w schronisku no Paulinka liczymy na Ciebie Quote
sisia0 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Aniu, 8.40 i juz sie widzimy .... tylko bez skojarzeń :D:D Quote
baffi2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Muszę się pochwalić że z moich bazarków na ostródzkie psiaki uzbierało się prawie 300 zł :multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 baffi2 napisał(a):Muszę się pochwalić że z moich bazarków na ostródzkie psiaki uzbierało się prawie 300 zł :multi::multi::multi: dziękujemy :loveu: Quote
cytrynka10 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 baffi2 napisał(a):Muszę się pochwalić że z moich bazarków na ostródzkie psiaki uzbierało się prawie 300 zł :multi::multi::multi: to super Baffi :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts