Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

goraca prosba

czy może ktoś sprawdzic czy w schrone jeszcze jest rudy kocur imieniem Kocio? ( jest na stronie AFN)
jezeli tak to poprosze o wiesci czy ten rudzielec to milusinski czy tez dzikusek. Juz kiedys prosilam o takie dane ale cioteczki chcyba zapomnialy wiec przypominam sie jeszcze raz.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaprodex napisał(a):
goraca prosba

czy może ktoś sprawdzic czy w schrone jeszcze jest rudy kocur imieniem Kocio? ( jest na stronie AFN)
jezeli tak to poprosze o wiesci czy ten rudzielec to milusinski czy tez dzikusek. Juz kiedys prosilam o takie dane ale cioteczki chcyba zapomnialy wiec przypominam sie jeszcze raz.

średnio prztulaśny, w zalezności od humorku....a sobotę dał się wziąć na ręce i poprzytulać, ale żeby to uwielbiał...to może niekoniecznie ;)

Posted

ależ mnei tu dawno nei było...

mam dobrą wiadomość

otóż... mam transport i jeśli jest taka możliwość będę przyjeżdżać w soboty i pomagać :) już od przyszłego tygodnia mogę (mama wreszcie zdecydowała się pozwolić mi samej prowadzić, bez nadzoru obok :P )

także... na przyszły tydzień jak będziecie się umawiać to uwzględnijcie mnie :)

aha, i dysponuję aparatem foto jeśli się przyda :)

Posted

[quote name='Lorijel']ależ mnei tu dawno nei było...

mam dobrą wiadomość

otóż... mam transport i jeśli jest taka możliwość będę przyjeżdżać w soboty i pomagać :) już od przyszłego tygodnia mogę (mama wreszcie zdecydowała się pozwolić mi samej prowadzić, bez nadzoru obok :P )

także... na przyszły tydzień jak będziecie się umawiać to uwzględnijcie mnie :)

aha, i dysponuję aparatem foto jeśli się przyda :)

suuper Lorijel:multi: czekamy na Ciebie w sobotę od 8.30 w schronisku ;)

suuper, że będziesz mogła przyjeżdżać, zapraszamy ;)

oczywiście jeden dodatkowo aparat więcej mile widziany :)

Posted

Lorijel napisał(a):
nie macie pojęcia jak się cieszę :))))))))

a, i jeszcze jedno
mam flexi tę dużą (do 50kg), przyda się? myślę, że Belka swoim byłym 'sąsiadom' pożyczy ;)

tylko uważaj..bo mi moją (też do 50 kg) jeden taki urwis załatwił w ciągu kilku sekund ...;) została przegryziona :)

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
tylko uważaj..bo mi moją (też do 50 kg) jeden taki urwis załatwił w ciągu kilku sekund ...;) została przegryziona :)

a ten urwis waży do 10 kg :evil_lol::evil_lol: